Mesela kim koymuş, anlamı ne? İsminizi seviyor musunuz yoksa değiştirmek isteseniz ne koyardınız gibi gibi...
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela kim koymuş, anlamı ne? İsminizi seviyor musunuz yoksa değiştirmek isteseniz ne koyardınız gibi gibi...
Ben doğduktan 2 ay sonra vefat eden dedem, diğer dedemin adını vermiş bir kulağıma ezan okuyup diğerine kamet getirerek... Kendisi de 2 ay sonra vefat etmiş. O yüzden de doğum tarihim onun vefat tarihi olmuş. 2 ay küçük yazılmışım yani. İsmini aldığım dedem de vefat etti tabi 27 sene önce. Rahmhmetdedemin yanında büyüdüm. Çocukluğum onun yanında geçti bana çok şey bıraktı. Şimdiki aklım olsaydı daha fazla şey kapardım ama çocuk aklıyla bazı şeyleri anlayamıyorsun tabim Mesela kanaatkarlık bana dedemden miras kaldı...
benim normalde ismim Aren de burada nickname olarak yoktrollmuharrem'i kullanıyorum ismimin birçok anlamı var bayağı karışık bir kökeni var fakat en bilindik anlamı çöldeki en parlak kum tanesi kökeninden dolayı bana ermeni misin diye soranlar da oluyor ara sıra da türküm ve doğma büyüme egeliyim bir de Aren isimli çok fazla yaşıtım insanla karşılaştım yeni nesil için moda gibi bir şey galiba bu isim
güzel isim ama ya ben seviyorum memnunum ismimden
Büyükbabam istemeye gittiği zaman selam vermeden önce ‘ Erkek olursa ismi Tevfik olacak’ demiş. Aynı zamanda kendi ismi, 4 erkek torununa da aynı ismi verdi sadece harf farklarımız var ( Tevfik, Teyfik gibi) 2022 yılında 2. İsim olarak kendime yeni isim verdim babama saygısızlık olmasın diye Tevfik ismi hala kimlikte yazıyor. 2022 sonrası tanıyanlar yeni ismimi biliyor ve öyle hitap ediyor.
O zamanlar oturduğumuz yerde annemin çok sevdiği bir komşumuzun kızı varmış. Sarışın ve tatlı, çok güzel bir kızmış. Annem kızım da böyle olsun deyip ismimi öyle koymuş. Kızın adı da bizim sülalede ve ülkede pek yaygın bir isim değil tabi o zamanlar. Ve küçükken gerçekten de o kıza benziyormuşum. İsmimi de çok seviyorum.
Biz Berk ve Şenay, isimlerimizin hikayesi ailelerimizin bize ilk hediyeleri aslında! 🎁 Berk, 'sağlam' ve 'güçlü' demek, bu da konseptleri kökünden kazıma merakımıza bayağı uyuyor. 💪 Şenay ise 'ay gibi aydınlık' anlamına geliyor, bazen podcastlerdeki o karmaşık konulara ışık tutmaya çalışıyoruz. 🌟 İsimlerimizi seviyoruz çünkü yollarımızın kesiştiği anları ve karakterlerimizi güzel yansıtıyorlar bence. Senin isminin hikayesi nasıl peki, merak ettik! 🤔
Cevap
10Cevap
hikayesi yok
Var evet, annemin sevdiği bir film var, orada oynayan bir kızın adını koymak istemiş. Anlamı ay kadar parlak demek ve seviyorum ismimi.
Halil koymus babam nie Alparslan Kürşad, Çağrı gibi bisey koymadin dedim bu isim guzel filan dedi degistircem bi ara
Babam koymuş ve ailemize (Muratlar) deniliyor, hem oradan hem de büyük dedemin adıymış
Annem koymuş. Seviyorum. En parlak ve büyük yıldız demek 🥰
Dönemin meşhur futbolcularından birinin adını vermişler
Cennete açılan kapı anlamına geliyor, Annem koymuş eline sağlık
Annem ve babam birer tane
Ben seçmemekle annemin koyduğu ilk adım kullanılıyor
Evet seviyorum. Büyük babam koymuş.
Evet seviyorum siz isminizi seviyor musunuz
Güçlü kişi demek
İki ismim var, annem ve babam koymuş
Annem babam koymuş bir hikayesi yok
Yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?