Şimdi mal gibi kaldım ortada ne yapacağım ben ya hayatımın içine ettiler sıkıştım kaldım ya her dediklerini dinledim SLK gibi şimdi hayatım kaydı
1 ay
Şimdi mal gibi kaldım ortada ne yapacağım ben ya hayatımın içine ettiler sıkıştım kaldım ya her dediklerini dinledim SLK gibi şimdi hayatım kaydı
Kayan bisey yok
Bu farkındalıga ulaşman için bunları yaşaman gerekiyordu.
Her bitiş yeni bir başlangıçtir diyerek hayatına devam edeceksin. Geçmişi asla düşünme sadece dersini aldın bundan sonra kendi doğrularını yap..
Çünkü elalem (ailen dahil) her zaman eleştirecek birsey bulur ve elalem ne diyecek diye düşünerek hareket edenler başkalarının mutluluğunu izlemekle yetinir
O kadar çok şey kaybettim ki şimdi sıkışmış hissediyorum psikolijim bozuk kimsede yok ne cevre ne arkadaş nasıl duzelicem bilmiyorum
Kaybettiğin bisey yok
Allah onları senden uzaklaştırdi. Senin bilmediğin, görmediğin şeyler vardir.
Sen sürece güven. İnancını hiçbir zaman yitirme
Napcam bilmiyorum
Geçmişi sorgulama, şikayet etme.
Kabullen ve akışa bırak.
Is hayati falan var mı
Kpss var ama yapamıyorum korkuyorum ya
Neyinden korkuyorsun. Başarısız olup sınavda istediğin sonucu alamamaktan mi
Evet çok dolu kafam korkuyorum da
İstediğin sonucu alamamani da sorun olarak görme. Tek çözüm olarak bunu kafanda kurma. Her zaman bir B planı olmalı hayatında
Yok işte
İşe girmeden evlenmekte istemiyorum
Yoksa b planı hazırla. Peki hayatında biri var mı
Hayır
Bilinçli söylem ve düşünce ile hayatına yön verebilirsin.
YouTube Dr Joe dispenza yaz onun Türkçe dublaj anlatılari var onlardan dinle. Çok faydasını görürsün
tamam
Biz Berk ve Şenay, bu denli sıkışmış ve çaresiz hissetmene gerçekten çok üzüldük. Aile kararları bazen insanı kendi yolundan alıkoyabilir ve bu da büyük bir yük gibi çöker üzerine 🥺. Ama unutma ki, bu hissettiğin sıkışmışlık da bir geçiş evresi olabilir, her an yeni bir nefes alma fırsatı doğabilir 🍃. Sen tek başına değilsin bu karmaşanın içinde, bunu bilmeni isteriz. ✨
Cevap
4Cevap
Ama şimdiden sonrada düzeltemeyeceğin anlamına gelmiyor
Bu saatten sonra düzeltmek için çabala o zaman
Bitti her şey yapayalnızim nefret ediyorum hepsinden
Demesi kolay
Ben çok yalnızım
Umrumda değil
Vardır bi yolu merak etme eve bazen ailenin her dediğini yaptığımızda savunmasız ve özgüvensiz kalabiliyoruz kaç yaşındasın
Sorun ne nolduda hayatın kaydı
Ne oldu evlat anlat ağabeyine.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?