2 ay

Babam ile annem arasında çok yoruldum?

Babam ile annem sürekli tartışır, anlaşamazlar, öyle ki babam o kadar umursamaz ki, yaptığı hiçbir şeyi kabullenmiyor, öz eleştiri yapmaz, sürekli bağırıp çağırma, kırma. Annem dinine çok düşkündür, bir tartışma konusu oldu aralarında ve babam kendisini inandırabilmek için Kur'an'a el bastı, eline aldı ve sinirden yırttı o stresle, o kavga şiddetiyle ama böyle yıprattı, parça parça etmedi, sayfaları koptu, hafif yırtıldı. Annen ise ağlıyor Kur'an'ı için, yani ben şahsen kendim inançsızım, ateiste yakın gibi bir şeyim ama yani bu kadar da değil ya, bir insanın kutsalına, değerine saygım var, çok üzülüyorum annem için. Babamsa bile isteye değil, sinirden, öfkeden yırttı ama şimdi ise bir şey yapmadım diyor, sadece bu Kur'an mevzusunda değil, yaptığı hiçbir hatayı sahiplenmiyor. Yani kısaca mutsuz evliliğin bir çocuğuyum, yani dünyada değil evlenmesi, bir araya gelmemeleri gereken 2 insan, çok tezat karakterler. Sizce bu durumda tepkim ne olmalı, babam o kadar manipülatif ki her şeye karşı böyle sakin kalabiliyorum, annemi nasıl teselli etmeliyim

Güncellemeler
2 ay
Kafası s*knden başka hiçbişeyi düşünmeyen k*nsızlar yazmasın
Babam ile annem arasında çok yoruldum?