+1 yılbence alman kurdu çünkü rottweiler biraz tehlikelidir yani ilgi ister eğer görmezse zorluk çıkarır küçükken sosyalleştirilmezse eve gelen herhangi bir yabancıya (postacı, komşu vs.) saldırabilir iyi bir eğitimle itaatkar olabilir zeki olduğundan dolayı eğitimi kolaydır ama profesyonel tarafından eğitilmelidir yanlış eğitim alırsa ileride sahibide dahil bir çok kişiye zarar verebilir tecrübeli kişilere tavsiye edilir ama sen bilirsin biraz daha araştır bence labradora gelirsek eğitimi çok kolaydık itaatkar sabırlı neşeli asil bir köpektir ama bir hırsıza falan rastlarsa ısırmaz esir almaz sadece havlar koruma güdüsü pek iyi olmadığından hırsız onu kolayca atlatabilir koruma konusunda en iyi köpek 4) kangal 3) alman kurdu 2) doberman 1) ROTTWEİLER :) yani labrador koruma yapmaz daha doğrusu yarım yamalak yapar koruma köpeği istiyorsan labrador alma doberman hakkında çok bilgim yok sadece iyi koruma yapar zekidir ve güçlüdür alman kurdu ise güçlü bir köpektir çok iyi koruma yapar en zeki köpeklerdendir bunun dışında öfke kontrolü vardır neşeli ve İTAATKARDIR üstelik zeki olduğu için EĞİTİMİ KOLAYDIR oldukça KORUYUCUDUR ama alman kurduda sosyalleştirilmeli çünkü saldırabilir sen yinede bir uzmandan yardım al 'hangi köpeği tercih etmeliyim' gibisinden testler çöz bence alman kurdu
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evcil Hayvanlar konusunda 614 cevap paylaştı. Sirf kendi istegin dogrultusunda yola cikmam yanlis olur.
Yerin var mi
Maddi yonden olanagin var mi
Yeterli zaman ayiracak misin
Ailen nssil tepki verecek
Ve en onemlisi gecici bir heves mi yoksa gercekten istiyor musun?
Bunlari iyice dusunmen lazim kopek bakimi oldukca zahmetli bir istir. Cane corsa cins kopegim var daha uc aylik. Aylik mama masrafi 220-250 civari ve uc ay sonra iki katina cikacak. Yeri geliyor parasiz kaliyorum otobusle okula gidiyorum ama onun yemeginden kesmiyorum. Yani gereken fedakarligi gosterebilecek misin?25 Yorumla
Evcil Hayvanlar konusunda 6,9b cevap paylaştı. www.facebook.com/video/video.php?v=153077624752548 :D :D Şaka felan köğek alma sahiplen cins arama sokak köpeği sahiplen
Türkiye’de kırma köpeklere sokak köpekleri yakıştırması yapılır. Bu son derece yanlıştır. Onlar sokak köpeği değil kırma cinsi köpeklerdir. Eğer sokaktaki bir kırma yavruyu yıkayıp, güzel bir tasma takıp, petshop’ta vitrine koyup bir de 900 TL fiyat biçerseniz, sokakta yüzüne bakmayacak kişiler gidip o köpeği alırlar. Maalesef marka takıntısı olan insanlar literatüre girmiş olan cins köpekleri almayı tercih ediyorlar. Ama bilinmeyen şey şudur ki kırmalar birçok cins köpekten daha akıllı, daha duygusal ve daha sıcakkanlıdır. İnsanlarda melezlerin daha güzel ve daha zeki olduğu yapılan araştırmalarla kanıtlanmıştır. Çünkü melezler farklı genlerin birleşmesinden dolayı çok daha farklı bir yapıya sahiptir. Aynı şey kırma köpekler için de geçerlidir. Bunu öğrenmek için en yakın barınağa gidip bir tane kırma köpek sahiplenebilirsiniz.012 Yorumla- +1 yıl
Bu videoyu izledin ve hala hayransan bende sana hayranım aynı kafayı yaşamak isterdim :D Bende alman kurdu var düşük bel kendim eğittim 1.5 yaşında bundan önce kangalım vardı hangisi daha güçlü dersen bütün köpeklerin kralı kangaldır. Adeta duyguları insan duygusuna yakın asla çouklara havlamaz ısırmaz. diğer açıdanda bir seslenmeme bakar birini parçalaması :D birazda eğitim meselesi bu özellikle rottweilerlara sıkı tutman lazım yoksa aileden birini arkadaşlarını kazaya kurban verirsin :D
- +1 yıl
Herkes saldırgan diyor ya o yüzden böyle videolar gördükçe daha çok sevesim geliyor :D Kesinlikle en asil kangal yanında onun hakkında iyi kötü konuşsan hemen anlar küser, gerçekten çok isterdim ama bahçe kangal için çok büyük değil. Bebekken alsam çok sosyalleştirsem bile mi saldırgan olur
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=H8p38pkTuSc bunu izle öyle karar ver :D
- +1 yıl
Alman kurdu var bende dedin ya onlarda ağır bir koku oluyor diyorlar ne kadar doğru? Yılda iki kez yoğun tüy dökerler yazıyor internette bakımını çok zorlaştıracak şekilde mi geçiyor bu dönem? Golden istemiyorum çok hümanist, akita da besleyemem antalyada yaşıyorum iklim uygun değiil
- +1 yıl
ism Haydut :) Haydut çok kokar özel şampuanı ile yıkıyorum haftada en az 1 kere yıkaman gerekiyor diğer köpeklerde 1 ayda bir kere yeter. çok fazla deri hastalığı oluyor düzenli veterinere götürmen gerkiyor. Günde en az 2 kere dolaştırman gerekiyor. Yoksa sana ya küser yemek yemez ya da sürekli avlar rahat vermez bakımı zordur hele ilk kez hayvan besliceksen. Akitaya gelince antalya iklimine fazlasıyla uygun tabi daha serin yer olsa daha hoşuna gider Birde çok fazla yemek şeçiyor :)
- +1 yıl
Akitayla ilgili birkaç video izledim sıcak iklimi fazla sevmezler diye kalmış aklımda, eğitim vermek zordur falan deniyor biraz başına buyrukluğu varmış bide mecbur kalmadıkça yıkanmaması söyleniyor çok tüy dökmesi de düşündürmüştü beni, eğer abartıysa uazılanlar kesinlikle akitayı tercih listemde ilk 3e rahat alırım
- +1 yıl
birincisi köpeklerin kralı tosa ınudur 500 kg ağırlığı çeker DİKKAT DİKKAT AFRİKADA EVLERİ ASLANLARDAN KORUR
+1 yılBnde rottweiler hastasiyim ama belirttigin irklerida yakindan taniorm. Labrador cok enerjik ve hiperaktif bir hayvandir bazen oynamaktan yorgun dustugun halde bilr hala durmayabilir ve zor zaptedebilirsin. Alman kurdu tamamiyle egitim kopegidir ama saldirganlasabilio aileye karsi bazen. Doberman iyi egitim verilmezse ck tehlikeli bir hayavana donusebilior. Biraz urkuten bir yapisi var ama ck sadik sahiplenen bir irktir. Gelelim rottweiler'a tamamiyle ailesine bagli, onlar icin olur, asil ve kararli bir karaktere sahip, tereddut yasamaz, kesinlikle cocuk dostu, duygusal sahipsiz yasamak yerine olmeyi tercih eder! Arkadasimin rottu 1 hafta cocuk evden gitti diye catidan atladi. Bu arada rott ile dober man icin bir soz vardir" doberman hirsizi eve sokmaz, rottweiler ise hirsizi evden cikarmaz!!! Wikipedi den vu irjlara bak en cok detayi ve avantaji rott da gorucksin (:
03 Yorumla- +1 yıl
Inan bana rott al pisman almazsin. Yurt disnda kirmasini besledim ck memnundum safkani henuz nasip olmadi ama arkadaslarin var. Tam istedigin ozellikte bir kopek. Arastirabilirsn
- +1 yıl
rott u eğitirsen sana canını bile verir diğer ırklarda öyle birşey yok bitek rottla kangalda var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
+1 yıllabradorla diğer şıklar baya uzak birbirine.. ama diğerlerinin üçüde iyidir rotlar biraz tehlike olur çok sahiplenirlerse çevrene zarar verebilrler. benim 1 yaşında veridğim rot 3 kişiyi sonrada sahibini ısırmıştı. arada çıkıyor tabi. ama garanti istiyosan iyi bir alman kurdu al eğit aksi bişey olmaz..
12 Yorumla- +1 yıl
aynen sonradan oluşturulan oynanmış genler arasında özeller :) rotta iyidir dedğim gibi ama çok iyi bir itaat eğitimi verilmeli bence. dur dediğinde durmuyosa köpeğin başıona dert açabilr:) bir bayana da çok yakışır ikiside.. :)
+1 yılEvde bakmayi dusunuyosan pug al cok sessiz ve sakindir oyun ister surekli
Bahcede bakcam dersen golden ya da rot al goldena binadada bakabilirsin ama tuyu cok dokulur bu 3 kopegide besledim syan pug cinsi kopegim var binaya en uygun olan bu asilariyla mamalariyla kontrolleriyle aylik 300 400 u bulur en az bunuda goz onune al heveslenip alan cok arkadasim var sonrasi disari birakiyolar cok yazik onlarada hayvan bakimi konusunda soru sorabilirsin 7 yildir kopek besliyorum :)110 Yorumla- +1 yıl
şu an pug var benim binada en iyisi bu :)
Bahce icin rot uygun baya asilarini beslenmesini guzel yaparsan cok canli olur - +1 yıl
Yavruyken aldigin icin onlarda sevuo mama falan verirse sorun olmaz yoksa onlari bile yanında gorse saldirmaya calisir
- +1 yıl
Onlarin sana zarar vereceğini dusunur yoksa hayvanlar kiskanmaz :)
- +1 yıl
Baskalaeini sahibine yaklastirmama kiskanma olarak derler ama alakasi yok :) bide erkek alcaksan vitrin onunde dikilmelerini unut camin kenarlarina surekli birakir :) disiler daha temiz 6 ayda falan 2 3 gunluk zamanlari olur onuda ilerde kisirlastirirsin gecer
- +1 yıl
en az 45 günlük olmalı rott. yoksa dişleri çıktığı an seni parçalar 45 gün annesinin yanında kalmalı aile sıcaklığını hissetmeli bilmeli üstelik şunuda ekliyim her köpek kıskanır çünkü köpeğiniz sizi kendinden çok sever ve beyni sizi gördüğünde bizim aşık olduğumuzda salgıladığımız maddeyi salgılar yani sana aşık olur kıskanırrr! bu arada köpeğin çikolata falan yememesine özen göster çikolata köpekler için zehirleyicidir bir parça çikolata bir yavruyu öldürebilir sinir sistemine zarar verir ve sinir sistemini çökertir
- +1 yıl
biraz araştır derim aşık olurlar sahiplerine cinsiyet farketmiyorr kıskanırlarr eve gelen komşudan bile kıskanan cinsler var (rott. komşudan vs. kıskanmaz) hayvanlarında duyguları var öğrende gel deniz
- 26 Yorumla
- +1 yıl
ben isterim bir tanesini yollasana be
boo al bence çok tatlılar. ama türkiyede bulması zor :)
bir de sokaktan ya da barınaktan bir köpek edinirsen çok daha güzel olur bence. hem sokakta yaşamış hayvanlar çok daha zeki oluyo, insanları çok daha iyi anlayabiliyorlar. hem de kötü durumdaki bir hayvana evini açmış olursunç01 YorumlaLabradorlar rehber köpeklerdir aynı zamanda koruma yönünden de fena sayılmazlar.Algıları açık eğitime oldukça yatkınlardır.Ama eğer köpeğe ileri itaat ve koruma eğitimi vermek istiyorsanız bu biraz profesyonellik istiyor çünkü koruma köpeği yetiştirmekle saldırgan bir köpek elde etmek arasında çok ince bir çizgi var ve bunun dozu kaçınca pek hoş şeyler olmuyor örneğini oldukça acı bir şekilde yaşadım biliyorum :(
010 Yorumla- +1 yıl
Aileye düşkün sıcak kanlı bir köpeğn ırkla değil kesinlikle yetiştirilme tarzıyla ilgisi olduğunu bilmelisin. Bir dogo arjantin i ( ki bu köpek domuz avlarında kullanılan oldukça asi ve bir çok ülkede bakımı yasak olan bir köpektir) bile kuzu gibi yetiştirmiş bir bakıcıyla karşılaştım ki eğitim konusunda oldukça zorlanılan bir ırk. Bunun kesinlikle ilgi, sevgi, kararlılık ve otoriteyle mümkün olabileceğini söyledi ve çok haklı. Köpeğini ne kadar sosyal ve sakin bir ses tonuyla yetiştirirsen okadar aileye ve çevreye duyarlı bir dost olur.Bence bir koruma köpeğine değil sakin ve sevecen bir dosta ihtiyaç duymalısın, paranoyak zihin yapısında bir köpeği evimde barındırmam herkesi dalayacağına herkesi sevsin köpeğim ;)
- +1 yıl
ayrıca hem sizi hemde kendini korusun diye yanlış yetiştirirsen evet size de zarar verir.Bir önceki köpeğim bir Alman çoban köpeğiydi evimizdeki bir aptal yüzünden çok yanlış yetiştirldi örn: herkese tut tut, oturdan önce havla komutunu öğrendi. Ve geçen sene küçük kuzenimi altına aldı boğazına saldırıyordu ki boynundan zor yakaladım köpeği inanılmaz bir andı hatırladıkça hala kötü olurum.Buna bir çok kez tenezzül etti ama neyseki biz hep son anda yetiştik. Dediğim gibi yetiştirmek çook önemli.
- +1 yıl
Başına gelenlere gerçekten çok üzüldüm umarım bir daha karşılaşmazsın. Gerçekten çok haklısın köpeğin karakteri yetiştirilişiyle doğru orantılı. Tabiki saldırgan sorunlu bir köpek yetiştirmek istemem ama tercih edeceğim ırklar yapı itibariyle yatkın olduğu için sormak istedim
- +1 yıl
Teşekkür ederim umarım kimse böyle bir durumla karşılaşmaz.Evet istediğin ırklar kas ve iskelet yapısı olarak güçlü hayvanlar bide dominant olurlarsa çok zor. şu an 50 günlük bir golden rotriever ım var ve inanılmaz dominant bir bebek oldukça heyecanlı, dinamik ve kolayca saldırganlaşabilecek bir karektere sahip ama geldğinden beri küçük olmasına rağmen çok yol katettik çünkü çok iyi anlıyo şimdiden bağırmadan sürekli sabır diyerek davranışlarını kontrol altna almaya çalışıyorum inş. iyi huylu olur :) Umarım sende kendine ve ailene uygun bir dostu evlat edinirsin :)
- Evcil Hayvanlar konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBugün arkadaşlarla bende köpek konusunu konuşuyordum yeni doğmuş alman kurdu var onumu alsam diye alman kurdu nasıl? siyah veya kahverengi:)
Doberman iyi değil diye biliyorum 7 yaşından sonra sahibine saldırıyormuş
Rot olabilir14 Yorumla- +1 yıl
bir kaç seneden sonrası önemli olan 7 yaşından sonra beyin büyümesi yaşıyorlarmış ve sahibine saldırdığını duydum ama alman kurdu veya rot bence iyi
- +1 yıl
aynn sonunda köpekten anlayan biri çıktı
- +1 yıl
bak şimdi alman kurdu aldın diyelim sana her türlü yardımda bulunur ama bir boşluk kalır ne biliyim yani sevgisini hissedemiyebilirsin ama rott öyle değil sadık atarlı :)) ve sana karşı sevgi dolu olur bence eğer eğitimi profesyonel vericekse onunla yeterince ilgilenebiliceksen sıkılıpta sokağa atmıycaksan rottweiler almalısın
Alman veya sibirya kurdu onlar kadar asil sahibine düşkün köpek yok bence
11 YorumlaAlman kurtları çok güzel ve koruyucu, zekidir.Ben olsam alman kurdu alırdım.
11 YorumlaEvcil Hayvanlar konusunda 849 cevap paylaştı. Para verip bir esya gibi satin alacaksan hic alma daha iyi.
11 YorumlaEvcil Hayvanlar konusunda 509 cevap paylaştı. golden rottweiler, al hem en zeki 4.köpek hem oyun sever hemde iyi bir koruyucu, labradorlar çok hareketli oluyo (bizde vardı) kontrolü zor bide yabancıları sevmezler- alman kurduda en zeki köpeklerdendir yani onunda eğitimi kolay olur , Dobermanları çok sevmem biraz fazla ciddiler normal rottweiler ı ben pek sevmem o kadar ahım şahım değiller , Border Collie var bide şu yeteneksizsiniz türkiyenin 1.si olan köpeğin türü en zeki köpek eğitimi çok kolay
05 Yorumla- +1 yıl
arkadaşımın köpeği golden anca oyun oynuyo koruma falan yaptığı yok saçmalıyosunuz rottweilerda zekidir ve şartları göz önünde bulundurursak golden dezavantaj başa bela rott koruyor en azından golden yatıp kalkıp oyun oynuyor
Rottweiler veya Dogo. Karakterleri, duruşları çok hoşuma gidiyor. Şu anda 2 tane 1,5 yaşında Rottweiler'ım, 7 tane yavru Rott & Dogo kırması miniklerim var.
13 Yorumlakurt-kangal cinsi al
alırsam hep o türden almışımdır12 Yorumlabende golden var hem akıllı hem eğitimi kolay yemek ayırt etmez evde pişen her yemeği yer tek sorun bahar aylarında tüy dökmesi tuvalet eğitimi diğer köpeklerde 1 yaşına kadar sürerken goldenler 4 ya da 5 ayda öğreniyor unutma köpek çifliklerinde tuvalet eğimi olmuyor
00 YorumlaKoruyucu köpek almak istiyorsan Pitbul'almalısın ama bakması yasak olan bir köpek türü bence eğitim bakımından Alman kurdu daha mantıklı
11 Yorumla- +1 yıl
pittbullar ın öfke kontrolü yoktur ayrıca pittbull yalakadır koruma yapmaz salak bir cins oldukları içinde koruma yapamazlar erhangi bir yabancı tarafından kolayca atlatılırlar ama doğru alman kurdu daha mantıklı en zeki köpekler sıralamasında alman kurdu 3. dür üstelik sadece itaat koruma eğitim konularında değil birçok konuda yardımcı olur alman kurdunu tercih etmelisin
Rottweiler bende bir süre vardi cok inatci bir hayvan basa cikilmazi sor,
şu an bende staffort Terrier var cocuk sever sahibini sadik ver her alanda korur seni ve söyünü dinler harika birsey bilmek istersen yaza bilirsin05 Yorumla- +1 yıl
yalan atma sanki dünyanın tüm rottweilerlerini beslemiş gibi konuşma sallama anne babadan kaynaklanabilir uzmanlar köpek bakarken anne babasının özelliklerinide göz önünde bulundurun diyor ya da eğitimden kaynaklanabilir vs.
- +1 yıl
staff alda seni parçalasın biz arkadaşlarla konuşurken iki tane staff kaçıp millete saldırdı çinde yemeği alamadı diye sahibini parçaladı staff adam kan kaybından öldü be ayrıca yalakanın teki onlar koruma falan yapamazlar üstelik salaklar eğitimi kolay değil
bu 4 köpek cinsi de özel ilgi ve alaka ister. labrador harici sert ve kavgacıdırlar. geniş alan isterler. çok yerler. tüyleri, aşıları, bakımı vs. epey ilgi ister. bunun için bir barınağa gidip, görevlilere kendi imkanlarını anlatırsan, sana en uygun olan köpeği seçmende yardımcı olacaktırlar.
01 Yorumla- +1 yıl
alman kurdu kavgacı değildir sadece sahibine veya koruduğu başka bir şeye zarar gelirse sertleşir yani gerektiğinde sertleşir ama barınak kısmına bende katılıyorum
+1 yılbence bir kız a en güzel gitcek köpek Rottweiler dır noktaaa
13 Yorumla- +1 yıl
öyle ama pitbull la gezdiğini hala edemiyom beybi
- +1 yıl
ben 2 yıldır köpekler hakkında araştırma yapıyorum benim yorumlarımı oku sonra uzman tv deki arama butonuna rottweiler yaz ordan istediğin herrrrrrrrrr bilgiyi edinirsin
benim Rottweiler cinsi köpeğim vardı bir gün dişleri koluma battı ve koluma 34 dikiş attılar gerçekten bakımı çok zor.
00 Yorumla
+1 yılRotweiler al. Ailemde var bir tane, çok asil bkr cins bence duruş olarak falan. Sadece ergenlikte biraz kafayı yiyorlar ama onun dışında eğitime bağlı olarak çok sakin ve sadık.
00 Yorumla
+1 yılGolden al bence eğitimi kolay cana yakın. Yardım sever
02 Yorumla- +1 yıl
eve hırsız girse golden hırsızla birlikte soyar evi okadar uysal ve salak
Abi hepsi fasa fiso benim ingiliz fransız kırması bir Buldog'um vardı bir arkadaştan farkı yok ve sahibini çok kıskanır. Çok sevimli, haylaz, şapşal ve şirinler. Bence Buldog almalısın.
05 YorumlaEvcil Hayvanlar konusunda 2,1b cevap paylaştı. https://i.hizliresim.com/7mDln5.jpg satıyım sana :D
05 Yorumla- +1 yıl
istediğini besler sanane ayrıca en azından senin gibi düşüncesiz değil hayvan nasıl dayancak antalyaya?
doberman alabilirsin sadık olurlar tüy sorunu falan olmaz hem.
ben iki tane kangal bakıyorum mesela onlarda çok akıllı.01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgolden retriever diyorum başka da bir şey demiyorum, ben bir ara baktım. köpek bakımı genel olarak zor, tuvalet eğitimi, seni dinlemesi vs. ama en önemlisi de onu evde yalnız bırakmaman.
01 Yorumla
+1 yılköpek eğitmeni olma yolunda ilerleyen birisi olarak eğitimi kolay alman çoban (alman kurdu) tavsiye ederim ama evde bakacaksan golden al boş ver korumasın çünkü alman kurdu evde zor oluyor kendimden biliyorum
03 Yorumla- +1 yıl
sonuçta akitalarda eğitime yatkın güzel köpekler enejik olmaları senin için sorun değilse sıkıntı olmaz
- +1 yıl
koruma boşverilmez hırsız girse nolcak? ben anlatıyım golden uyancak doğal olarak evde bir yabancı kokusu hissetcek ve havlıycak hırsız köpeği bulucak golden hiç bir şey yapamıycak hırsız goldenin gırtlağını bir güzel kesicek ev halkı seslere uyancak vs. vs. golden olmaz fazla cıvık bir köpek gıcıklar açıkçası samiimi bulmuyorum köpekleri rottweiler iyidir seni sahiplenir korur sever sadıktır ssamimidir golden biraz insanları kullanılıyormuş gibi hissettiriyo her istediğini yaptırıyor v ama kendisi yatıp kalkıp oyun oynuyor
İki köpeğim var birisi Golden diğeride beyaz Pomeranian onlar benim dünyam <3
01 Yorumlarottweillera sağlam eğitim vermezsen onu zaptemezsin ve başına iş açarsın ama harika bir koruma köpeğidir ;)
07 Yorumla- +1 yıl
rottweiler sakın alma cidden başına feci iş açarsın evet sadıktır ama bence alma riskli
Daha önce köpek beslemediysen rottweiler'i tavsiye etmem. Bende var rottweiler 14 aylık, zor bir köpek oradan biliyorum.
07 Yorumla- +1 yıl
Sorumluluk tabiki benim üstümde olacak küçük yardımlar almaktan bahsediyorum sadece zaten zor bir ırk tercih edersem birlikte eğitimlere katılmayı düşünüyorum. Labradorda aklımın bir köşesinde hep var çünkü deneyimsizim ama ağırlık akita inu ve rottweiler arasında gidip geliyor, umarım başarılı olurum.
- +1 yıl
aynen tecrübeli biri almalı rottweilerı
+1 yılBak itaatkarlık konusunda benim gibi bişey alabilirsin ^_^
02 Yorumla- +1 yıl
:) Ya şaka yapıyorum :) Ben fetişsit biriyim bilyiosun bizim gibiler köpek olmayı severler ondan dedim :) Soruya cidi bir yanıt istersen golden almanı tavsiye ederim :) dostun gibi olurlar profil resmimdeki benim köpeğim :)
Labradorlar güzel oluyor
16 YorumlaCoocker cinsi 2 tane köpeğim var. Çok sadık ve akıllılar. Alabilirsin istersen:)
00 Yorumla
+1 yılBeni al köğeğin oluyum. Tasma tak dolaştır asffsdfss
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbesleyeceğin yer neresiyse ona göre al. evde besliyiceksen küçük köpeklerden al. yazık olmasın hayvana. golden da olabilir.
02 Yorumla- +1 yıl
yeter be ne goldenmiş kız golden düşünmüyo işte golden iğrenç bir köpek
- Evcil Hayvanlar konusunda 17,7b cevap paylaştı.
+1 yılKoruma? Rotweiller. Sirinlik? Chow chow veya golden
Hem koruma hem sirinlik husky07 Yorumla- +1 yıl
Husky her iklimde yassr.
- +1 yıl
Severmi sordunmu lan sordunmu? Recep ivedigi severim. Soguk iklimde hayatta kalabilen ender cinwlerden oldugu icin soguk yerlerde kullaniliyor olmasi sogugu sevdigi anlamina gelmez.
- +1 yıl
Veterirnerlik okuyan kiz arkadasim vardi. Ne arastirmasindan bahis ediyorsan? İzmir aydin gibi yerde her yer husky. Sen nerdesin? Coldemi
- +1 yıl
bak arkadaşım birinin evine gitmiş huskuy besliyomuş geve gelmişler köpek ortada yok aldıktan bir iki gün sonra köpek sırf güneş yok diye yatağın altına girmeye başlamış sonra geri vermişler köpeği düşün artık istanbula dayanamıyolar antalyada napar bu hayvanlar?
Pıtbull al çok koruyucudur yanına kimse yaklaşamaz:)
05 Yorumla- +1 yıl
pitbul anlayışsız ve salaktır kardeşine zarar verir ve koruma yapmaz yani sadece seni korur ve aşırı derece salak bir köpek olduğu için arkadaşlarını bile parçalayabilir sana anca zorluk çıkarrır
Gizli Üye(30-35)+1 yılgolden al ya bildiğin sevilmek için yaratılmışlar. gerçi bütün köpekler tatlı ama goldenlar daha sevimli.
02 Yorumla- +1 yıl
yaaa arkadaşlar koruma köpeği diyooo anlamıyomusunuz? golden belkide koruma yapmayan tek ırk
+1 yılyerli olan herhangi bir ırk mümkünse
16 Yorumla- +1 yıl
yerli malı yurdun malı herkes bunu kullanmalı
- +1 yıl
aksaray malaklısı ya da sivas kangalı gezdirdiğini düşün, tabi zapdedebilirsen
- +1 yıl
dimi heyvana yeterki söz dinlemeyi öğret
+1 yılSenin bu yazdiklarin bos ya kurt bealeyecen ya da kangal gerisi yalan
01 Yorumla- +1 yıl
rottweiler kangaldan kat kat üstün bir koruma köpeğidir kangal eğitimsiz yapamaz ama rottweilerın doğasında vardır kangal daha güçlü ama koruma konusunda rott'u geçemezler üstelik rott. zeki bir köpek
Evcil Hayvanlar konusunda 500 cevap paylaştı. Presa canario derim , ama mantıklı duşunulurse alman kurdu kesinlikle zeki eğitilebilir
00 YorumlaEvcil Hayvanlar konusunda 4,2b cevap paylaştı. tabiiiğki rot
13 Yorumla- +1 yıl
aynn :)))))
Evcil Hayvanlar konusunda 2,6b cevap paylaştı. Daha bu köpekler hakkında en ufak bilgiye sahip olmadan alayım diyorsun kezzy. Önce bilgilen.
17 Yorumla- +1 yıl
Karşıma birçok kez yavru kedi köpek çıktı ve iyileştirene kadar baktım, veterinere götürdüm apartmanda besleyemeyeceğim için arkadaşlarıma verdim bugün öyle birşey olursa birlikte yaşayacak olanağa sahibim ama o zaman değildim. Barınaklarada bakacağım tabiki yavru varsa neden olmasın?
husky (sibirya kurdu ) al , çok tatlı oluyorlar
03 Yorumla- +1 yıl
mal labrador koruyucumu?
+1 yılGolden al bence. çok sevimliler
10 Yorumla
+1 yılBunlari bırak sivas kangali al
01 YorumlaRottweiler
11 Yorumla- Evcil Hayvanlar konusunda 24b cevap paylaştı.
+1 yılDoberman
11 Yorumla Gerek yok ki köpeğe ıykk ev hiç temiz olmaz
011 Yorumla- +1 yıl
köpek eğitimliyse ihtiyacını dışarda halleder tüylerinin dökülme zamanın eve girmeyebilir üstelik bir avantajdır hem evi korur hem seni korur hemde arkadaş olur bence bahçeli bir evin köpeğe ihtiyacı vardır hırsızların en çok tercih ettiği evlerdir bahçeli evler üstelik rottweiler doberman alman kurdu ve kangal iyi koruma köpekleridir hırsız bahçeye girer ama çıkamaz
- +1 yıl
Poligon hayvan sevmedigin belli. bari böyle itici ve saçma yorum yapmasaydın kardeş. cok ayıpladım. o senın ıyk dedigin en sadık dost, en temiz canlıdır. insanlar cok daha pis. ama işte sizin gibiler anlayamıyor malesef. cok yazık cok..
Köpek sahiplenmek isteyen kardeşim.. sana da tavsiyem, barınaklara git. orda bir çok can sahiplenmek icin bizleri bekliyo. sahiplenilmediginde de uyutuluyor malesef. cins felan diye düşünme. her köpek eger seni sahiplenirse o aldıgın köpek, emin ol korur seni herseyden.. - +1 yıl
@tatloooooooş ve @İsimsizByn haklisiniz aslinda da ben yinede kopeklerin yasam alaninin ev degil de doga oldugu kanaatindeyim.
- +1 yıl
- +1 yıl
keşke öyle olsa. size katılıyorum. ama malesef böyle bir şansları yok. bu yüzden bize ihtiyacları var.. yine de siz bilirsiniz.
- +1 yıl
@İsimsizByn sizde haklisiniz...
Aslinda yorumunuz iyi oldu benim icin bir bakıma:/ - +1 yıl
yani eve illaki giricek sizde haklısınız ama ufak önlemlerle evi kirletmesi önlenebilir
- +1 yıl
eger gerçekten bir hayvanseverseniz hiçbişiysi problem olmaz. yeri gelicek yerden tuvaletini temizliceksiniz, yeri gelcek kustugunu temizliceksiniz, yeri gelicek strese giricek tüy dökücek. ama bunların hiçbiri önemli olmuyo hayvan sevince..
doberman al adını da daisy koy
04 Yorumla
+1 yılkangal
13 Yorumla- +1 yıl
eksilemen gerekmezdi düşüncemi söyledim
+1 yılShow alman kurdu tavsiye ederim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoban köpeği al çok sevimli ve sadıktır.
10 Yorumla
+1 yılkangal al hem sadık hem korur ve çok zeki köpektir
01 Yorumla- +1 yıl
kangal arazi köpeği bahçe küçükmüş
Evcil Hayvanlar konusunda 834 cevap paylaştı. profildeki gibi daha olmaz mı
00 Yorumla
+1 yılhiç birisi en güzli kangal
04 Yorumla- +1 yıl
bir külübe yeter ona çok büyüğe gerek yok bence sen bilirsin yinede
- +1 yıl
KANGAL ARAZİ KÖ PE Ğİ!!!
Evcil Hayvanlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dogo argentino ;)
05 Yorumla- +1 yıl
dogo olabillir amaa biraz sıkıcı bir köpek
+1 yılNE BİLİM YANİ NEDESEM YALAN OLABİLİR YANE
00 Yorumla- Evcil Hayvanlar konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAlman kurdu
10 Yorumla
+1 yılterrier al soyle beyaz tuylu tuylu :)
00 Yorumla
+1 yılYGS nasıl geçti?
02 Yorumla- +1 yıl
sen sınınava girmemişmiydin ygs/lys sınavlarına üniversite sınavlarından bahsediyorum :)
+1 yılalırsınız 6 ay sonra sokağa bırakırsınız!
26 Yorumla- +1 yıl
pekii--ben yalancı olmaya razıyım--2sene sonra o köpek sendeyse gel suratıma tükür
- +1 yıl
denedim olmadı gizli kullanıcı
- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler