Güncellemeler
+1 yıl
Bu Doktorlara toz konduramayan tiplerden bıktım, adamlar tecavüze kalksa onu bile savunucaksınız. Elini kazagimin içine soktu diyorum baya elledi yani muayane gibi değil. Tiskiniyorum ülkemin cahil insnalarindan.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Şikayetçi ol diycem de bişey çıkmaz. Adını araştır belki internette başka şikayetçi olan bulabilirsin.
Eminim vardır, normal değil bu adam bir de bir ukala hali var görmen lazım. Ben çok rahatsız oldum yaptığı hareketlerden
Erkeklere de bakıyomu gidiyim bende onu elliyim aklı başına gelsin :p
Şikayetçi olucam yine de bir şey çıkmasa da sapıkk olduğu bilinsin
👏👏👏
Sorun alt taraftaysa sütyen kısmına kadar neden gezdirmiş ki.
Enteresan.
İşte bana da garip gelen da bu ya tüm vücut kısmımda gezdirdi elini.
Ee taciz resmen.
Ha tipli yakışıklı kaslı fit olsa idi sorun olmayacakti yani... Yahu seni muayene etmiş sen unda taciz arıyorsun...
Yakışıklı olsa taciz değildir derler zaten tüm vücudumu gezdi eliyle bu normal mi mesela kemikte zaten sütyenime değdi eli
Hayır degil postur duruş ve eğiklik olup olmadıgına bakmıs , normal bir tetkik olmuş ama sen fazlasıyla pimpirikli davranmışsın. İstersen odada bir hemşire isteyebilirsin ama yakının olmaz muayeneyi kafasındaki fikirler nedeniyle dokunma elleme yapma diyerek engellemeye kalkabilir.
Sütyen kismim da sorun yok kazagimin içine soktu orlarda gezindi nesi normal?
Kemik ve eklemleri ya da aralarımda fıtıklaşmayı kazak kalınlığı ile nasıl hissetmesini bekliorsun?
Röntgen de bu görülür, gayet net. Eli sütyenime değdi resmen sütyenle mi anlıycak sorunu?
Sen sakın apandisit gecirme zira mecburen cırılcıplak olarak masaya uzun gomlekle getirilip bayıltılarak yatırılacaksın ve appendix yeri ile ozel yer arasında saddece 8 cms mesafe olur Bu simdi bir doktor tacizi mi olur hayatını kurtarma mı?
Bunu bir doktor olarak soruyorum...
Ya git surdan ya, Eliyle tüm vücudumu gezme hakkı yok. Hemen meslektaşını savunma meslektaslarin da çok sapık var bilgin olsun Doktorlar tarafından tacize uğrayan binlerce kadın var.
Rontgen de cart diye verilen bir karar değil ziira hamilelik riski her kadın icin vardır ve ısın rahme dusmus bebege cok cok zarar verir.
Bu kadar dokunulmazsanız neden doktora geliyorsunuz bir de kafa yapınıza gore yontem ogretmeye kalkıyorsunuz..
Bir doktor icin sen de sadece bir BEDENsin kadın değil, risk hiyerarşisini duz insan olarak sen nerden bilicen?
Ben tacize uğradım, bana laga luga yapma. Tüm vücudumu eliyle gezmesi beni rahatsız etti ha o ağrıyan yerime bir iki kere dokunsa bir şey demem ama tüm vücudumu elledi resmen şikayetci olucam bir şey çıkmaz ama olsun sapıkk olunduğu bilinsin
Tacizi yapanın uzerine neden gitmiyorsun da en az 10 yıl ya da yasına gore 20 yıldır benzer muayeneleri her yaştan canlı ve kadavra uzerinde belki 500-1000 kere yapmış birini dokkundu diye tacizle suclamaya kalkıyor ve yanlış kişiden intikama kalkısıyorsun? Laga luga da yapmadım bu dunyada tek kadın degilsin senden onceki ve sonraki randevudakiler de kadındı ve sen neden tıpta dokunulmayan kutsalsın bir otur dusun, ve Türkçeyi de doğru kullan , daha tiksiniyorum bille diyemeden onca bilim okumuş birine aha herif cahil tacizci demeye kalkıyorsun?
Şikayet hakkını cidden kullan ama tıp matematiksel mantık olan bir bilimdir. Ve hakim de muayene mi taciz mi Tabipler odasına sorar.
Gelen cevap ve ornekleme hayır muayenedir diye gelince de doktor sana tazminat davası acma hakkı kazanır ve cezayı da hakim sana oğretici olarak uygular
Doktora degil alternatif tıp denen soytarılara ihtiyacın olabilir , birbirinizi kandırır durursunuz
Ya bir kes defoll git. Bir şey çıkmaz ama sapık olduğu bilinir oh olsun
Hayır top sana doner ve psikiyatriye gonderilir ve neden dokunma konusuna doktora tacizci diyecek kadar hassas oldugun soruşturulur ve gerçek tacizcin araştırılır. Ya da , yok yere yafta iftira nedeni ile sana dava açılır ve baya iri bir tazminat cezası alır catır catır odersin ya da tecziye hapsi bile alabilirsin
Buyur benden soylemesi , matematiksel sonuclar bunlar olur ama gercek tacizcin hala gezer tozar
Tıpta utanma yoktur. Jinekolog dalgayı eline alıyor
Vücudundan daha iyi anlıyordur demek ki işte ya. Kazağın üstünden bişi anlamamış ki elini sokmuş adam. Kaşra bak ya adamın işi gücü yok günde bin tane hastayla uğraşıyor seni taciz edesi tuttu
Benim sorum da bel altı kemik sütyenime kadar dokunmasina gerek yok. Eli sütyenime değdi resmen elini gezdirdi öylece
Ablacım o zaman ver parasını özelde kadın doktora baktır dicem de bu sefer kadın lez mi diye başlık açarsın. Sen en iyisi kendi kendini elle kendi doktorun ol yani
Ben Dolarlar da kadın, erkek ayrımı yapmam hangisi iyiyse ona giderim. ilk defa böyle bir şey yaşıyorum daha önce ayağımı burkmustum Doktora gittim adam bacağımı aldı iki eliyle baktı geçti buna taciz demem o işini yaptı ama bu adam tüm vücudumu eliyle gezdirdi
Sen hala elini gezdirmesindesin ama be
Bu sapıklık çünkü
Ne şikayetle gittin?
Göğsümde ağrı vardı yaz da sana bi söveyim be
Kendi elini mi senin elinimi
Kendi elini tabi of benim elimi neden gezdirsin
Kontrol için falan elini sokmuş olmasın
Ben muayene için soktu sanmıştım ama neden yanlış anladın ki hemen
Doktoru falan savunduğum yok benim
Yok be yerinde mi diye bakmış
Sütyen kismim da sorun yok kazagimin içine soktu orlarda gezindi nesi normal?
Kazak içinde yerinde mi diye bakmış
Kız haklı Beyler accilin
Bildiğin ellemiş seni
taciz
yaninda ya ailenden ya da hemsirw olmaliydi