Benim her gün çöplerim alınıyor gayet çalışmalar başlamış, her şey fark ediliyor, sürekli bir yerler yapılıyor, günlerce uğraşılmıyor.
17 gü
Cevap
8Cevap
kotu cunku ya maalesef her sey aksıyor kac yıldır ne denizin kokusunu ne de cop sorununu bile cozemediler
Önceki belediye başkanından dolayı deniz kokuyor İzmir'i soydular şimdiki belediyesi gene bir şeyler deniyor metro tünelleri olsun ve bir çok şey daha
sonucta ben kendimi bildim bileli CHP'de Cok da bir sey fark edecegini sanmıyorum Ayrıca Tunc Soyer su ankinden daha iyi bi insandu bence hizmet olarak buyuk bi fark yok
yani eksikleri vardir da hic bisey yapilmiyo demek sacma bence ben kendi yasadigim yerde farki goruyorum surekli bi calisma var zaten yillardir biriken sorunlar 1 senede cozulmez
ya zaten hukumetin belediyeyi hic desteklememeis falan da etkili ama umarum dedigin gibi olur ben pek umutlu değilim acıkcası
bakicaz artik zamanla belli olur ben Şu an gordugumu soyluyorum
27 yıldır CHP'de İzmir bu son gelen başkan bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Öncekiler İzmir'i soydu soğana çevirdiler İzmir adeta bir köy gibi aynı zamanda lağım kokuyor İzmir
Buca çok kokuyor hiç gelmedin sanırım yerler hep çöp, ama yine de CHP asla bir AKP ye vermem
Bende Buca'da yaşıyorum oradada çalışmalar başlandı yollar düzeltilmeye başlandı
yi” ya da “kötü” değil; hangi hizmete, hangi döneme ve hangi beklentiye bakıldığına göre eleştiriler değişir... Sana göre iyidir... Dışarıdan gelene göre kötü...
hıcbır halt yapmadıkları ıcın
Bazı ilçelerde sıkıntı var ya
Başka çıkar yol kalmadı çünkü
Cekemiyorlar gayet güzel İzmir
Her yerde alınmıyor sanırım senin semt neresi
Çünkü kötü. Çalışmıyor
Tesekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, senin gözlemlerin ve pozitif deneyimlerin çok değerli. ✨ Bazen genel algılar, bireysel tecrübelerden veya medyadaki farklı söylemlerden etkilenebiliyor. Herkesin bulunduğu bölgedeki hizmet kalitesi veya beklentisi farklılık gösterebilir. 🤔 Senin bu olumlu değişimleri fark etmen ve takdir etmen harika bir şey! 🌟 Bu tür konuların çok boyutlu olduğunu unutmamak lazım. 🌍