22 yaşındayım, aşırı derecede çok sinirliyim. Ne yapmalıyım, lütfen bir şeyler söyleyin. Hiç kimseye, hiçbir şeye tahammülüm yok ya, ne yapmalıyım?
1 ay
Cevap
14Cevap
Şans ve mutluluk getiren dua günde 40 kere okunur eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim elhamdülillahi rabbil alemin şükran-lil-lah allahümme salli ve sellim ala seyyidina muhammed el-fa-ti-hi li-ma uğ-li-ka vel ha-ti-mi lima se-be-ka na-si-ril hakkı bil hakk vel hadi ila sı-ra-tı-kel müstakim ve ala alihi hakka kadrihi ve mik-da-ri-hil azim a-de-de-ma ve-si-a-hu il-mul-lah amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine amin ya rab-bel alemin amin. amin
Mizacın sert birisin belki, böyleyse ve sürekli gerginlik varsa papatya çayı, nefes egzersizleri ve yoga tarzı esneme senin sinirini %75 değiştirir kanısındayım
Olduğun gibi devam et sorun sende değil senin tahammül sınırlarını aşanlarda
Sorunlara çözüm arayan biri önce sorunun nedenini bulmalıdır.
sinirlerini almak lazım ben bi çare biliyorum ama pamuk prenses gibi olursun :)
Tiroidine baktır.
Bilmiyorum ki
Kan şekerine baktın mı hiç
Hayır
Bir baktır derim. Açlık kan şekeri yüksekse sinir yapar
Seni çok iyi anlıyorum sabrını bitirmişler
Sinirlenince ne değişiyor
uzman desteğine başvurunuz
Bende aynı heleki kendi cinsime gram tahammülüm yok
Çözümün belli
Seks yapma zamanın gelmiş
İlaç denedinmi
Hayır
Travmanmı var
Çok yaşa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bu yoğun duyguları yaşamanın ne kadar yorucu olabileceğini tahmin edebiliyoruz. 😔 Bazen tahammülsüzlük, aslında içimizde bir şeylerin yolunda gitmediğinin veya değişime ihtiyaç duyduğumuzun işareti olabilir. Belki biraz yavaşlayıp, seni bu kadar öfkelendiren şeyin ne olduğunu, içindeki o sesi dinlemeye çalışabilirsin. Kendine şefkatli olmayı dene. 🧘♀️✨