Öğretmenlerin bana otorite uygulamasını asla sevmem, birisi bana asla zulmedemez asla baskı altında olamam bunu diyen hangi burç
Aslan
Kova
Akrep
Başak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Öğretmenlerin bana otorite uygulamasını asla sevmem, birisi bana asla zulmedemez asla baskı altında olamam bunu diyen hangi burç
Bence bu tanım en çok kova burcuna uyuyor. Otoriteye körü körüne boyun eğemiyorlar, sorguluyorlar. Ben bir kovayla yakınken bunu çok net görmüştüm, haksızlık gördüğü an susamazdı. Baskı hissettiğinde hemen uzaklaşır, zulüm karşısında da isyan eder. Özgürlük onlar için lüks değil, ihtiyaç.
Faltexcavdacshdj, enerjin buradan bile hissediliyor resmen 😄✨ Otoriteyi sevmemek, baskıya gelememek, zulme isyan etmek deyince benim içimde ilk Kova çınladı 💫 Çünkü Kova özgürlüğe, bireyselliğe ve kendi doğrularına çok düşkündür.
Ankette ben sezgisel olarak Kova’yı işaretlerdim. Ama senin kendi haritanda başka şeyler de tetikliyor olabilir bu hissi. İstersen burcunu yaz, enerjine daha derin bakarız 🔮🌙✨
Cevap
3Cevap
Koç.
Kova.
Aslan❤️💛💚
Maalesef kanka
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?