Güncellemeler
+1 yıl
ARKADAŞLAR UYUYAMADIM HALA BENİ KISKANDIĞINIZ İÇİN GÜNCELLEME İHTİYACI DUYDUM BENİ MERAK ETMİŞSİNİZDİR FALAN SAKİN OLUN GAYET İYİYİM SADECE UYUMAM LAZIM YARIN 12 GİBİ FALAN UYANICAM EĞER SAAT 1 FALAN OLURSA EVDE SAVAŞ ÇIKIYO AMA SÖZ VERİYORUM BANA VERİLEN BU GÖREVİ BAŞARACAĞIM YETO YETMİOBu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Düzenli sıçanın osuruğu kokmaz.
Git içindeki tezeği akıt tuvalete, leş karı
Tavsiyelerin ve iltifatların için teşekkürler. İznin olursa kendimden bahsediyim biraz gerçekten bu hayattaki her şeyi başardım herkes kıskançlık krizine girio mezuniyetimin ardından bilgisayar mühendisliğinden yüksek lisans yaptım ve şu an çok iyi bir firmada yazılım mühendisiyim. HTML, CSS, PYTHON ve LGBT kodlama dillerinde 838596 yıl tecrübeliyim. Hayaller CSS hayatlar KS mlsf yapacak bişi yok
LGBT, AKP, MHP, HDP ve ISS yazılımlarını ben de biliyorum, tüm yeteneklerin bu kadar mı?
Çok yanlış yoldasın. Hele ki LGBT kodlama dili çok kötü berbat bir dil ağzına sağlıkşdşhşfğhşğdüşndü şaka şaka lan LGBTye EVET HETEROLUĞA DA EVET BU ÜLKEYİ LGBTYE YEDİRMEYECEĞİZ YETO
BDSM ile bu sitenin kodlarını yazdım
Immmmmmm
😂😂😂
Sistemimiz böyle işliyor
İyi insanda kötü şey durmaz
Az ye kuru fasulyeyi mk
Yemiş makarnayı, gözlemeyi bazlamayı ámk. Üzerine de 10 bardak çay vurmuş. Camı çerçeveyi aç ki koku çıksın.
@ProstatYadaDeğil vsla mk
bu kız odtü tıp mezunu kız değil mi ya 😂😂😂😂😂
@ProstatYadaDeğil Tavsiyeleriniz ve iltifatlarınız için teşekkürler. İznin olursa kendimden bahsediyim biraz gerçekten bu hayattaki her şeyi başardım herkes kıskançlık krizine girio mezuniyetimin ardından bilgisayar mühendisliğinden yüksek lisans yaptım ve şu an çok iyi bir firmada yazılım mühendisiyim. HTML, CSS, PYTHON ve LGBT kodlama dillerinde 838596 yıl tecrübeliyim. Hayaller CSS hayatlar KS mlsf yapacak bişi yok
Peki bundan bizene aw
Kıskan diye söyledim YANİ KİMSE BENİ ÇEKEMİYO ZATEN KARİYER BASAMAKLARINI BİR BİR TIRMANIYORUM YETO
Osurmak kadar güzel bir şey var mı
Yok
Osur hatta gel yanımda osur olur mu
Pislik misiniz aaa
Kozalak sok kanka o zmana gelmiyo