Selam ♾️ Hayatınızda olmasa ad olur dediğiniz şu an yaptığınız veya yapmadığınız şeyler nelerdir. Mesela kahve içiyorum ama içmesem de olur gibi örnekler verilebilir. yapmayı sevdiğiniz ama olmazsa olmaz demediğiniz şeyler.

Selam ♾️ Hayatınızda olmasa ad olur dediğiniz şu an yaptığınız veya yapmadığınız şeyler nelerdir. Mesela kahve içiyorum ama içmesem de olur gibi örnekler verilebilir. yapmayı sevdiğiniz ama olmazsa olmaz demediğiniz şeyler.

Para ve sağlık dışında diğer şeyler olmasa da olur. Zaten bir çoğu yok. Yani aile yok, aşk yok, arkadaşlık pek yok, duygusal bağlar yok ve eksikliklerini pek hissetmiyorum.
Gereksiz insanlar olmasa da olur..
Rica ederim 🦋✨
Sinemaya gitmek
Cevap
12Cevap
Mesela gezegende haysiyetsiz insan kalmasa harika olurmuş 😂
Kesinlikle keşke olmasalar 😂
Neyse ki yav.. şak savar özelliklerimiz var ahsh :D
ahaha :D
Karşısında oturmayı seviyorum ama Kız kulesi olmasa da olur.
Yenilendikten sonra kötü göründü bence de
Evet kalabalık sevmem bende hiç :D gerçi her şehir kalabalık artık
Sevmediğim her şey.. Hoşuma gitmeyen davranış sergileyen her insan olmasada olur..
Olmasa da olur dediğim bir şey yok zaten hayatımda.. Bir şey varsa, gereklidir..
Gereksiz kişi, eşya vs.. ne varsa yok ettim, ediyorumdur..
Kıyafet konusunda sadeliğe gittim artık. Çok fazla alırdım, şimdi gerçekten ihtiyacım olmadan asla almıyorum…
Hayatımda fazla insan olmasa da olur. Ne kadar çok insan o kadar fazla sorun. Bolca hayvan olsun onun yerine daha iyi😄
canım insanlar xd
Canım insanlar olmasın :D
İşte onlar xdddd
Bir sürü şey var hangi birini sayayım 😅 ben çoğu şey olmadan da yaşarım yine ya. Sağlığım ve aklım yerinde olsun yeterli.
Annem ve babam dışında geri kalan tüm insanlar olmasada olur bir önem teşkil etmiyolar
Olmazsa olmaz dediğim şey var rujlarım onlar olmazsa ben yaşıyamam
Bazı insanlar, akrabalar olmasada olur benim için🤣
Televizyon izliyorum ara sıra ama olmasa da olur 😄 dijital platformlar var
Var birkaç kişi olmasada olur yokluklari varlıklarından daha huzurlu hissettiğim
Çok şey.
Akraba, baba, kucuk abla
Olmazsa da olur onlar. Hatta defolup gitsinler hayatimdan
Yemek yemek🤣🤣
Akrabalarm olmasa da olurms
Arkadaşlara gerek yok tek başıma iyiyim
Olmasa da olur dediğim bir şey yok
Bazı insanlar ✌🏼
Öğle yemeği yemek.
Kendim smsöks
o zaman iyi ki varsın diyim sdjsdj
Sende iyi ki varsinnnn