1 ay

Arkadaşlar sizce bazı yaşlı insanlarımız neden böyle değişiktir?

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar ben 21 yaşındayım, abim ile birlikte bir akaryakıt istasyonunda çalışıyoruz, abim de 25 yaşında, normalde 24 saat kalan 1 elemanımız var ama bugün hasta olduğu için işe gelemedi bu yüzden ben ve abim şu an petrole bakıyoruz. Şimdi az önce markete 70 yaşlarında bir yaşlı adam geldi ve benden sigara istedi ama adam daha kendisi hangi sigarayı içtiğini bile bilmiyordu bana ince uzun Parliament verir misin dedi sonra ben adama Parliament Aqua Blue Slims uzattım adam baktı ama adam bana bu sigara ince değil dedi sonra ben de adama amca o zaman sizin içtiğiniz sigara Parliament Midnight Blue olmalı çünkü o da ince bir sigara dedim sonra adama Parliament Midnight Blue uzattım adam baktı ama yok bu da değil dedi sonra ben adama amca o zaman isterseniz size uzun Parliament vereyim dedim ama adam yok o uzun istemem dedi sonra adama kısa Parliament uzattım amca bu da incedir ama kısadır isterseniz bundan alın dedim ama adam onu da beğenmedi ve bana sen sigaradan anlamıyor musun dedi sonra ben de adama yok amca ben sigara içmem bu yüzden de sigaralardan anlamam ama hangisinin uzun kısa ya da ince olduğunu biliyorum dedim sonra adam beni ve abimi kastederek siz burayı çeviremiyorsunuz dedi ben de biraz sinirlendim bunu o yaşlı adama belirtmedim ama içimden amca sen daha kendinin hangi sigarayı içtiğini bilmiyorsun ben nereden bileyim dedim yani ben adama yardımcı olmaya çalıştım hatta 10 dakika adamın sigara seçmesini de bekledim ama adam en sonunda sigara almadan çıkıp gitti. Arkadaşlar sizce bazı yaşlı insanlarımız neden böyle değişiktir?

Arkadaşlar sizce bazı yaşlı insanlarımız neden böyle değişiktir?