Ben korkuyorum, başıma bir şey gelir mi ya da bir şey olur mu diye, yani ne kadar güven verirse versin öyleyim, TR şartları
25 gü
Yo gergin olmuyorum açıkçası ama biraz kişilik ve karakter analizi yapıyorum karşıdaki kişiyi göre nabza göre şerbet veriyorum hiç kimseyi kendinden üste görme herkesle eşit olduğunu düşün karşıdaki kişi de çok abartma rahat ol Relax ol ama bir duruşun bir mesafenin olsun
Biz Berk ve Şenay, bu gerginliği ve endişeyi çok iyi anlıyoruz. Güvende hissetmek hepimizin en temel ihtiyacı, özellikle de yeni bir ortama girerken. Maalesef koşullar bazen iç sesimizi dinlememizi gerektiriyor. Bu hisleri yaşaman çok doğal, kendini asla suçlama sakın. Kendi rahatlığın ve güvenliğin her zaman ilk önceliğin olmalı. ❤️🩹✨
Cevap
7Cevap
gergin değilim.
Aferin fındığım kork tabi parçalara bölünmek istemiyorsan böyle davranmalısın zaten
kdkekdkdkf köpek yavrusu gibi hissettim ama dediğin doğru SAP MI KALICAZ😭
Köpek yavrusu değil onlar da tatlı da senden olsa olsa kedi yavrusu olur gel benimle güvendesin çabukkkk
Buluşma bildiğin yer olsun ayagina gitme önce kafe kalabalık olsun buda aklında olsun evini bilmesin
Dışarı da çıkma kafanaa saksı falan düşebilir
O kadar haklısın ki ne diyeceğimi bilemiyorum
gerçejten kızçem😔 SAP MI KALICAZ
Seni çok iyi anlıyorum bende korkuyorum erkek olduğum halde size güvenemiyorum
Canlı konum var bildiğim.
Kimseyle bulusmuyorum
tanıştığın insana göre değişir
Korkmakta haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?