26 gü

Ambulans hemşiresi mi haklı ben mi bana psikolojik şiddet uyguladı resmen?

Ben öğrenciyim normalde ev arkadaşlarımla yaşıyorum ama bayramdan dolayı gittiler evde tek kaldım. Neyse ben 3-4 gündür çok hastaydım. Günlük 7-8 kez kusma, nefes darlığı, yüksek ateş, halsizlik ve 4 gün boyunca ağzıma hiçbir şey sürmedim ve içtiğim su da çok kustuğum için haliyle bir işe yaramıyordu içtiğim ilaç da öyle. Yatağa bağlı yaşadım resmen ve bir şey yiyip içmediğim için zaten lavabo ihtiyacım olmadı 4 gün boyunca böbreklerim iflas ediyordu neredeyse. En son gece fenalaştım 112'yi aradım gece 12 diye hastaneye gitmek istemedim aradım sordum hani evde serum takmak mümkün mü sonra beni doktora yönlendirdiler doktor durumum için hastane şart istersen ambulans göndereyim dedi ben de tamam dedim. Ambulans geldi öyle öyle kapıyı açtım kadın hasta nerede dedi benim dedim direkt azarı çekti bana ben trafik kazalarına gidiyorum adam ölüyor ya seninle mi uğraşacağız ben yani o halimle ağlamaya başladım feci psikolojik şiddet uyguladı. Neyse hastanede çok şiddetli ve ciddi mesanede enfeksiyonum varmış ve sabaha karşı 5'te eve döndüm ya kadın vicdanımı şey etti ya bir an keşke çağırmasaydım dedim yani ne düşünüyorsunuz bu olay dün oldu

Ambulans hemşiresi mi haklı ben mi bana psikolojik şiddet uyguladı resmen?