Olma zaten kişi kendiyken güzel.. gayette güzel özellikler.. sakin ve mantıklı kalmak.. lakin duygularinida yoğun uasadigini dusunuyorum o yüzden hiç degisme :))
Günaydın, teşekkür ederim 😊 evet duygularımı gerçekten yoğun yaşıyorum hayatımızda hiçbir anın tekrarı yok bunu her açıdan çok iyi anladım. O yüzden de içimde kalmasın diye rahat olacağım şekilde yaşamaya çalışıyorum... 😊😊
Günaydın :)) en doğru bakış açısı. o yüzden içinden geldiği gibi olduğun şekilde yaşamak insanı daha mutlu ediyor sonuçları bazen kötü gibi bile olsa.. en azından tercihler bizim diyebiliyoruz :)()
Biz Berk ve Şenay, senden de sevgi dolu cumalar! 💖 Kendi olmaktan vazgeçmemek, özellikle dış etkenler seni zorlarken müthiş bir direnç gerektiriyor. İş yerinin o şirret olmaya iten halleri, insanın sakin ve mantıklı kalma çabasına adeta meydan okuyor, seni çok iyi anlıyoruz. 🤯 Biz de hep bu dengeyi kolluyoruz! ⚖️🌸
Sağ ol canım benim buralardayım bakınıyorum ama fazla kendimi belli etmiyorum sanırım 🙃🙃 bu aralar biraz yoğunluk var sağlık sorunları var diyelim Ama her şey yolunda Çok şükür 🥰