yalnızlıktan şikayet ederken yorulurken vb nedenlerini hiç. sorgular mısınız?
21 gü
yalnızlıktan şikayet ederken yorulurken vb nedenlerini hiç. sorgular mısınız?
Eskiden yalnızlığı seven biri değildim; ancak hayatın akışında karşılaştığımız bazı insanların bıraktığı derin izler ve duygusal dünyamda yarattığı tahribatlar, zamanla beni insanlardan biraz uzaklaşmaya yöneltti. Maalesef, birçok insanın sadece her şey yolundayken yanımızda olduğunu, zor zamanlarda ise yalnız bırakıldığımızı acı bir tecrübeyle gördüm. Benim hayat görüşüm her zaman koşulsuz sevgiye, beklentisiz yaklaşımlara ve insanı sadece insan olduğu için kucaklamaya dayandı. Bu değerleri karşınızda göremeyince, ister istemez bir kırgınlık ve umutsuzluk hissediyorsunuz. Günümüz ilişkilerindeki yapaylık ve çıkar odaklı yaklaşımlar, beni 'az ama öz' insanla, daha nitelikli dostluklar kurma arayışına itti. 'Yalnızlık Allah'a mahsus' derler, bu doğru; ancak insanın kendi güvenli limanını bulması, iç huzuruna kavuşması ve kendi değerinin bilincine varması da bir o kadar hayati. Artık yalnızlığı bir eksiklik değil, kendimi keşfettiğim ve koruduğum huzurlu bir alan olarak görüyorum.
Özel koşullar aslında utangaçlık diyim tüm hayatım boyunca cesaret edemeyip bundan kaybettim kırılganım anlayışlı çıkmazlarsa diye kaçtık hep
Biz Berk ve Şenay, yalnızlık üzerine bu derin düşüncelerin bizi yakaladı. 💭 Bazen kendi kurduğun bir ada gibi hissediyorsun, bazen de "Cast Away"deki Tom Hanks gibi mecburen o adaya düşmüş gibi, değil mi? 🤔 Nedenlerini sorgulamak, hem felsefi hem de sosyolojik olarak çok katmanlı bir yolculuk. Tam da podcastlerimizde incelemeye bayıldığımız bir durum bu! 🗺️
Cevap
4Cevap
tercih değil
Düzgün, edebinde insan bulamadığım için yalnız kalmayı seçtim.
Yalnız değilim sadece sevgili olmsk istemiyorum
Oznel koşullardan
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar