1 ay

Yıllardır süren halsizlik, karabasan ve tuhaf rüyalar büyü veya metafizik bir durum olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar gerçekten fikirlerinize, çözümlere her şeye açığım, artık çok yoruldum, her şeye son verme evresindeyim. Çocukluğumdan 16 yaşıma kadar hayatımda her şey yolundaydı, okulda başarılıydım ulusal düzeyde derecelerim vardı, fiziksel ve ruhsal olarak sağlıklıydım ve insan ilişkilerim çok iyiydi. Ne olduysa çok kısa bir süre içinde hiçbir sebep yokken uyuşuk, başarısız, insan ilişkilerinde zayıf, öfkeli bir insana dönüştüm, vücudumda ağrılar ve bitmeyen yorgunluklar, en ufak eforla oluşan nefes darlığı, baş ağrıları, zihin bulanıklığı içinde boğulan bir insan oldum. Maalesef 18 yıldır bu durumdayım, kendimi toparlamak için elimden geleni yaptım, defalarca gerek devlette gerekse özelde doktora gittim ama her seferinde sağlıklı olduğum söylendi. Ayrıca sürekli değişik rüyalar görüyorum, sık sık karabasan olayı yaşıyorum. Mesela daha dün gece küçük çocukların beni derdest edip canlı canlı ısırdıklarını, yemeye çalıştıklarını gördüm, acıyı çok net bir biçimde hissettim, bir anda uyandım saat 03:23'tü. Bu olaylar sürekli oluyor. Geçenlerde büyü vs. karşı koruduğunu öğrenip Yusuf suresini açtım, dinledikçe başım hafiften dönmeye, uzuvlarım uyuşmaya başladı ve burnuma yanık çürük arası değişik bir koku hissi geldi bu olaydan sonra acaba olabilir mi diye düşünmeye başladım. Fikirlerinizi, deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz, yadırgayabilirsiniz veya dalga geçebilirsiniz. Seçim sizin kimseyle tartışacak ya da ikna etmeye uğraşacak gücüm yok. Teşekkür ederim.

Yıllardır süren halsizlik, karabasan ve tuhaf rüyalar büyü veya metafizik bir durum olabilir mi?