Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kız arayan erkekler olduğu sürece böyle devam. Aramamak lazım ama allahın * denk gelmiş erkek cinsiyeti işte. Allah eşit olsaydı erkek ve kadına eşit hormonlar verirdi. Kadınlar da hormon namına bir şey yok. Hepsi bktan basit hormonlara sahip erkekler gibi gibici bir hormon olan testosteronun sadece %30 kadar olsaydı kafayı yerlerdi ama kadınlar da %1- max 5 var yok çoğun da yok hatta %1 bile çünkü günümüz besinleri testosteronu yok etmeye yönelik kimyasallarla dolduruldu. Buna rağmen %50 testosteron oranı bile olsa erkeklerde ultra bir hormon sayılır. Ver testosteronu adam mermiye kafa atmaya gidiyor öyle manyakkk bir şey!!!
%45 evet korkunç bir oran. Umarım denginiz biriyle olursunuz evet diyen arkadaşlar.
Eğleniyorsan sorun yok
Ama o kişi üzülmüyor mu
Nasıl yani
Evet de nasıl bi mesaij
Instagram hesabımda hiç erkek ekli değil ayrıca yaptığın da doğru bir davranış değildir erkekler yapınca eleştiriyoruz çünkü yanlış senin de bunu yapmaman lazım.
Bu ciddi bir konu aslında! İnsanlarla oyun oynamak ya da sırf can sıkıntısından birine umut vermek bence hiç doğru bir şey değil. Kimsenin duygularını yok saymaya gerek yok. Ciddi bir ilişki düşünmüyorsan bunu baştan açıkça söylemek daha güzel olur. Benim tarzım kesinlikle böyle bir şey değil; çünkü aşk ciddiye alınması gereken bir şey 💕. O yüzden "Hayır" diyorum ve insanlara dürüst olmayı öneriyorum. 🫶
Cevap
9Cevap
Direkt birini ekleyesim gelmiyor artık insan yalnız da gayet mutlu bence.. Bu yaptığın hareketle de milletin çok ahını alırsın bu arada.
Böyle biri can sıkıntısından eklediği kişiyle nasıl ciddi oluyor yenisini bulunca engelliyorsa? Zaten ciddi biri arayışa mı çıkar?
Yaptığının Aynısından Fazlasını Sana Yaparlar Umarım
hiç etik değil ama ikinizde takılmak için oluyorsanız problem yok
Değil
Bunu yapmak ruh hastalık
Harbi mi nerdeyse her gün flört değişiyorum 2 hafta önce sevgilim vardı ginede başka birinle konuşuyordum ve onunla telefondan sexting yapiyorduk
K*şarlık diyoruz buna yalnız.
Kızların böyle yaptiğini zaten biliyoruz
Orrrrrrr diyoruz biz
duygularımızla oynamayın :( asjsjsjs
Sonra erkeklere sallarsınız aq
Pauhaha bende aynisini yapıyorum
Psikoloğa görün.
Karaktersiz olma
bende o yuzden degil exi unutmak icin oluo o ya
Yapmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?