Babamdan gercekten cok yoruldum artik?

Babam hayati boyunca bize ne babalik yapti annemede nede kocalik hep cektirdi o cahilligi narsist kisiligi fesatligi kendi icindeki guvensizligi yedi bitirdi omrum babamla savasmakla boyun egmemekle gecti cunku okadar cahil sığ bir kafaya sahiptiki bunlari hicbirzaman asamadi degistirmedi kendini gelistirmedi kendi kafasinda oturttugu belli kaliplar vardi hep onu bekledi bizden ben ona uymayinca zitlasinca guven duymadi bana sayet boyun egseydim evden disari adim atamazdim bir hayatim olmazdi okumayla acayip kafayi bozmus biri buna acayip bir takintisi var hatta beni okumaktan sogutan travmalar yasamama sebep oldu okuldan sogudum kisacasi uni. Kadar geldim ama gerisini getiremedim cunku ruhum yorgun kafam yorgun yasadiklarimdan almiyor girmiyor babam yasami boyunca bilmiyorum ama cok ugrasti benimle asagiladi dovdu elestirdi hic guvenmek istemedi kotu bir insan ahlaksiz bir insan olsam anlardim yoldan cikma ortam kizi olsaydim anlardim hakettim derdim ama gayet kisilikli karakterli dogru ahlakli disarida erkek gibi bir kiz olarak yetistirdim kendimi neden bana boyle davrandi hep sorguladim kendimi halen daha ayni krndimi kat ve kat asmama ragmen halen sorumsuz bir ise yaramayan biri goruyor arada laflar sokuyor aslinda sorumsuz biride degilim ama niye boyle yapiyor
Babamdan gercekten cok yoruldum artik?