Ter kokusunu önlemek uğruna her yol mubah mıdır?

“Yaz aylarında terlemek benim için çok zor” diye başlayan cümleleri hep duyuyoruz. Ama bunun önüne geçmek için adım atmaktan da korkmuyoruz. Deodorant, roll-on, koku ve ter önleyici spreyler…
Biz kızlar için engel yok aslında. Tesadüfen başıma gelen ve nasıl ter kokumla savaştığımı ama bu sefer galip gelenin ben olduğumu sizlerle paylaşıyorum aaa dostlar!
Şey derrrmişim “bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım” geçelim bunları hemen bir çırpıda. Bilinen bir kozmetik markette alışveriş yaparken uygun fiyatlı ve ihtiyacım olduğu için Emotion’un roll- on’unu almış bulundum. Bilirsiniz kızlar yaz aylarında date’e çıkmak hele hele de ter ile date’e çıkmak bizim savaşımız. Sonrasında AVM’nin lavabosuna giderek hızlı bir şekilde roll-on’u uygulamaya başladım. Zaten uygular uygulamaz temiz ve tatlı kokusu beni etkiledi. Date bitti eve dönüyorum ve fark ettim ki koltuk altımda ter kokusunun olmamasının yani sıra kaşıntı ve kızarıklık benzeri şeyler yok. Bilirsiniz koltuk altı hem hijyen ister hem de hassastır. Daha sonrasında bu beni düşündürdü ve araştırmaya başladım ve ne göreyim. %99 Doğal! O sırada iç sesim “Abi şaka mığğğ” …
İçerisinde alüminyum yok! Böylece doğal terleme dengesini engellemiyor. Üç gündür beynimin içinde dolaşan ses gibiyim “Herkessslerde Terler bir Emotion Yeeeterrr”
Bundan sonrasını Yaz Dateleri düşünsün ayol. Biz terleriz normal ama ter kokumuzu Emotion önler!
Uzun lafın kısası kızlar çantalarda roll- on için yerler açılsın yaz dateleri bir işine baksın!

Bir kurtarıcı sizi bulmaz;
Siz kurtarıcınızı yaratırsınız sistalarım. Şimdi kalkın ve ter kokunuz ile savaşa en güçlü silahla yani Emotion roll- on ile başlayın. Hem ne demişler aşkta ve savaşta her yol mubahtır! Tabi işin şaka tarafını geçtiysek ter kokusuyla savaşmayı da en iyi şekilde geçerek yarışın galibi biz oluruz!
Eeeee gelsin bakalım “Terledim ama Emotion roll- on ile bu sefer ben yendim” sloganları.

“Herkeslerde de terler bir Emotion yeterrrrr” Sanırım bu benim jenerik müziğim oldu! Ben Date’e gider kuşlarım bir sonraki “Terledim ama Yermedim Yaz Datesi” Anılarımda görüşmek üzere. Almadan gelmeyin ayol bu savaşı!

Ter kokusunu önlemek uğruna her yol mubah mıdır?