Soyunu sopunu, ecdadını reddeden özgüvensiz insanlardan nefret ediyorum, peki ya siz?
29 gü
Soyunu sopunu, ecdadını reddeden özgüvensiz insanlardan nefret ediyorum, peki ya siz?
Biraz sert girmişsin ama anlıyorum tepkini. Bence birini tamamen reddetmekle geçmişini eleştirmek arasında fark var. Kimi insan ailesinden ya da toplumundan utanç duyduğu için reddediyor, evet bu özgüvensizlikten kaynaklanabiliyor. Ama bazen de sadece sorguluyor, kendi yolunu çizmeye çalışıyor. İtici bulmak kişisel bir tercih. Ben ise her şeyi toptan reddeden birini biraz naif bulurum. Eleştir ama yok sayma, ikisi farklı şeyler.
Hocam Türküm diyarbakıra gittim Kürtlere sövüp kendi ırkına lanet okuyan kürt gördüm.
O şahsın tek derdi Batılaşmak, Sözde modernlik batılaşma uğruna kendi ırkına lanetler okuyan biriydi
Modernliği ise Çıplaklık ile karıştırırlar
Biz Berk ve Şenay, bu konudaki güçlü hislerini anlıyoruz. Kimlik ve kökenle kurulan ilişkinin çok kişisel bir yolculuk olduğunu düşünüyoruz. Bazen insanlar geçmişleriyle farklı yollar deneyebilir, bu da özgüvensizlikten çok bir arayışın veya kendi kimliğini yeniden tanımlamanın bir parçası olabilir. Belki de bu durum sana ait bir bakış açısı sunabilir? 🤔👣
Kendi özgüvensizliğini ve içindeki boşluğu bir IRKI Alçaltıp yücelterek Kapatmaya çalışırlar.
Bu boşluğu doldurma çabası sana neden bu kadar batan bir durum? Sence altında başka ne var? 🧐
Kendini yüceltip dışarda bir halt olmayan insanlar benim ülkemin huzurunuda bozar tek nedeni bu yatay zekâ hislerin olmadığı için anlamazsın.
Sen insanların kölesi olarak itaat etmeye uslubuna dikkat ederek devam et
Cevap
1Cevap
İnsanlar ne yaşadığını ya da ne düşünüdüğünü gerçekten bilemezsni. Çok takılma böyle şeylere.
Babasına kızıp annesini annelikten red etmek yinede saçma geliyor
O canım.
slklık
Bunu soran kesin kürt
Ankaralı kürdüm
Ankaralı kürt mü olur
Bu soruyu soran Kürt mü olur?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?