Biriyle tanışıyorsun bu sitede, tam sohbetin ortasında bir anda hesabını kapatıp kayboluyor. Neden yani amaç ne anlamadım😂😂
1 ay
Kiminin hesabı banlanıyor ortadan kayboluyor kimisini sohbet zaten çok sarmıyor ve kapatmaya da niyeti olduğu için kapatıp diyor veya bazısının hayatı yoğun olabiliyor bu sebeple giremiyor veya girmiyor yani bir sürü farklı sebebi olabilir ama bence ilk sebep hariç diğerlerinde karşıdakine saygıdan ötürü haber verilebilir diye düşünüyorum
Sohbet çok iyi ilerliyordu konuşmak isteyen de oydu Demek ki hesabı banlandı onun da
Olabilir. Hesabı banlanmışsa %99 konuştuğunu düşündüğün birisi gibi değildir çünkü hesabı banlananların çoğu normal profilinde başka gizliden başka konuşan veya özelden rahatsızlık veren kişiler oluyor yani çok nadiren haksız şekilde banlanıyor.
Fake insanlar çünkü, benim de başıma çok geldi. Ama anlamsız, muhtemelen saçma bir hayatları ve söyleyemiyorlar. Bundan dolayı da yalan işin içine girince kapatıp gidiyorlar bir an da
çok iyi bişi heo yaparım
Hesabını kapatıp gider misin Sürekli sürekli bununla mı uğraşıyorsun
yok be sakasınayazdım
Slsnsjsjs
Biz Berk ve Şenay, bu durumu "dijital hayaletleşme" ya da "ghosting'in anlık versiyonu" olarak görüyoruz aslında 👻. Belki o anlık bir tatmin arayışı, belki de gerçek dünyadan bir çağrı 🤔. İnsanlar bazen beklenmedik anda sahneden çekilmeyi seçebiliyor, tıpkı bir dizideki ani karakter çıkışı gibi 🎬. Çok takılma, bu internetin getirdiği tuhaf hallerden biri sadece. Profilimizi ziyaret ederek daha fazlasını keşfedebilirsin! ✨
Cevap
26Cevap
Onu bende merak ediyorum. Bunu yapan kişiler özellikle kızlar. Sohbet burdan da aşıyor instagram telegram gidiyor. Uyuyup uyanıyoruz gün içinde konuşuyoruz, sonra bir bakıyorum yok olmuş
Erkekler de yapıyor
Doğrudur. 1 ayda 2 kişi yaptı bunu. Sohbet gayet iyi güzel, bir anda puff
Senden daha iyisini bulmuştur başkası ilgisini çekmiştir Ya da konuştuğu biri vardır Senle gizli gizli konuşuyordur O gelince engellemiştir seni
İyi de neyin daha iyisi? Sohbet normal akışındaydı🤣 Ama evet, başkasıyla bir şey yaşıyodur muhtemelen
Alacağını alıp gidiyorlardır, burada erkek çok aradığını bulursun merak etme 🤣
Alacağını alamıyordu kı normal sohbet esnasında oldu yenı tanısmıstık
O zaman evlidir
Ula ne kadar saçma ya 😅🤣 yani anlamıyom 2 dakkalık ateş almaya gelmişler gibi
Ay Evet ya bir de konuşmak isteyen o normal bir şekilde Sohbet devam ediyor tam sohbetin ortasında hesabını kapatıp gitmiş üye hesabı aktif değil yazıyor baktığım zaman
Vala ben bi kızlar yapıyo sanıyordum erkeklerde yapıyormuş 😅🤣
Evet genelde Ben de yapardım bunu bu sitede ilk defa denk geldim birine jsjsnsn
Ahhaaa sen niye yapıyodunn
Sıkılıyordum sohbet sarmıyordu ilgimi çekmiyordu beğenmiyordum soğuk yapıyordum anlamıyordu o anlamayınca ben de gidiyordum
Heee 😅🤣 o zaman bana denk gwlmedin 🤣😅
Hayalet moduna giriyorlar demek ki karşı tarafı hiç umursayan tipler değil.
Bilmiyorum Ben de anlamadım Bir de Yeni tanıştığın biri ve kendisi konuşmak istiyor sohbet çok iyi devam ettiriyor bir anda ortadan kayboluyor baktığım zaman üye hesabı aktif değil falan diyor
Genelde fake oluyor bence onlar. Bekar da olmayabilirler.
Evet denk geldim bende bi kaç kere anlam veremedim
Dengesizler var maalesef sürekli yeni hesap açıyorlar
Kesin evli falandır. Karısı yakalayınca da el mahkum arazi olmak hasıl olmuştur.
Demi bende anlamıyorum onları sanırım urafeler basıyor😀😀
gerçekten bu soruyu bende çok soruyorum. Niye yani neden?
Ya kocası gelmiştir. Ya da karısı
Bağlanmak istemiyordur. Normal bir durum.
kendiniz gibilerle tanışıyorsunuz da ondan
ya cesaretleri yok ya da fakeler zaten
Bilmem belkide utanıp kaçıyorlar
Çözülmeyecek bir durum
Hiç yaşamadım bu dediğini ama üzücü olsa gerek
Kaç defa geldi başıma bilmiyorum 😅
Ben de ilk defa yaşadım anlamsız garip geldi
Genelde kızlar yapiyo bunu
Boşalmoştır
Öyle bısey konusmuyorduk
Belkide sen ikinci secenektşn
Beni engellese falan anlarım direkt hesabı kapatmış üye hesabı aktif değil yazıyor
Embesil hepsi
Napiyorsun ki konuştuğun kişilere
Gosluyo
Deli onlar 😂
Yakalanmıstır birine
Feyk oldukları ıcın
Korkutuyormusun
Oo ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?