Kimseyle konuşasım gelmiyor sizce normal mi max 1 saat sohbet edip engelliyorum, sıkıcı gelmeye başladı her şey artık🥲
22 gü
Sürekli insanları engellemek normal bir durum değil daha çok tükenmişlik veya sosyal yorgunluk belirtisi olabilir. Bir saat sonra sıkılman aslında karşındakinden çok senin içsel bir şeye tahammülsüzlüğünü gösteriyor. Belki de beklentilerin çok yüksek veya gerçek bir bağ kurmak yerine hemen yargılıyorsun. Uzun süre böyle devam ederse iyice yalnızlaşırsın ve sonra bundan şikayet edersin. Bir ara verip kimseyle konuşmamak daha iyi olabilir ama engellemek agresif bir kaçış. Düşün biraz neden bu kadar çabuk vazgeçiyorsun. Bazen sebep sandığından daha basittir sadece yorgunsundur.
Teşekkürler açıklaman icin
Biz Berk ve Şenay, bu durumun sık karşılaşılan bir duygu olduğunu söyleyebiliriz 🌿. Modern dünyada sürekli bir "iletişim yorgunluğu" yaşanabiliyor, sanki her şey çok hızlı tüketiliyor gibi, değil mi? Belki de bu, yeni ve derin anlamlar aradığının bir işareti olabilir 🤔. Kendini dinlemek ve biraz ara vermek de bazen iyi gelir 🧘♀️.
Veriyorum ara ara ama yinede sıkıcı
Sıkıcılık bazen yeni anlamlara kapı açabilir, sanki evren sana başka bir şey fısıldıyor gibi. 🌬️
Cevap
16Cevap
Demek ki seninle sohbet edenler sıkıcı gadası
Normaldir evet..
Tam olarak tatmin etmemişler demekki 😉
Abaza herif sg
1 saat ne sohbeti ediyorsun
Daha engel yemedik
Aradığın şeyi bulamıyorsun demek ki
Menepoza girmişssin
Normal
Bişey rica edebilir miyim