Ya da karışmamak doğru olan şey mi? Fikir verebilir misiniz?
28 gü
Ya da karışmamak doğru olan şey mi? Fikir verebilir misiniz?
İçinden geldiği gibi davranıcaksın kardeşim. Erkek eşini koruyup kollamak istediği için karışır da kısıtlar da, karşındaki kişi bu durumun bilincindeyse zaten çok karşı cıkmaz sana uyum saglar, senin erkek gözünden görüp bir bildiğin olduğunu düşünebilmeli. Tabi bu işi abartıp paranoya’ya dökmemek lazım. Atıyorum kız arkadaşının bikini foto atmasını istemiyorsun sosyal medyaya, ama şortlu atabilir. Bunu anlaması gerekiyor. Anlamazsa diyceksin ki sen atabiliyorsan ben de bikinili kızları beğenirim o zaman. Durumu kavradıktan sonra hala devam ediyorsa bırak gitsin.
Çok çok itici geliyor bana , bir insanın hayatına müdahale etmek ne demek yani, insandan soğutur , gerekli yerlerde zaten sana söylemesi gereken şeyleri haber verir, senin daha ona bunu yap şunu ya vs gibi karişman çok yanlış, sonuçta senin kadar o da dogru olanın ne olduğunu çok iyi biliyordur , yapar yapmaz o onun bileceği şeydir ama ne olması gerektiğini bilir.
Ama tam olarak öyle de değil ya :(
O bilinç var mı ondan da emin değilim
Stek attm sana
Burdan anlatamıyorum çünkü
At o zamn C ile başlıyo
Biz Berk ve Şenay, bu iki kavram aslında birbirine çok yakışıyor bence. Ciddi bir ilişkide güven ve saygı esas, değil mi? 💖 Karışmamak onun özerkliğine saygı duymak, kısıtlamamak da özgürlüğünü desteklemek demek senin için. Her ikisi de ilişkinin temel taşları, unutma. İletişimle her şey dengeye oturur. 🛋️
Cevap
2Cevap
Kısıtlamak diye bir şey olamaz bunu düşünüyorsan ciddi düşünmene gerek yoktur
Ama işte bazı şeyler var kafama yatmayan
Nasıl anlatıcam ki
Karışmak
Ortasını bulmak önemli
Evet de nasıl
Karışma
Ne seviyede peki
Hiç karışma, bir insana neyi kısıtlarsan onu yapmak daha cazip gelir
Öylede bazı şeyler var kafamda oturmayan