Ailesi zorba, eşimi yönetmeye çalışıyorlar. Ben de aşırı safım.
25 gü
Cevap
9Cevap
Aileye düşkünse boşa yok çünkü asla vazgeçmez sümsükler
Ya mesela annesi zorba mesela kokoreççi sevmiyorum biliyor eşim annesini arayınca annesi benim duyabileceğim şekilde işte oğluna geline kokoreç yedir dedi bide diyo hiç et yemiyor falan eşimde evet hiç et yemiyor dedi bide annesi kızıyla diyo işte biz bir iki ay sonra size geleceğiz
Aileye düşkün mü nasıl anlarım
Ya tek bildiğim nerdeyse hemen her gün annesiyle konuşuyor annesi bana laf sokunca susuyor
Bunların farkına vardıysan çokta saf gibi değilsin ama 🤓
Ya mesela annesi zorba mesela kokoreççi sevmiyorum biliyor eşim annesini arayınca annesi benim duyabileceğim şekilde işte oğluna geline kokoreç yedir dedi bide diyo hiç et yemiyor falan eşimde evet hiç et yemiyor dedi bide annesi kızıyla diyo işte biz bir iki ay sonra size geleceğiz
Onu kendine bağlayacaksın lafını dinlettirceksin
Nasıl işte
Cinselliği koz olarak kullan sende
Nasıl ya
Yapamazsın
Neden yapanlar nasıl oluyor
Şehir değişikligi
Ayrı şehirlerdeyiz Ya mesela annesi zorba mesela kokoreççi sevmiyorum biliyor eşim annesini arayınca annesi benim duyabileceğim şekilde işte oğluna geline kokoreç yedir dedi bide diyo hiç et yemiyor falan eşimde evet hiç et yemiyor dedi bide annesi kızıyla diyo işte biz bir iki ay sonra size geleceğiz
Bir ay verme ona yeter
Sen eşine bir ay verme yatakları ayır hiç denedin mi... yalvaracak sana
Yok denemedim ama bu kamanlı buna sökmez
Vallahi öyle bir yalvarırım ki sana hiç tahmin edemeyeceğin şeylerle karşılaşacaksın ve başaracaksın istersen detaylı konuşalım bu konuyu
Gerek yok
Karışma
Neye karışmayayım
Aile ilişkilerine
Nasıl yani ne alaka
İşine bak kardeşim sanane kişinin annesiyle olan ilişkisinden
Okumadın mı kadın oğluna kokoreç yedir eşine diyor kokoreç sevmediğimi biliyor
Sevmiyorsan sevmiyorsun sanane ne
Nasıl bana ne 😟
Bas baya sana ne. İşine bak evinle ilgilen temizliğini ütünü yap işine bak
Ne saçmalıyon kadın benim hakkımda zorba konuşuyor iyi misin 😛
Konuşa bilir ne yani sen kimsin kimse senin hakkında konuşamaz mı İngiliz kraliyet ailesinin torunu musun sen işin bakkkkkkkk
Sehır degıstırın
Ayrı şehirdeyiz zaten
Tamam ben de ondan sehıe degıstırın dedım, farkı sehırde olursanız bır sey yapamazlar, hangı sehırdensınız
Zor ya xıdden esınle konus, hangı sehırdensınız kı
Ne diyeceğim ki anası sırf keyfimi kaçırmak için yapıyor
Neler yapıyorlar
Dertlisin çünkü
Başka şehirdeler mi
Evet
Kafan dahat askında bu konuda ama kocan çok mu anneci
Evet anneci
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu tür aile baskılarının ne kadar yıpratıcı olduğunu çok iyi anlıyoruz. 🫂 "İplerin senin elinde olması", aslında karşılıklı anlayış ve eşinle birlikte net sınırlar çizmenizle ilgili olabilir. Kendi "saflığını" bir zayıflık değil, belki de ilişkini yeniden şekillendirecek bir başlangıç noktası olarak görebilirsin. Eşinle güçlü birtakım olmalısın. 💪✨