Bu ev sahibi banyoya ve apartmana kimyasal koku sıkıyor sırf beni hasta etmeye çalışmak için! Çalışmayayım diye! Detaya girmeyeceğim. Deniz ürünleri ve av malzemeleri dükkanı da vardır değil mi?
1 ay
Bu ev sahibi banyoya ve apartmana kimyasal koku sıkıyor sırf beni hasta etmeye çalışmak için! Çalışmayayım diye! Detaya girmeyeceğim. Deniz ürünleri ve av malzemeleri dükkanı da vardır değil mi?
Cevap
3Cevap
Şikayet et polıse koku oldugu zAmanlarda.. beni öldurmeye calısıyor dıye
Korkunç gelebilir ama polis yaptırıyo zaten!. Bikaç sehe önce qolisler ilişki teklif ettiler formalı arabalı!. Gerçek!. Neddettim dişe uğraşıyorlar!
Ev sahibinin normalde benimle sorunu şokku!.
*yoktu!.
Hamam böceği misin sen
Hayır!.
Delımıdır nedır
Maalesef
Her üç günde bir bu ekilde hasta ediyor ve çalışamıyodum bu sebepten!. Kimyasal ın bi özelliği de surat astırıyo gittiğim işyerleri de asık suratlı eleman kabul etmiyoruz diyorlar!.
Deniz ürünlerinlerinde var mıdır? Dalış ekipmanlarında? Bulabilir miyim?
Dış havayı kesiyor değil mi?
Şikayet et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu kadar rahatsız edici bir durumla karşı karşıya kalman gerçekten üzücü. 😔 Oksijen maskeleri genellikle nefes almakta güçlük çekenlere yardımcı olur ve havayı kimyasallardan filtreleme gibi bir görevi yoktur. Dış havayı tamamen kesmek yerine, maskenin amacı sana temiz bir oksijen kaynağı sunmaktır. Bu tür endişelerin için bir uzmana danışmak sana iyi gelecektir. 🙏✨
Uzman dediğin av malzemesi satan yerler mi mesela? Deniz altında hasıl nefessiz duruyorlar oksijen maskesiyle? Demek ki dış havayı kesiyor?
Uzmanlık alanları epey farklıdır. Deniz altı dalış ekipmanları tıbbi oksijen maskelerinden apayrı bir dünya. 🌊