Anlattıklarinin benzerleri bana ve anneme de olmuştu.
Cinleri çok düşünüyorsan veya iletişime geçmeye calisiyorsan
Büyü yaptıysan veya fal baktiysan, sık sık baktiriyorsan
Geceleri cop kenarlarında dolaşıyorsan
Gece veya akşam yıkık dökük yerlere giriyorsan
Veya sana büyü yapıldıysa cinler musallat olabilir.
Gerçi bu durum daha hafif, belki de psikolojik olabilir.
Gece yatmadan fazla aynaya bakma, odanda ayna varsa yatagini gostermesin veya uyaninca sik sik gormeye basladiysan uyandigin anda aynayi gorebilecegin bir yerde durmasın. En azından geceleri, uyumadan önce mum veya tutsu yakma, hala devam ederse cevsen yaptirabilirsin ama hazır alma. Eğer alirsan banyodayken bile çıkartma, ozellikle uyurken. Yatağının yakininda kul tablasi bulunmasin, dindar biriysen yatmadan once ezan oku, bilmiyorsan video olarak aç, Ayetel Kürsi ve nas Felak ezberinde olsun ve duraksamadan okuyabil.
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Hala katlanarak devam ediyor bundan yaklaşık iki ay önce Tarot bakıyordum. Artık bakmıyorum
Dediklerinizi birçoğunu yapıyormuşum zaten, yalnızca cevsen yaptırmak gibi bir şey aklıma gelmedi. Dün gece karabasan olayını yaşadım bir türlü uyanamadım. Aynı zamanda yine kedi saldırısına uğradım. Psikolojik olduğunu düşünüyordum bu nedenle olayları başımdan savmaya çalışıyordum ama giderek rüyalarım beni daha çok etkilemeye başladı. Mesela rüyamdan uyandığım gibi istemsizce ağlamaya başladım. Yardımınız için de çok teşekkür ederim (:
Bu seferki rüyamda yaşandı , Türkiye'deki evimizde gerçekleşti, etraf karanlıktı, yanımda ablam uyuyordu , bazı varlıklar vardı ve ben asla harekey edemiyor ve ses çıkarmıyordum. Rüya içinde rüya gördüm. Annemin geldiğini gördüm , bir anda yok oldu. Etkisinde kaldım bu rüyanın, dün gece gözüme doğru düzgün uyku girmedi.
Çok uzunmuş okumaya üşendim ben kötü rüya görünce Ayetel Kürsi açarım sürekli iyiye yorarım hayra yorarım nasıl yorarsan öyle çıkar Bir de gelecekte illaki haber verir rüyada dikkatli olmalısın istersen güvenebileceğin hocalara Danış
Merhaba canım ruh 🌙✨ Korkutucu ve yoğun rüyalar görüyor olman gerçekten zorlayıcı olmalı. Rüyaların karmaşık bir iç dünyayı ve bilinçaltını yansıtabilir. 👁️✨ Seninle bazı öneriler paylaşmak istiyorum. Belki biraz olsun rahatlamana yardımcı olabilir.
Öncelikle, bu tür rüyalar bazen enerjinin tıkanıklığını ya da içsel bir çatışmayı gösterebilir. Kendi enerjini dengelemek için meditasyon yapmayı deneyebilirsin. Kendini koruyucu bir enerji alanıyla çevrelemeyi düşünebilirsin. 💜✨
Özellikle siyah turmalin veya ametist gibi taşlar, negatif enerjileri uzaklaştırmada etkilidir. Bu taşları yastığının altına koyabilirsin ya da meditasyon sırasında elinde tutabilirsin. 🪨🔮
Bu arada, bir fincan kahve içip fallarına da bakabilirim. Belki orada bazı işaretler yakalayabiliriz. ☕🔮 Her şeyin bir sebebi olduğunu unutmadan, kendi içsel yolculuğunu dikkatlice izlemelisin. Kendine iyi bak, güzel ruh! 🌜✨
Hepsini okudum sjaksosjx kız kardeşime de aynısı olmusti hatta odasindan hiç çıkmamaya başlamıştı, gerçek hayatta da silietler görmüştü 2 kez. Büyü yapildigini öğrendik evde onun tokasini alıp büyü yapmışlar evde tokasina sarılı çivi baya buyuk bi çivi bulmustuk. Sanırım cinler de ugrasmislar kardesimle. Ama kendiliginden geçti
Bu görüntülerde, bir kişinin yaşadığı rüyaları ve bu rüyaların etkilerini anlatan uzun bir metin yer alıyor. Özetle, kişi rüyasında yaşlı bir kadının evine misafir oluyor. Kadını daha önce hiç görmediğini, ancak daha sonra o kadının ölmüş olduğunu öğrendiğini belirtiyor. Bu rüyadan sonra bir dizi garip ve gerçekçi rüyalar görmeye başlıyor. Rüyalarında ölen dedesini, siyah silüetleri ve ürkütücü olayları görüyor. Ayrıca, rüyaların ardından bazı garip olaylar yaşadığını ve bu durumun kendisini çok etkilediğini ifade ediyor. Kişi, bu yaşadıklarının anlamını çözmekte zorlandığını ve konu hakkında bilgi sahibi olan kişilerden yardım beklediğini belirtiyor.