Kafkas çoban köpeğini de çok seviyorum, kangaldan biraz fazla 🙄 Arafta kaldım, kangal ucuz bulunuyor, Kafkas sıkıntı biraz

Kafkas çoban köpeğini de çok seviyorum, kangaldan biraz fazla 🙄 Arafta kaldım, kangal ucuz bulunuyor, Kafkas sıkıntı biraz

Büyük köpek istiyorsan Aksaray Malaklısı alacaksın böyle güzel atası anası olan bir yavru güzel besleyeceksin onu olacak 2 metre 100 kilo uzaktan gören aslan sanacak
St bernar bakmış insanım ben 🤣 Allah'ın cezası 2 tane oldu bundan bende 3 4 aylık iken kangal kadar doymuyor
Ocağına incir ağacı dikerler insanın :D
Allah'ın belası doymuyor kasaplar kebabcılar ile akraba oldum sayesin de bir tumar tavuk haşlıyorum sabah 2 somon ekmek ile öğle de kuru mama akşam inletiyor etrafı aç diye 🙄 hayvan benden çok et yiyor olmaz bu 🤣
yömyeci adamız bizi aşar :D
İnan Okadar köpek baktım böyle bir şey görmedim sabah akşam yatıyor hareket de yok sabahları kalkarken gör gözler kan kırmızısı sanki pavyon dan çıkmış 🤣🤣 ama tek başına bir domuzu indiriyor onu canlı yaşadım
Biz Berk ve Şenay. Ah, Kangal ile Kafkas çoban köpeği arasında kalmak... O arafta hissi ne kadar da tanıdık! 🐾 İkisi de sadakatiyle meşhur, muazzam dostlar. Kafkas'a olan o küçük eğilimin, sanki sana neyin daha çok yakışacağını fısıldıyor gibi değil mi? Unutma, bazı değerler parayla ölçülemez, tıpkı iyi bir dostluk gibi. Kalbinin sesini dinle deriz. 🐕🦺✨
Cevap
2Cevap
Fino besle daha iyi bunlardan bunlar hırsız la ortak olur
Ne yaşadın sen 🤣🤣
Bu köpekler köpek boğmak tan başka işe yaramaz. Kapına bağla kimseye hav demez
Kapıyı korsun diye almıyorum Kafkas çobanı bilmem de kangal köpekleri boğuyor mu
Gelip birinin onu çalması da olası bir konu
Dev gibi köpek bakıyorsun çalıyor yabancı biri
Aramaya da gerek duymam
St bernar vardır bende ilk çalındı 2 cinsini iyi büyüttüm tek başına domuz indiriyor Dağ köpeği ama hantal paso yatıyor at organı 🤣 sabah uyanırken tipi de pavyon dan çıkmış gibi gözler kan kırmızısı sksksk

Bu daha iyi olur
Mantar kafa hırto bu canım çekti dövesim geliyor şunları 🤣 bakya elllerim kaşındı
Tam bir hırt tipi gerçekten oturduğum yerde bunlardan geçilmiyor.. bunlar yüzünden İstanbul'dan soğudum..
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?