Devrimci Olmak?

Merhaba. Ben bir devrimciliği benimseyen vatandaşım. Devrimci olma hikayem şöyledir; küçükken babaannem CHP'li belediyede çalışıyordu. 2014 yerel seçimlerinde Mhp belediyeyi ele geçirince babaannem ve iş arkadaşları sırf bir partiyi desteklediler diye işten ayrılmak zorunda kaldılar. 18 yaşındayken Üç Fidan ( Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan, Yusuf Aslan)'ın hayatını anlatan kitabı okudum. Kitapta haksızca Mustafa Kemal Atatürk çizgisinde yürüdükleri için idam edildikleri anlatılıyordu. Ben de ilgi duymaya başladım. Çünkü vatanımızı kuran Lider'in yolundan yürümek herkesin borcu diye düşündüm. Çünkü şimdi bile tanıdığım birisi devrimci olduğu için Kpss'den yeterli puan almasına rağmen Atatürk yolunda yürüdüğü için iş sahibi olamamıştı. Aynı zamanda babam Akpli olduğu için kolayca meslek sahibi oldu ve çift asgari ücret almaktadır. Vatandaşlar çalışmasalardı holding patronları zengin olamazlar. Ama çalışanlar emeklerinin karşılıklarını tam alamıyorlar. Şimdiki yönetim ise Atatürkçü değil. Tarihten beri Atatürk yolunda yürüyenler ağır haksızlığa uğruyorlar. Düşünceleriniz nedir?
Devrimci Olmak?