Tek niyetim insanların biraz bilgilenmesi eğer bir sıkıntınız, merak ettiğiniz bir şey , aklınıza takılan sorular, danışmak istediğiniz bir şey varsa hepsini cevaplayabilirim
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok defa denedim astral seyahat yapmayı ama olmadı isterdim yapmayı
Astral seyahati herkes yapabilir ama herkes yapamaz bu bir süper güç değil insanın benliğinde bulunan bir özelliktir ancak günümüzde astral seyahat çok yanlış anlatıldığı için çoğu kimse doğru yapılışını bilmiyor. Yüksek ihtimalle sende o bilgi cımbızcılarından birinin videosunu izleyip yapmayı denedin ama bu o kadar kolay bir şey değil o yüzden herkes bunu kaldıramaz kötü olan çıkış anı ve sonrası değil öncesinde yaşanan zorlu süreçtir. Astral seyahatin aslında 15 günlük bir halvet ve zorlu bir süreç vardır bununla alakalı gerçekten güvenilir bir hocanın hazırladığı video var dilersen bir şekilde o videonun linkini sana ulaştırayım
Cinlerin dünyadaki ve kendi boyutlarındaki görünümleri nasıldır?
Cinlerin boyutlarındaki görünümü değişir ancak büyük ilme sahip hocalardan aldığımız bilgilere göre oldukça pis ve çirkin bir fıtratları var bu fıtrat cinlerin kabilesine ırkına göre değişebiliyor kimisi boynuzlu kimisi kanatlı kimisi çok kısa boylu büyük kulaklı ama genel olarak sıfatları ürkünçtür öyle ki bir cin size gerçek suretini gösterecek derecede musallat olduysa onu görünce ya delirir ya da ölürsünüz bunun başka bir kaçış yolu yok fiziksel alemde ise bize farklı ürkütücü şekillerde gözükebilirler ama bu diğerleri kadar korkunç değildir kişinin psikolojisi bunu kaldıramayabilir
Bizim boyutumuzda, etkileri sadece nöronlarımıza mı? Eğer bizim cismimizde olsalardı bugün dünyada fink atmazlar mıydı?
Örneğin şizofrenler, etrafta bir şeyler görürler ama bize görünmez çünkü onun beyninde olup biten yanılsamalardan ibaret.
Yani bizim boyutumuzda beyindeki elektriksel akışa müdahale edecek kadar etkisizler mi?
İstese bir cin bir bedene önce eterikten sonra epifiz bezinden enjekte olabilir yani anlayacağın bedeni ele geçirip dünyada yine fink atabilir bu o cine çok büyük avantajlar sağlar oldukça etkili varlıklardır ancak biz cinleri ne kadar kötü bilsek de onların aleminde kural ve yasa bekçileri vardır bir cin bazı şartlar yerine gelmeden izinsiz ne musallat olabilir ne büyüye icabet edebilir nede bir faniye görünebilir musallatın belirli bir seviyesi vardır ve cin o seviyeye gelmeden kişiye görünemez mümkün değildir eğer gerekli şartlar yerinde değilse bir cin insana musallat olamaz musallat olmazsa da görünmeseviyesine gelemez yani işin yarısı onların yarısı bizim elimizde
Şimdi biz wifi dalgalarını algılayamıyoruz çünkü belirli frekansları algılayabiliyoruz bunun gibi cinler de aslında bizim aramızda ama bedenleri algılayamayacağımı frekansta mı? Eğer öyleyse neden bilimsel olarak tespit edilemiyor?
Merhaba , üzerimizde büyü olduğunu anlayabilir miyiz? büyü yapan kişilerin sonu nasıl olur? Büyü yapılan kişinin sonu nasıl olur? Falcılar / büyücüler özellikle neden korkmuyorlar sonlarından? Cinler kimlere musallat olur?
İnsan öldüğünde cinleri görür mü?
sadads olunce cinlerle bi isin olmayacak
1. sorunun cevabı üzerinde musallat olduğunu evet anlayabilirsin hafif musallatlarda genelde karı koca arasında cinsel ilişkinin tamamen bitmesi veya düzeninin bozulması aile içi kargaşaların başlaması bereketsizlik dinlenmene rağmen yorgunluk göğüste ensede alında ve bazen kasıklarda feci şekilde ağrılar ani sinir öfke ibadetlere ve dine karşı soğukluk uzun süre geçmeyen hastalıklar yanlızlık isteği karanlıkta kalma yisteği korkunç kabuslar aniden uykudan uyanma uyku düzeninin bozulması uyurgezerlik musallatların belirtileridir büyük musallat belirtileri ise bu belirtilere ek olarak kan kusma aşırı baş dönmesi sinir krizleri istemsizce saçma hareketler elde kına ile uyanma dengesizlik aşırı küfür aile bireylerinin sırayla ölmesi korkunç varlıklar görmek çığlık atarak uyanmak farklı varlıklar ile kouşmak cinni aleme geçmek istemsizce astral seyahat yapmak ve benzeri olaylar bu tür musallatlar örnektir
2. sorunun cevabı ise büyü yapanın da yaptıranında akıbeti kesinleşmiş sonsuz cehennemdir bu büyücüler emirlerinde tuttuklarını sandıkları cinlerin sözüne inanıp cehenneme girmeyeceklerini sanırlar.
3. Sorunun cevabı cinler imanı zayıf olan müslüman ve hristiyanlara musallat olurlar bu uzun bir konu
ve son olarak evet ölünce cinleri elbet görürüz de pek bir önemi olmayacak o vakit geldiğide zavallı cinnilerden daha önemli düşünmemiz gereken şeyler olacak
psiball gerçek mi lan
Tabiki gerçek ama çok emek istior
nasıll
enerjini aktifleştirip hergün üzerinde çalışman lazım
sen yapıp videoya çek bana gönder
ya da sana başka güvenilir kanallar sunaım onları izle
tamam
reenkarnasyon hakkındaki düşüncen nedir
Reenkarnasyon yoktur ilahi hüküm vardır. Reenkarnasyon kişilerin rüyada veya astralde gördükleri olayları önceki hayatları sanmasından ibarettir ve tamamen yanlıştır bu inanç Lucid Rüyada ustalaşan Hintliler tarafından zamanla ortaya atılmıştır gerçekle bir ilgisi yoktur
ilahi hüküm derken
Ölüm..
Eğer konumuz metafizikse bilim yoktur ilim vardır bir Spiritüalist bilir ki evrende bir enerji var ve tüm kural ve kanunları o koyuyor herşeyi de o yönetiyor
Birisini düşündüğümüz zaman oda bizi düşünür mü
Burada bahsettiğiniz olay telepatidir yani cevabı hem evet hem hayır eğer bunu bilinçli şekilde yaparsanız onun rüyasına bile girebilirsiniz evet sizi düşünebilir ama bilinçsizce ve telepati niyetiyle yapmıyorsan bu pek mümkün değil
21 yaşındasın bu ilimler çocuk oyuncağı değil
Yaş ile alakası yok ilimi yürek 40 günde bile kabul edebilir bazen bu mesele değildir anlatabildim mi bazılarına yarım saatte verilir ilim bazılarına 40 yılda öyle olmasa olur muydu Beyazıd i Bestami 40 günde evliya? 21 bile değilim ama ilmimiz sağlam hamdolsun bize bırakılan kadar biliyoruz ve ben tahsilimi çok evvelden aldım kabul görülmüş tahsilim var varsa bir sorun sor cevabını vereyim bilgin varsa bak bakalım doğru mu yanlış mı?
bekliyorum seni
Biraz sohpet edebilirmiyiz?
olur
Ritüeller işe yarıyor mu?
Ritüel olarak size gösterilen çoğu şeyler aslında ruhaniyette pek bir enerjisi olmayan şeylerdir ama gerçekten de bazı ritüeller vardır ki bunlar işe yarar. Çünkü size ritüel maskesinin ardında sunulan bir büyü var önünüzde siz ritüel yaparak cinlerden yardım diliyorsunuz ve bunun niyeti bile çok acı verici olur deneyenler hayatndaki etkisini hemen farkederler çünkü bu zavallı cinler bir şeyin karşılığını almadan kimseye yardım etmez karşılığını da siz farketmeden alırlar ve sonraki hayatınızı mahvetmenize bile neden olabilir
İnanmam pek
İnanca karışamam elbette kendi kararın ama doğru tektir ve değişmez
Bana ulaş kutfen