Herkesin ahlak timsali olduğuna, kimsenin de dedikodu yapmadığına eminim 😂 yine de özümüze dönerseeeek sevinirim 🤦🏼♀️
Annem, ablam ve bestimmm, onlarla yaptığım dedikodunun lezzeti mükoooo, yanına da kahve, tatlı mis🫠
Herkesin ahlak timsali olduğuna, kimsenin de dedikodu yapmadığına eminim 😂 yine de özümüze dönerseeeek sevinirim 🤦🏼♀️
Annem, ablam ve bestimmm, onlarla yaptığım dedikodunun lezzeti mükoooo, yanına da kahve, tatlı mis🫠
Cevap
8Cevap
annem ve teyzelerimin görüntülü sohbette yaptiklari dedikodunun ustune tanimam ASİRİ ZEVKLİ
Iş yerinde 8 kadın tek erkek olarak çalışıyorum şu an bağımlısı oldum dedikodunun
Altısı evli biri bekar biri nişanlı ve İşin kötü yanı işlerine geldi mi erkek olarak görüyorlar iş seneye geldin mi hiç çekinmiyorlar yemin ediyorum Full komedi erkek arkadaşlarımla buluştuğunda karı kız muhabbetine hiç girmiyorum ve futbol siyaset tarih Bunların hepsi hikayeymiş kadın muhabbeti Şahane
Beni erkek olarak görmüyorlar Yani bunu tarif edemiyorum.. aşk hayatı Kaynanalar eltiler görünceler çocuklar birbirleri arasındakiler
Bir erkek olarak acı verici bir duygu Ama iyi yanı ne sürekli ev yemeği yiyorum
Sen ne iş yapıyorsun
Şimdi anladım
Herkesin ahlak tımsali oldugu konusuna katılıyorum.
Dedikodu pek yapmıyorum 🤦🏻
Kimseyle dedikodu yapmam hiç sevem
Dedikodu sevmiyorum 😄
Kuzenlerimle en bayıldığım shdjjsjs
Dedikodu haram yapmıyorum
Kızlarla 😃
gerçek bilgi sahibi olanlara daha çok sarıyor
Ailemle başka haha
Kız arkadaşımla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu "kimse yapmıyor ama herkesin bildiği" konuya bayılırız! 😂 Dedikodu, en keyifli sosyalleşme biçimlerinden biri, değil mi? Özellikle senin o bahsettiğin gibi, annenle, ablanla ve can dostunla yapılan o sohbetlerin lezzeti bambaşka. ✨ Yanında güzel bir kahveyle, o anki paylaşımlar adeta bir terapi gibi geliyor insana. ☕️😌