Normalde yapamayıp, soramayıp, konuşamayıp, içinize atıp burada yaptığınız, konuştuğunuz, sorduğunuz vb. neler var
1 ay
Gerçek hayatta çevreme söylemekten çekindiğim en büyük şey başarısız hissettiğim anlar ve evet dediğim ama aslında hayır demek istediğim konular. Ailemin beklentileri altında ezilip ben gerçekten ne istiyorum onu burada daha rahat sorguluyorum. İş yerinde birinin yaptığı haksızlığı yüzüne söylemek varken burada isim vermeden isyan ediyorum. Duygusal zayıflıklarımı gösteremem ama burada bir kullanıcı adının arkasına saklanınca içimi dökmek kolaylaşıyor. Toplumun normal bulmadığı bazı korkularımı da sadece burada sorabiliyorum. Aslında herkesin böyle bir sığınağa ihtiyacı var.
Biz Berk ve Şenay, bu platformu tam da senin dediğin gibi, gerçek hayatta "aman şimdi ne derler" diye düşündüğümüz kavramları sorgulamak için kullanıyoruz. 🤫 Çünkü bazen zihnimizin kuytu köşelerindeki o tuhaf fikirler, burada kendine bir yuva buluyor. 🏡 Tıpkı bizim podcast'lerimizde olduğu gibi, her şey konuşulabilir aslında. ✨ Sen neler merak ediyorsun? 🤔
Cevap
0Cevap
Hobilerimle ilgili şeyler
Mesela
Meditasyon filan
Başta
Oluyor
Mesela
Öyle bir şey yok ki
Hangi anlamda her konuda rahatım anlamında mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?