sizce hangi köpek apartman yaşamına daha uygun
Maltese
king charlier cavalier
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Valla bizim İngiliz cocker köpeğimiz vardı, merdivende bile uyuyordu, alışıyordu hayvan hemen, tabi sıkılıyordu ama hiç huzursuzluk yapmazdı, eğitimini de yaparsan İngiliz cocker çok güzel bir seçim olur senin için 😊
Rica ederim
Cevap
6Cevap
Hiçbiri. Yeter hayvanları eve hapsettiğiniz. Ev yaşamı kediler hariç çoğu hayvanın psikolojisini bozar. Bakacaksın kedi bak.
Kızım beni alın sıçmam ortalığa getir götürde yaparım ama harici bir şeye el atmam
King charles ya da cocker
Alıp bahçeye bağlayıp önüne yemeğini suyunu vereceksen hiç almayın hayvanıda germeyin mk
Aynı şey moruk hayvana eziyet etmeyin yeter bu canlılar oyun hayvanıdır ilgi ister, sevgi ister, emek ister sırf kendi heveslerin uğruna yapma onlarda can sadece mama verip bilmem ne yapma ile olmaz kendin ne yiyorsan onada verecen her şeyden önce göz temasını iyi bilecen. sen bilirsen, o seni bilir sana tapar sen ona yanlış yaparsın ondan daha güzel köpek bulsan mesela poo cinsi gibi https://images.app.goo.gl/95SjEPRXzrKdp8pP7
bir şey görsen onun seni kıskanacağını düşünmeden seversin bilmem ne yaparsın yapma bunu içine dert oluyo dikkat edin. Hayvan beslemek meziyetli iş boru değil sevgili gibi eşin gibi düşünecen onu oda can hemde en enn sadık olanından
Burda bir tane salak ve gerii zekalıııs aynı zamanda mal var oda sensin yrrm senin zamanın olduğunu ne bilim uyarıyom amcıkkk hoşafıı araştırmış ahashahah 7 tane köpek besliyom diğer canlılarım cabası sizi takmam ama onları takarım hatta taparım sokuk yol al şurdan
Tabi veledim peki beni yalnız bırakmamak için bir velet yapma teklifime ne dersin
cavalier king charles olmasın o? yanlış yazmışsın. ikisi de uygundur. ama yine de kedi değil sonuçta sık sık gezdirmek ilgilenmek şart.
ikisi de çok tüy döküyo ve bakımları çok zor masraflı sürekli köpek kuaförüne gidicek veterinere gidicek ciddi masraf bu iki tür. iyi düşün. yok illa alıcam diyosan daha tüysüz küçük köpekler var. pug mesela tam apartman köpeği.
masrafı geç bakımı çok zor sürekli ilgilenmen gerekicek çocuk gibi bakacaksın sürekli büyük sorumluluk
ayrıca bahçeniz yoksa evde beslicekseniz ev leş gibi kokucak köpek ne kadar küçük olursa olsun. istersen her gün temizlik yap köpek de temiz oldun ama kokuyolar dışardan gelen herkes fark eder. evinize gelmeye çekinecek insanlar ya da bir şeyler yemeye. tecrübem oldu ordan biliyorum. apartmanda köpek çoook zor bahçe şart
eksisozluk.com/evde-kopek-beslemek--484934?p=10 bu sayfalardaki entryleri oku düşün iyice deri ben. köpeğe de yazık olur size de komşulara da apartmanda.
"zor iştir, ciddi fedakarlık ister. akşam kendin çişe gitmeye üşenirken, inatla işemeyen köpeğini 2 saat dışarıda beklersin. hastasındır, yağmurlu veya soğuk havada çıkmak istemezsin ama köpek enerjisini atmak ister. rahat bir tatilin yoktur hatta büyük bir köpeğin varsa tatilin hiç olmayabilir. sabah erken kalkmak zorunda kalırsın, sen kalkmasan bile o seni kaldırır bir şekilde. misafirin pek gelmez, gelende burun kıvırır genelde. hizmetçi gibi temizlik yapar durursun yine de olmaz, kıl tüy bitmez vs. yani köpek almadan önce 10 defa düşünün, onu da üzmeyin kendinizi de... "
hem tatlı hem oyuncak gibi koy vitrine dikkat çekmez :)
Maltese diye biliyorum köpeği ne zaman alacan
Tuvalet eğitimi felan olsun ara sıra gezdir
İyi olur
Corona bitince mi Alican
Yine devam eder gibi hayırlısı
Evet televizyondaki sonuçlara bende inanmıyorum hem bulaşıcı bir virüs hayırlı diyelim
Köpek almayın, sahiplenin.
Bak benim resme. Ama çok ses yapıyor.
Bizm komsularda sık sık şikayete geliyor çok havliyo diye. ne yapsın miyavlasin mi 😂😂. Çok ses yapmiyo aslında sadece havladigi zaman sesi çok cırtlak 😂 genelde sessiz ama. Para ile almayacaksin değil mi?
Bizimkisi bir aşk hikayesi 😂. 2 aylıkken barinaktar buldum. Sahibi terk etmiş böbrek hastası
Yok. Aylık ilaçları var verince pek sorun olmuyo. Vermeyince sıkıntı oluyo. Nefessiz falan kaliyo bazen
Teşekkür ederim ☺️ ama emin ol evlat sevgisi gibi sevgi veriyor iinsana.
Pitbull
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?