Bu nasıl bişey, islamda böyle bir şey var mı? Hangi dinde var? Üç harfliler musallat oluyor mu size, bunu yapınca?
Dinde yeri yok
Dinde yeri var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu nasıl bişey, islamda böyle bir şey var mı? Hangi dinde var? Üç harfliler musallat oluyor mu size, bunu yapınca?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bir şey olmuyo da bi korku çöküyor dnbdhhc lucid rüya istemedigin anda bile olabilir.
Anlamları neler? Her birini Google dan aramak yerine bilen , yapan, yaşayan birine sormak istedim.
Lucid rüya nedir, ve nasıl yapılır, herkes yapabilir mi? Bu sorudan başlayalım önce. Sonra diğerlerini sorucam. Sıra sıra
astral seyahat: basit anlamıyla ruhun bedenden kısmen ayrılması ve sonucunda dolaşması, ruhun gümüş kordonla bedene bağlı olduhuna inanılıyor ve çeşitli tekniklerle bilinç kapanmadan vücuttan ayrılıyorsun. hiç denemedim.
duru görü ne bilmiyorum pek
lucid rüya da astrale benziyor bence. rüyanı kontrol ediyorsun.
telepati de uzak iletişim anlamında düşüncelerini belirli bir şeye aktarıyorsun. bunu birkaç defa yaptım ama tesadüf eseri midir tahmin edemiyorum. etkilemeye çalıştığın kişinin iradesine bağlı sonuca ulaşır. düşüncen ulaşabilir ama kişi bir aktivite sergilemez sen de işe yaramadı diye düşünebilirsin ama yine de olur mu olur 🤣
Peki bunları her isteyen yapabilir mi? Yoksa belirli metodları var mı? Bunların olması için, şunu, şunu yapın gibi? Bi an astral seyahat edicem diyip, uyumak yeterli mi? Yoksa öncesinde ritüel yapılıyor mu?
duş, meditasyon önerilir. ve taktik var tabii ki internette vardır
Taktik ne peki? Burdan söyle, internette arattırma şimdi uğraşmiyim
İlk yorumunda, bişey olmuyo da korku çöküyor demişsin. Hangisini yaparken korku çöktü. Sanırım sadece telepati yapmışsın, bunu yaparken mı korktun?
kendi vücudunu dışardan izliyormuş gibi hayal ediyosun vs bedenden çıkma taktiği yahu ne anlatıyım🤣 üşenme Google'la
hayır astral denedim ama korktum çıkmaya
insan kendi bedenini düşününce urperiyo (bence)
Nasıl korktun, ne oldu o anda, seni korkutacak bişey mi yaşadın? Bende ruhumu bedenimden çıkardım uyurken, ama hiç bişey görmedim. Uyku, ölümün yarısıdır derler. Uyurken de ruh çıkarmış. Ben uykuya dalıyorken, ruhumun çıkmakta olduğunu ve bedenimden çıktığını hissettim, gerisini hissetmedim. Bunu astral seyahat olarak yapmadım. Başka birşeydi bu. İslami bir şey. Deneyen yaşardı. 3-4 kere deneyip yaşamıştım Daha sonra denediysem de aynısı gibi olmadı
Anlamadım ki. İnsan kendi bedenini düşününce ürperiyor. Ne? 😅 ben de mi anlama kıtlığı var yoksa sen mi iyi anlatamıyorsun 😄
o bedenden çıkma kısmını her gece hissediyorum zaten titreyerek uyanıyorum ya. en sonunda yorgunluktan uyuyorum 🤣
evet ben kendi bedenimi uyur vaziyette hayal edince tuhaf duygulara kapılıyorum jdjdj gece olunca haliylee
İlgim var, istediğin soruyu sorabilirsin
Yukarda sorduklarımı cevablasan, aklıma geldikçe yeni sorular sorarım. Teşekkür ederim
İslamla ilgili bir konu değil, fakat daha önceden islam alimleride bu konularla ilgilenmiş, üç harfli diye bir şeyde yok cin diye bir şey var