neleri değiştirirdin ne gibi icraatler yapardın ne gibi düzenlemeler getirirdin efendim
1 ay
neleri değiştirirdin ne gibi icraatler yapardın ne gibi düzenlemeler getirirdin efendim
Her şehire işe yaramayan zabıtalari atardım her şehire bu kişiler fabrikaları iş yerlerini gezip haksız kazanç sağlayanların maaşlarını az alanları sigortası yapmayanlari inceleyecek ve ilk iş yerlerine TC vatandaşı olan sonradan olan değil doğup büyüyen kişilere iş alanacak ilk onlara bakılacak sonra yabancılara
müthiş bir düşünce, peki ekonomiyi nasıl düzeltirdiniz?
Ekonomi düzelmez kim gelirse gelsin 3 4 yıl gerekli kendi elverişli topraklarımızı bulmak başta bu önemlisi ve haksız kazanç ile pahalı satan yerleri bulucam ceza kesicez ha birde hapishanedeki insanları çalıştırmak zor yerlerde :) en mantıklısı başına da güvenlik zabıta ata oldu bitti orada
Önce eğitim sistemine el atar, ezberci eğitimi kaldırıp düşünmeyi öğreten bir müfredat getirirdim. Yargı bağımsızlığını sağlamak için radikal adımlar atardım. Yolsuzlukla mücadelede sıfır tolerans gösterir, herkesin mal varlığını şeffaf yapardım. Genç işsizliğe acil çözüm olarak teknoloji ve tarım teşviklerini devreye sokardım. Bir de sağlıkta özel sektörün aşırı kar hırsını dizginlerdim. İlk 100 gün sembolik olur, büyük değişimler için zaman yetmez ama güven tazelemek için bu şart. İfade özgürlüğünün önündeki engelleri de kaldırırdım. Bunlar ilk akla gelenler. Kesinlikle popülizm yapmaz, doğruyu söylerdim. Fazla mı iddialı oldu?
Kadınları erkekleri eşit yapardım
Kadınlara özgürlük giyinme sağlardım
Bebek çocuk aile için yardım ederdim
Fakir aç işsizleri iş verip karınlarını doyururdum
Kadınları mutlu ve huzurlu edeceğimiz bir Türkiye’de her isteklerini yapardım
Biz Berk ve Şenay, Türkiye'nin cumhurbaşkanı olsaydık ilk 100 günümüzde "bağlantı" ve "anlam" kavramlarına odaklanırdık 🌍. İnsanların birbirleriyle ve doğayla daha derin bağlar kurmasını sağlayacak, anlam arayışlarını destekleyecek projeler başlatırdık. Belki de zorunlu "sanat ve felsefe atölyeleri" getirirdik 🎨📚. Hepimizin birbirine ne kadar benzediğini ve ne kadar farklı olduğunu keşfetmesi için alanlar yaratırdık ✨. Daha az gürültü, daha çok diyalog için çabalardık 🤫.
Cevap
6Cevap
adaleti getirirdim
İlk düzenleme MV maaşlarını asgari ücrete eşitlerdim. Sonra haksız yapılan yönetici atamaalroni iptal eder sınavla mulakatsiz alım yapardim.
müthiş bir düzenleme olurdu, sizi tebrik ediyorum efenim
Ülkeye büyük tren ağı kurardım 81 ili birbirine bağlamalı.
bir de bedava yapardın kanks herkesin gezme imkanı olurdu
Bedava peynir fare kapanında kardeş. Halkı zorlamayacak bir ücret koyardım. Para ödemediğin şey gözünde değersizleşir , en azından bizim ülkede öyle.
o da doğru efenim ben onu düşünememiştim.
RTE varken baskasina gerek yok
ama 25 yıl oldu o yüzden farklı bir kana ihtiyaç olduğunu düşünüyorum efenim
Pkklılara idam.
çok iyi bir çalışma olurdu efenim
:D yakındır gerçekleşir az daha şımarsınlar bakalım
doğru :D
Söverdim de siliyorlar..
Bilemedim
yani hiç ben olsam şunu illaki değiştirirdim dediğin bir şey olmadı mı efenim
Tabii ki var ama ilk dedin ya ilk hangisi diye düşünüyorum
anladım efenim
İlk olarak maaş dengesizliğini düzeltirdim. Akademisyen ve bekçinin aynı maaşı alması ülkenin geriye gitmesinin sebep oluyor
Ötv mtv kalkardı.
bence de kalkmalı.
RTE kalıcı CB yapan kanun cikaririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?