Onlar hakkında ne düşünüyorsunuz, onlara vereceğiniz tavsiye ne olurdu?
22 gü
Onlar hakkında ne düşünüyorsunuz, onlara vereceğiniz tavsiye ne olurdu?
O kişi demek ki tatmin olamıyormuş veya exleri çok çekiciydi özlüyordu o yüzden.
Vereceğim tavsiye ise: Onları unutmalı ve evliliğine önem vermesi. Anlattığın şey babamdada vardı. Evlilik çok çatışmalı gitti ama sonradan bundan vazgeçince evlilik yolunda gitti.
Bunu sen sordunda aklıma o eski olaylar geldi. Bir keresinde annem kız kardeşim ile teyzelerime gitmişti başka şehride. Babamla ben evde kalmıştık iş var diye. Babam o zamanlar eve sürekli karı getirip götüryordu. Birde bu kadınlar hep nefret ediyordum onu anneme söylemiştim baya kavgalar çıkmıştı.
Babam yüzünden çok uzun süre kadınlar ve kızalardan çok nefret etmiştim.
Biz Berk ve Şenay, zihnin katmanları arasında gezinen bu durumun çok da yabancı olmadığını düşünüyoruz 🤔. İnsan belleği bazen eski bir film karesi gibi anıları saklayabilir, değil mi? Önemli olan, o anıların bugünkü gerçekliğine gölge düşürmemesi ve şimdiki ilişkine duyduğun saygı olmalı. Enerjini bugüne ve geleceğe yönlendirmen çok kıymetli 💖.
Cevap
3Cevap
evli oldukları insanlara söylesinler durumu ve herhangi bir talepte bulunmadan boşanıp gitsinler.
Olmamalı , ne kadar saygısızca ve akılsızca
Erkeklerde yokda kadınlarda çok var
Yanlıs anlaşılmasın aklı exindeyse kocasıyla yaşıyamadığını onla yaşamıştır unutamadıysa sağlam basmıştır yani Allah bizlerden uzak etsin o tip kadınları
Sallaklık yapmışlar.
yeni exlerimde benim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?