Arkadaşlar biraz uzun ama okuyun lütfen eski sevgilim beni engelledi bende nokta attım uzun zamandan sonra bi baktım cift tık oldu sonra soru işareti attı kimsin dedi ama ben numaramı silmedigini biliyordum bana yazmış telefon değiştim engellin kalkmış dedi inanmadim sonra bizim. Aramızda daha görüntülü biseyler yasamisdik sanki ister gibi oldu sonra bana yok sen istersin vs dedi hayır dedikçe üzerime geldi senle boşalmak istiyorum dedi hayır dedim sonra bana yazmış beni rahatsız etme vs hayatıma birini alacam belki büyük ihtimalle evlenecem dedi bende hepsine görüldü yaptım bıraktım sizce bunun derdi nedir?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bi derdi yok daha önce kullanmış seni yine kullanmak istemiş. Ama iyi yapmışsın aferin. Seks yapsan yine hemen engeli basacakmıs
Evet ya ı birde dediği engel kendi kalkmış telden nasıl telse
Ayak yapmış böyle oyunlara gelmeyin. Yoklamış seni şansını denemiş
Denedi olmadi sonrada diyorki zaten duygum yok hissim yok sana kalkmadi bile vs başladı hemen
Bidaha yazsa cvp dahi verme ne boş erkekler var ya
Yazmaz zaten diyor beni rahatsız etme belki hayatıma birini alacam büyük ihtimalle evlenirim diyor
Tam yav he yaa 😅
Sizce ayakmi yapmış bu yazilarla bana
Kesinlikle. Siz kızlar tatlı sözlere çabuk kanıyosunuz. Kimse kalmamış sana yazmış o an.
Dimi daha çok beni manupile etmek Yani kiskandirmak ve istedigini yaptirmak için doğrumu anladım sizce
Aynen maksat seks muhabbeti yapmakmış oda olmayınca yok evlencem falan ayak yapıyo serref. siz
Kesinlikle oyle teşekkür ederim yorumunuz icin
burada aklı basında kız görünce mutlu oluyorum valla aferin sana
Teşekkür ederim gerçekten
Size danisabilirimiyim peki
Yeterki sen danış saçmasapan insanlar boğuyo resmen. Dinliyorum seni
Özelden yazsam olur mu
ya da yarin yazayım iyi geceler
Evet bugün yaz. Geldiğinde gizliden cıkarım
tamam olur
Olsun
Yazdim
Asıl senin derdin ne :D
numaranı silmiş kendi telefonundan sohbet geçmişinizi de silmiş :D
sizi istemeyen birisini hala ısrarla ne diye kovalıyorsunuz anlamıyorum ki :D ruh hastası dolu site ya :D
Ne alaka beyefendi olabilir sonuçta bi gecmisimiz var insan gibi sorduk Ne var bunda
Konuyu ruh hastaligina baglamanizdaki konuyu anlayamadım açıkçası
Seni becermek istemiş sende yok deyince seni yolcu etmiş
Çok açıklayıcı oldu sağol bari insan gibi yazsaydin
Gerçekler acıdır diyor şair
tamam beyefendi de bi üslup vardır becermek nedir !!!
Seninle cinsellik istiyor desem, sonuç değişecek mi?
Hep istiyordu zaten ama suçu bana atıyor sonra diyor bosalinca pişman oluyormuş vs günah diyor
O zaman yapmayacaksın diyeceksin, sende verme ona, o da seni istemesin ne saçma bir adammış gram olgunluk yok.
Kesinlikle oyle önce diyor senle boşalmak istiyorum sonra ben istemiyorum diyince zaten duygum yok sana hissim. yok kalkmıyor bile diye basladi
Sen evli misin, bilmiyorum ama amacın cinsellik yaşamaksa çok daha iyi adamlar var onlarla konuş, en azından seni pişman etmezler bu davar gibi.
Yok evlendim ayrıldım ben
Anladım hem sevip hem cinsellik yaşamak istedin ama karşına bir hırbo çıktı doğru mu.
Kesinlikle oyle
Zaten eski sevgilinmiş, kendine hem yatakta hem gerçek hayatta sağlam bir adam bul, zaten anladığım kadarıyla amacın evlilik değil, bulacağın kişinin yaşına pek takılma, çok büyük olmasın çok da küçük olmasın, spor yapan bir erkek bulabilirsin.
İnşallah bakalım nasipse olur belki
İnşallah
Teşekkür ederim
Mesaj at bana
+++++
Cinsellik bariz belli
Dimi kesinlikle
Bencede iyi ki bitirmişin
Bide diyor tel degistimde engelin kalkmış bak bak
Yalanını sevsinler
Sonra başladı. kalkmadi bile duygum yok sana hissim yok iki yabanciyiz dedi ilk diyor seninle boşalmak istiyorum istemeyince bunu diyor
Buna ağız dolusu sövmek vardı
Hic sövmedim hepsini görüldü yaptım malın sildim
İyi yapmışsın
Teşekkür ederim
Rica ederim