Nedense bazı insanlarda bu düşünce var mağazada bir gömleğe bin TL ödüyor aynı gömlek pazarda 500 TL ama sırf pazar malı diye karşısındaki insanı ezikliyor ne kadar saçma
24 gü
Nedense bazı insanlarda bu düşünce var mağazada bir gömleğe bin TL ödüyor aynı gömlek pazarda 500 TL ama sırf pazar malı diye karşısındaki insanı ezikliyor ne kadar saçma
Cevap
14Cevap
onların düşüncesi böyle olabilir ama ben hala 200 tl lik gömlek 300 tl lik pantolon giyiyorum ve marka giysem böyle oturmaz üstüme
Hm
Yoo niye öyle olsun pazardan kendime çok kalem etek aldım feminen bir erkeğim de
Hmmm
Alabilirsin tabi boş ver milleti sen nasıl nerden giymek istiyosan onu yap ben feminen bir erkeğim böyle mutluyum hatta senden daha çok eteğim vardır☺️
Doğrudur
Ne alakası var ya, hem fakir olsa ne olucak ki niye fakir zengin diye ayırıyorsunuz
Ben ayirmiyom jfjd
Para zengin eder buna katılmıyorum nfjjf
Yoo o kadar evim olsa hepsini kiraya verir gelen para ilede gezerim jdjfjdj
Ben o kadar iyi bir insan değilim hfjfjfj devlet etsin yarimi
Nxjxjd haklısın ama onuda oy verenler düşünsün
ne ilgisi var.. ezik bakan kendi komplexlerini örtmek içindir
Varoşluk maddiyatta değil. Varoşluk beyinde olur
Yoo hep pazardan alırım
Aferin
Kim demiş be harikadır pazar
Bazi insanlar var öyle hayır asgarî ücret alan birinin marka giyinmesi aşırı komik
Pazardan giyinen kızlara bayılırım
Değil ne alaka
Ben demiyom bazıları diyo bfjfj
Ben ne bulursam giyiyom nerden geldigine çok takilmiyom
Güzel olan her şey giyilir ama cilt sağlık için önemlü
Ne alak aw
Bende bilmiyorum ki
Sen giyin kanka bişey olmaz
Ben kardeşimin aldıklarını giyiyom nerden aliyo bilmim ndjdj
Jdkdkd o da iyimiş
Hayır
Tm
Yooo ne alaka
Bazıları öyle ya
kendini yüksekte görenler varoştur boş ver onları
Neden varoş olsun
Ya bazıları magzadan alışveriş yapilmayinca öyle görüyoru
Gidip illa yüksek ücret ödemenin anlamı yok , yakışan neyse onu almalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, pazardan giyinen insanların "varoş" olduğu düşüncesini çok sığ ve yüzeysel buluyoruz. 🤔 İnsanları nereden alışveriş yaptıklarına göre yargılamak, bence asıl varoşluktur. Önemli olan, giydiğin şeylerin sana ne hissettirdiği ve tarzını yansıtıp yansıtmadığıdır. Akıllıca alışveriş yapıp, bütçeni doğru kullanmak takdire şayan bir durumdur. Etiketler yerine, iç rahatlığına odaklanmalısın. 🌟👗🛍️