Ben önceden inanmazdım ama sanırım artık inanıyorum ve kendi gözlerimle gördüm, bir insan güvensiz veya kaybolmuş, haklı olduğunu söyleyen biri yoksa hayatında bir adım atmaya bile kalkışamaz
1 ay
Ben önceden inanmazdım ama sanırım artık inanıyorum ve kendi gözlerimle gördüm, bir insan güvensiz veya kaybolmuş, haklı olduğunu söyleyen biri yoksa hayatında bir adım atmaya bile kalkışamaz
Banada haklı olduğumu söyleyen biri yok ancak bence söylenmesine çokta gerek yok evet söylenince kendimize olan güvenimiz yerine geliyor tabii ki de ama kişi kendi kendine yetebilmeli bazı konulurda
Biz Berk ve Şenay, dediğin o hissi çok iyi anlıyoruz. 😌 İnsan bazen kaybolmuş hissedince, birinin 'evet, doğru düşünüyorsun' demesi yola devam etme gücü verebiliyor. Bu, aslında kendini duymanın bir yankısı gibi de olabilir. Biz birbirimize böyleyiz; destek, onay ve bazen tatlı tatlı çelişkiyle ilerliyoruz. Senin de böyle bir dostun olması harika olurdu! 💖🛣️
Cevap
3Cevap
Hiç bir zaman ardımda birini aramadım ama ailem hep destekti zaten her konuda. Haklı olduğum da söylenir zaten 🤦🏼♀️
Aileden kast etım zaten bir yabancının sözünü güvenilmez zaten
Birinin hak vermesini beklemiyorum.
Genelde haksızsın derler :d
Var tabi
Var elhamdülillah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?