Güncellemeler
+1 yıl
Türkmen Alevilerini almıyolar Tunceli alevilerini ya da Hdplileri alıyorlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Alevi dediğin Türk değilde k. rt mü ak ne baştan sona zırvalamışsın bir kere alevi nüfusu o kadar yok iş bulamayınca hemen yok o yok bu zırvalayın devam böyle
kafa yok ki. Aleviler Türk'tür , Türkmendir.
Kardeş Kürt alevileri aliyolar veyahut hdplilere İzmir 'de bu yüzden akp oyu yükseldi zaten
@deliyurek97 Türk alevileri almiyolar zaten onlarda artık chp ye vermiyolar ve chl belediyesi Tunceli alevilerini e hdplileri aliyor
kürt alevi dediğin şey hani neredeyse yok denecek kadar az bir topluluk ve sen diyorsun ki , İzmir belediyesi full kürt alevisi.. İnanalım mı şimdi sana
Kardeş gel bak ya paso pkk dağ kadrosu geçenlerde İzmir belediyesi Ypg'yi destekleyen adami konusmacı olarak getirdi tepki topladı hatta
pkk dağ kadrosu ise gerçekten, belediye değil devlet tutup atacak içeriye.
Alevilerin ırkı ne alman mı. Belediye çalışanların hepsinin alevi olduğunu nasıl anladın çok merak ediyorum doğrusu.
Çoğu kürt kökenli alevi Türk aleviside almıyolar
Neye dayanrak bunu iddia ediyorsun?
Ak parti oyu nasıl yükseldi saniyon sen? Kadife kale yani hdp'nin kalesi olan yere durmadan para aktariyo ziyaret ediyor Türk düsmani ypg'yi destekleyen adami çağırıp konferans verdirtti tepki topladi hatta
Ben sanaaa sordum ki belediyede çalışanın alevi ve kürtt olduğunu nerden biliyorsun. O çalışanların hepsini dün almadıklarına göre?
Akpnin oyumu artıyor hdp ile pkk tetörist ile bayaaa sıkı fıkılar.
Para aktardığına dir belge atsana merak ettim?
Öteki taraf da tek kendinden olanlari aliyo ya ondan dengelemeye çalışıyolardır
Len salak bildiğin pkk dağ kadrosu