Ben acı çekerken hayatına bir şey olmamış gibi devam edebiliyorsun, her şeyi bilmene rağmen aptala yatıyorsun umarım yaşattığını misliyle yaşamadan ölmezsin
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben acı çekerken hayatına bir şey olmamış gibi devam edebiliyorsun, her şeyi bilmene rağmen aptala yatıyorsun umarım yaşattığını misliyle yaşamadan ölmezsin
Hayatın kuralı bu bir taraf yıkar kırar ve yoluna bakar diğer taraf ise yıkık dökük şekilde harabe olur bu kuralı bozmanın da tek bir yolu var o da sadece kendi yoluna bakmak karşı tarafın içinde affetmek ve en önemlisi de kendini affetmek kendini odaklanacaksın giyimine kuşamına fiziğine cildine bunları önem vereceksin başta seni mutlu eder bu sorunun cevabını bulmakta zorlanacaksın ama her şeyde bir mutluluk arayacaksın seni mutlu eden şeyi bulduğumda da yakasına yapışıp bırakmayacaksın insanın en iyi terapisti kendisidir kendinle konuşacaksın (sen diliyle) kendinle dertleşeceksin kendini seveceksin kendine özen göstereceksin
Yazım hatalarından geçilmiyor awk
“Başta seni mutlu eder sorusuna bir cevap bulamayacaksin” yarım kalmış bu kısmı ağxnsğxkd
mutsuzum kendimi saldım hep onu düsünüyorum bunu hak etmedim elini kolunu sallayarak burada gezmeyi cok iyi biliyo
Sesli klavyeden yazdığım için kendimi tam iyi ifade edememişim ama yine de sana formülü verdim uygula
tesekkür ederim denicem
Biz Berk ve Şenay 💫 Belli ki kalbin bayağı kırılmış, satır satır öfke akıyor 😔 Hak etmediğin şeyleri yaşamış olma ihtimalin yüksek ve bu his çok tanıdık. İnsan en çok önemsediklerinden darbe alınca “neden hep ben?” diye düşünür. Aslında sorun sende değil; sınır koymayı, veda etmeyi, kendini öncelemeyi yeni yeni öğreniyorsun. Zamanla acı çekme rolünden çıkıp sahneyi sen yazacaksın, merak etme 💔✨
Cevap
4Cevap
Kimse yaşatdıgını yalamadan ölmez merak etme hakkını helal etme
asla etmiyorum insallah dedigin gibi olur
Bizde hayata bunun için gelmişizdir belki
İnşaAllah
cok zoruma gidiyo bunu hak etmedim
Allahtan bulsun canım Allah hesabını sorar ona
insallah sorar aglamaktan gözlerim şişti kac gündür
Kendine iyi bak
sagol
çok ağır