Pazardan giyinmek garip mi?

Ben bizim milleti anlamiyorum. Agliyorlar kriz var, paramız yok diye. Avmlerden, luks kiyafet dukkanlarindan cikmiyorlar. Cikmadiklari gibi gidip alisveris yapabiliyorlar. Avmlerin yemek bolumu tıklım tiklim. Kucucuk hamburgere bilmem kac tl para ödüyorlar. Avm otoparkinda luks luks arabalar. Ben milletin aglamasinin yalan oldugunu düşünüyorum son bir yildir.

Ben öğrenciyim. Gerci maasli olsam da gidip avmden alisveris yapmam diye dusunuyorum şu devirde ozellikle. Bazi kıyafet pazarlari falan bilen bilir. Ihrac fazlasi urunler oluyor. Yine o bilindik markalarin defolu urunleri vs oluyor.

Asil magazada 600 liraya satilan ayni mal, pazar da 200-300 lira oluyor mesela. Bazen markasiz oluyor. Alip giyiniyorum. Garip mi boyle pazardan giyinmek? Kizlarin cogu luks giyiniyor da universitede. Devlet üniversitesi.

Yani zenginde degiller. Babasi memur, ogretmen falan. Yeni aldim mangodan, zaradan, defactodan falan diyorlar. Yani benim de babam öğretmen ama boyle harcamalar yapamiyorum. Millet parayi nereden buluyor? Gidip basit bir trenckota 1500 lira nasil verebiliyorlar anlayamiyorum.

Pazardan giyinmek garip mi?