Uysal köpek cinslerinden hangisini tavsiye edersiniz?

Arkadaşlar uysal, yanında illada insan olmasını istemeyen, evde yalnız kalabilen, zorluk çıkartmayan ve pek büyümeyen köpek türlerinden ne tavsiye edersiniz? birde beagle dediklerime uygun mudur lütfen acil gerçekten önemli en çok sevineceğim şey buna bağlı lütfeeeeen :(((((
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben öyle köpeklerden korkuyorum doberman filan :) ben bi keresinde 3 günlük diye almıştım sonra geri vricktm sivas kangalı ne inliyor ya hep yanımızda uyumasını istiyodu inliyordu en çok bundan korkuyorum çok fena o ağlarken bende ağlıyorum bide yalnız derken 5 saat falan bide zaten videolardan öğrndim yavaş yavaş alıştıracakmışız yanlız kalmaya ama yardımlarınız için çok teşekkür ederim bu arada Beagleden vazgeçtim çok hareketliymiş AMERİCAN COCKER alıcam büyük ihtimalle
Güncellemeler
+1 yıl
Bide tüy dökmesini istemiyorum arkadaşlar istemediğim yönleri ve sorularım şunlar

1:Tüyü çok fazla olmasın (golden gibi)

2:Her gün gezdirmek gerekmesin. En fazla 3 günde bir

3:Vahşi olmasın(doberman gibi)

4:Herşeye havlamasın mesela kapı çalındığında falan

Sorularım:

Böyle ilk alındığında uykusuzluk sorunu pek çekmeyen ırklardan var mıdır?
Güncellemeler
+1 yıl
ben öyle köpeklerden korkuyorum doberman filan :) ben bi keresinde 3 günlük diye almıştım sonra geri vricktm sivas kangalı ne inliyor ya hep yanımızda uyumasını istiyodu inliyordu en çok bundan korkuyorum çok fena o ağlarken bende ağlıyorum bide yalnız derken 4,5 saat falan cumartesi pazar hariç bide zaten videolardan öğrndim yavaş yavaş alıştıracakmışız yanlız kalmaya ama yardımlarınız için çok teşekkür ederim bu arada Beagleden vazgeçtim çok hareketli AMERİCAN COCKER alıcam büyük ihtimalle
Uysal köpek cinslerinden hangisini tavsiye edersiniz?