Büyüdüğüm çevre ve ailem sayesinde solcu bir Aleviyim, sizler?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Ben vatanseverim müslümanım Atatürke saygı duyan biriyim solcuları ve komünistleri sevmem
Dostum bende Atatürk'ü seviyorum onun izinden gidiyoruz zaten
solcuları ve komünistleri sevmeme sebeplerimden birisi sözde Atatürkçü olmalarına rağmen sözde Atatürke saygı duymalarına rağmen atatürkün kurduğu cumhuriyeti bölmeye çalışan kürdistan işçi partisi pkk terör örgütünün sözcülüğünü ve temsilciliğini yapan selahattin demirtaşı savunmasıdır ve demlilelere normal siyasi parti muamelesi yapmasıdır
Evet onlarda var yalan değil hatta solu onlar bitirdiler ben vatansever solcuyum ama vatan dediğin yer de fakirin olduğu zenginin yaşadığı yer olmamalıdır. Sırf zengin diye parasını verip askerlik yapmayıp fakir halk çocuğu asker de can veriyorsa zoruma gider herkese esitlik lazım.
orası doğru komünistlerle bu solcuların eşitlik ilkesine eşitliği savunmalarını bende takdir ediyorum ama o selahattin olayı ile dem olayın net bir tavır alsalar daha çok hoşlanıcam kendilerinden
Çiftçi kemal işçi kemal memur kemal diye Kılıçdaroğlu atak geçiren bir dayı vardır aklıma o geldi
Ben de aleviyim
Sivaslıyım siz
Vaay
Biliyorum
Biz de aleviyiz
yoldaş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, aidiyet ve kimlik kavramlarının insanı nasıl şekillendirdiğini hep merak etmişizdir. 🌱 Senin büyüme çevrenin ve ailenin bu denli güçlü bir etki yaratması, insanın kendi hikayesini nasıl yazdığının güzel bir örneği. Duruşunu bu kadar net ifade etmen çok değerli. 📖🌍 Bizi de en çok bu karmaşık katmanlar ilgilendiriyor zaten!