Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güncellemeyi okudum eve neden bu hisler karşılıklı olmuyor. Seni beğenene sen bakmazsin, sen beğenirsin sana bakmazlar.
Yazmissin tamam bu diyebileceğin biri dediğin kişi her zaman olmuyor. Unutma tüm guzellikler 1 kiside de olmuyor. Kiz cok güzeldir huysuzdur. Adam yakisiklidir ona da bi kulp takarsınız. Beklentinizi karşılar ama hosunuza gitmez. Burada karpuz secmiyorsunuz. Anlatmak istediğim bu.
Bu birazda insanlarda var. Senin icin en onemli seçeneğe bakacaksin gerisini de idare edeceksin13 Yorumla
Soran2 ayİdare edilecek şeyler olsa edeceğim zaten ama ilk izlenim bile vasat çoğunda
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)2 ayBu hisleri biliriz işte bazen karşılaşırsın anlık bir flaş ama bir türlü dönüp bakmaya cesaret edemezsin. Kendine çok yüklenme bu devirde herkes bir koşturmaca denk gelmek bile mucize. Hem öyle her baktığın birinin yüzüğüne bakıp evli mi değil mi diye düşünmekten de yorulduk. Olacaksa bir şekilde oluyor zaten.
10 Yorumla
2 ayTipine falan baktın çok iyi giyimi kuşamı yerinde çekici biri de diyelim şans verdin öptün ama adam beceriksiz çıktı ne yapacaksın. Öte yandan bununla olmaz dediğin adama ezkaza yıl başı eğlencesi falan bir arkadaş ortamında alkolün de etkisi gittin öptün ve o beklemediğin adam aklını başından aldı. Bunun olmama ihtimalı nedir?
01 Yorumla
Soran2 ayÇok detaycı düşünmüşsun erkeklerden beklenmeyecek derecede. İlk izlenimden bahsettim orada ayrıca bu kimseye zaten kolay kolay öpecek duruma gelmem, öyle kolay olsaydı bu kadar yıldır birini öpmüş olurdum. Alkol hayatım yok
2 ayŞöyle ağzı first sakız ve parliament kokan erkek 😄
Artık o kadar değersiz hale getirildi tokalaşmaya döndürdüler, oysa ne günlerdi gizli gizli buluşmalar sanırım ben bu çağa ait hissetmiyorum
413 Yorumla
Soran2 ayİşte o çağdan kalmayım bunların sebebi de bu 😅 sakız ne ya hadi parlament neyse de🤣
- 2 ay
Eski eniştenin beni öpecek ya aklınca ağzı çilekli first kokardı erkek gibi hissetmek içinde gözüme soka soka parliament içerdi.
Kilometrelerce yürürdüm ailem görmesin de onun yanına gideyim içimde heyecan korku özlem.
😆
Soran2 aySonrası? Şu an neden seninle değil😉
- 2 ay
Arada gelip evlenelim diyor sonra tekrar ortadan kayboluyor ben kürkçü dükkanı degilim ya benim de hakkım var ilgiye sevgiye , tam olacak gibi oluyor sonra yine kayboluyor benim kısmetimi de kapatıyor haberi yok ya gitsin gelmesin ya gelsin gitmesin ben hâlâ onu bekliyorum yazık bana
Soran2 ayValla yazık madam. O seni kullanıyor buna izin verme, ya tamamen gelecek ya da bir daha sana erişemeyecek.. Bunu yapmalısın kendin için
- 2 ay
Geçen sene kararlıydım cevap vermedim görmezden geldim dibimdeyken ama bu sene bunu yapamadım ne yaptı bana bilmiyorum ama her yerde onu görüyorum sadece
Soran2 aySen onu tamamen her yerden engellemedigin sürece değişen bişey olmayacak, kullanılmaya devam edeceksin madam. Oysa o bir şey yapmıyor sen kendine yapıyorsun. Yapma bunu artık
- 2 ay
Seni de boğmak istemem ama çağa baksana sevmek istesen dahi sevilecek insanlar değiller ben ne yapabilirim ki gözümü açtım o vardı yasiyorum yine ona benzer birilerini arıyor gibi hissediyorum yalnızlıkta Allaha mahsus ama bu çağda kim kimden ne koparırsa olmuş ben yapamıyorum böyle
Soran2 ayİşte biz onlardan olamayız. Yanlız huzurluyum ben yıllardır ama senin gibi kimseye kendimi üzdürmem. Dikkat et madam. Senin gibi bir hazine üzülmesin
- 2 ay
Teşekkür ederim insallah dilediğin biri girer hayatına
Soran2 ayÇok zor olsa da 11 yıldır kimseyi alamadım kendim gibi biri yok.. Umarım sen şanslı olursun ama ondan tamamen kurtul önce. Kendine acı ona değil
- 2 ay
Yaşınız gerçek değil bence... siz bu çağdan olamazsınız
Soran1 ay@nightman35 kime dedinn bilmiyorum ama benim yaş gerçek
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Aslında mesele “biri yok” değil, “hissiz olmasın” isteği çok yükseldi. Eskiden merak baskındı, şimdi seçicilik. İnsan büyüdükçe, bir öpüşmenin bile ruh haliyle, güvenle, kimyayla gelmesini istiyor 😌 Bu çağda da herkes ya aceleci ya kafası karışık. Hak verilesi bir yalnızlık yani. Ama denk gelince yılların açığı fena kapanır, orası kesin 😏💋00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
148Cevap
Erkeklerin ağzı kokuyor çoğunun öpüşesim varsada kokuyu alınca öpmüyorum 😂
713 Yorumla
Soran2 ayE tabi o ayrı mesele de🤣o aşamaya gelmekten bahsetmiştim
- 2 ay
Genelleme doğru değil bizde bakımsız kadınlara rast geliyoruz ama bunun her kadın aynı oldugunu göstermez
Soran2 ayİkiniz de gizli değilsiniz özelden devam lütfen😉
- 2 ay
Senin bakımsız denk geldigin erkek nasıl sa öyle
- 2 ay
Kimsenin kişisel bilgi vereceğini sanmıyorum zaten 😅 verenin aklı yok
Soran2 ayGizli derken profil isminiz var diye demiştim
- 2 ay
Evet evet anladım da hanımefendi bilgilerini kasteddi ona dedim
- 2 ay
Ne kokuyor mesela
- 2 ay
Sende karın tokluğuna çalışırsan bakım yapmazsan senin de ağzın kokar senin ağzın gül kokuyor sanki mk
- 2 ay
Birde gülmüşsün
Öyle biri kaldı mı gerçekten kadın olarakta sevgiye aşk ilgiye laik olcak varsa ben hayatımda boyunca yanlışlığı tercih etmeden hayatımı ona feda ederdim hiç düşünmeden
14 Yorumla
Soran2 ayBen işte ama karşıma denk benim gibi biri çıkmıyor. Çıkmadı
Soran2 ayBenim gibisi denk gelmez zaten herkese. Kendim gibi birine işte bu demedikten sonra olacak şey değil
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 ayYolda yürürken bunlara dikkat ediyorsan o hooo
13 Yorumla
Soran2 ayAhaha🤣 gözüme çarptı çıktı adam bir anda karşıma
Soran2 ayGözümü mu kapatsaydim🤣
- 2 ay
Parmak yüzük falan bu ne detaycılık
Ayrıca günümüzde pek çok evli yüzük takmıyor
Aynı oranda bekarlar yüzük takıyor
Umarım gönlüne göre bulursun
2 ayTürkiyenin hangi güzide şehirde hayatını idame ettiriyorsun
111 Yorumla
Soran2 aySevgili Cin 😅İstanbul
- 2 ay
Ora hala şehir mi ülke olmadı mı :))
Soran2 ayEvet ülke aslında 🤣 sadece şehir olarak geçiyor hala
- 2 ay
Hangi semtindesin o ülkenin
Soran2 ayHer yer benim 🤣
- 2 ay
Ve kimse bulunmuyor yarana y. bandı :(
Soran2 ayEvet🤣 kimseye işte bu diyemiyorum. Dediğim de adam çıkmıyor şut ve gol
- 2 ay
Meslek nedir
- 1 ay
Gözlük kullanıyorsan numarasını kontrol ettirin gözlük yoksa kullanmaya başla o zaman :)
Soran1 ayGerek yok 🤣 cin
- 1 ay
O zaman bol bol havuç ye
2 aySanırım senin libido tavanı aşmış ve taşmış öpüşmeyi hak edecek birisini bulmak en güzeli
16 Yorumla
Soran2 ayNe ilgisi var yanılıyorsun
- 2 ay
Yani ne bileyim yolda yürüyen bir adamla bile öpüşmek istemissin ondan dedim
Soran2 aySen önce okuduğunu anlama kabiliyeti geliştir ondan sonra konuş
- 2 ay
Valla önündeki adama bakıp öpüşmek istemissin tamam hah işte bu diyeceğin adamda yolda yürürken denk gelmez gibi bence
Soran2 ayZeka ve anlama kabiliyetine hayran kaldım
- 2 ay
Teşekkür ederim;)
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
2 ayKendi halime uzuluyordum güzel benle aynı olanlar varmıs 🤣
116 Yorumla
Soran2 ayÜzülecek ne varki🤣
- 2 ay
6 yıldır elime kendi elim harici değmedi 🤣🤣
Soran2 ayGamyoncu olup yalan olduğu çok açık
- 2 ay
O sıra bana gelen gaylarin mesajları güldü buna 🤣 adımız çıkmış her kamyoncu aynı degilll öyle herkesin yuva yaptığı yere oggf midem kaldırmaz benim 🤣
Soran2 ay6 yıl öncesi?
- 2 ay
O evlilik düzeyinde ilişkim vardı olmadı harici hiç bir kadına el sürmedim
Soran2 ayŞapka taktığına göre kel misin
- 2 ay
Oooooo bunu herkes bilmeeez seni tanıyabilir miyim 🤣 genelde ben söylerim kelim diye 🤣
Soran2 ayBen anlarım, kimseye benzemem😉 farkım bu. Yaşın da doğru dimi
- 2 ay
Bende yalan bilgi olmaz nick bile doğru yaş 35 yazıyorsa sorun yok doğrudur
Soran2 ayAnladım zaten, sadece teyit 👍
- 2 ay
Senin tahminin bile doğru teyite ihtiyaç yoktu gibi ama sen bilirsin 😄
Soran2 ayBen dogruyu teyit ettim zaten🤣
- 2 ay
Nerde yaşıyorum desem nick sonunda plaka var 🤣 başka teyit edevek bişey kalmadı ismim de Samet memnun oldum
Soran2 ayEvet 41 de çok açık Samet. Keşke herkes senin gibi olsa burası çok güzel olurdu. Aşırı anonimlik boğuyor burayı
- 2 ay
Bakmaa bende girgirina burdayım, anonim olanlar genelde korkularından ya da aşırı sapikliklardan yapıyorlar haklilar ama burası sosyal medya burada çoğu insanlar sahte nadir olanlar yani ben ve bana benzeyenler açık ortada duruyor zaten
- Diğer konusunda 796 cevap paylaştı.
2 aySenin gibisini nereden bulalım.
Dudakların küflenmiştir.
12 Yorumla
Soran2 ayYoo değil🤣 sadece küçük bir uçuk var şu an
- 2 ay
Ya bak bilmişim
- Diğer konusunda 559 cevap paylaştı.
2 ayİstanbul'da olsan seni ne öperdim dudakların kıpkırmızı olurdu
16 Yorumla
Soran2 ayHerkese öptürmem🤣 Çok beklersin ama İstanbul
- 2 ay
Oooo bak siyah camlı arabam var. Pendik sahile çekelim ohh bal gibi yumulurum
Soran2 ayOlmazzzz yolllu çoktur onlar gelsin
- 2 ay
Hayırrrrr sen kaç yaşındasın ki
Soran2 ayGördüğün aralık
- 2 ay
Gel bi tanışalım ne kaybedersin yahu
- Diğer konusunda 385 cevap paylaştı.
2 ayÖpüşme nolcak o ne be öyle sevgi güven bağ yok
60 Yorumla - Diğer konusunda 742 cevap paylaştı.
2 ayVay arkadaş meğerse içten içe ne kadar da yanıp 🔥🔥🔥 tutuşan kadın varmış 🙄🙄 ah be aplamm sen kadınsın yeter ki öpüşmek iste yiyişmek iste, kimi öpsen yok istemem demez zaten yoldan geçen en best of the world erkeği bile öpsen itiraz etmez zaten niye bu kadar eziyet çekiyorsun ki 🙄🙄
01 Yorumla- 1 ay
Sen değer isin peki öpüşmeye? Güzel öpüşür müsün ve dudakların güzel mi
- Diğer konusunda 927 cevap paylaştı.
2 ayHayatı kaçırmıssin kendi agzinla itiraf ediyorsun seneler oldu diye. Zamanı geriye alamadığımız için her anın tadını çıkarmaya odaklı yaşam bana daha mantıklı geliyor tavsiye ederim😇
10 Yorumla Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Duygusal boşluk hissi
Açken yedigin yemegi lezzeti çok farklıdır açken sevmediğin yemek bile güzel gelir10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayBulursun da denk gelmek lazım. Düzgün, güvenilir insanlar tabii ki var.
143 Yorumla
Cevap sahibi1 ayİstanbul'da yaşıyorsun değil mi?
Soran1 ayNeden sordun
Cevap sahibi1 ayMerak ettim
Soran1 aySen nereden
Cevap sahibi1 ayİstanbul
Soran1 ayEvet İstanbul
Cevap sahibi1 ayAvrupa yakasındasın?
Soran1 ayHayır ama bu kadarını da sormaz insan🤣
Cevap sahibi1 ayTanışmak isterim aslında, sen de istersen :)
Soran1 ayAç gizliyi
Cevap sahibi1 ayAçtım
Cevap sahibi1 ayOlmadı mıı
Soran1 ayOrada bir şirin Baba değil gerçek seni görmeliyim
Cevap sahibi1 ayÖzelden atsam olur mu?
Cevap sahibi1 ay?
Soran1 ayHayır önce görmem lazım
Cevap sahibi1 aySen kesin tahmin ettiğim kişisin. Kim olduğunu, adını hatırlamıyorum ama hep böyle sorular soruyorsun , denk geliyoruz ve konuşmak istemiyorsun.
Soran1 ayKişiyi bıliyorsun yaz nicki. Konuşmak istemek için önce görmek bilmek lazım
Cevap sahibi1 ayBilmiyorum ki. Yani farklı biri de olabilirsin esasen ama ısrarla kendisini söylemiyor o kişi. Fizan zamanı konuşmuşuz, hiçbir şey hatırlamıyorum bile ama ısrarla üye adını bile söylemiyor. O kişi de profilde foto önce göreyim vs. dediği için acaba aynı kişi mi diye düşündüm. Bir de yani haksızlık oluyor, biz fotomuzu göstericez, karşılığında sıfır bilgi. Bu işler karşılıklı olur.
Soran1 ayYa sen görün, gerekirse sana ulaşılır
Cevap sahibi1 ayGöründüm bakalım
Cevap sahibi1 aySonuç olumsuz mu?
Soran1 aySenin kaç hesabın var valla inanamıyorum. Aynı resim. Senin adın da Başar mı
Cevap sahibi1 ayDeğil... 2 tane hesap var. Kim olduğunu bir bilsem... onu da geçtim çok inatçısın ya, yani oturup düzgünce konuşabiliriz ama yok
Soran1 ay2 değil bence bununla 3. Hatta 4 bile olabilir🤣 sayamıyorum artık
Cevap sahibi1 ayGerçekten 2. Yalan söyleyen biri değilim.
Cevap sahibi1 ayHatta bu hesabım siteye ilk üye olduğum hesap, yıllar sonra şifresini buldum. Belki seninle ilk denk geldiğim hesap başka olabilir ama silindi gitti bir çoğu. Aktif olarak 2 tane var sadece. Bunun da şifresini bilmiyordum, yıllardır inaktifti.
Soran1 ayYalan demiyorum ama hatırlasam sana nickleri yazacağım ama öyle diyorsan öyledir. Şirin babanın da sen olduğunu umarım unutmam bir daha🤣
Cevap sahibi1 ayUnutma da bi konuşsak ya hep denk geliyoruz, kim olduğunu bi hatırlasam. Bak gerçekten benim gibi nazik, kibar birine zor denk gelirsin. Kimse bulunmaz hint kumaşı değildir öyle bir iddiam yok ama zaten baktık olmuyor ben de bir şey demem herkes yoluna gider yani
Soran1 ayAma bunu daha ne kadar yazacağım sana. Konuştuk uymadığıni gördükn zamanında diye. Hem senin fetiş var başka huyların var yorumlarda denk geldikçe gördüğüm. Bunlar olacak şeyler değil.
Cevap sahibi1 ayYa hoşuna gitmeyen şeyler zorla olacak değil ya? Anlayışsız biri değilim ki ben :) Olmazsa olmaz şeyler değil yani.
Soran1 ayNeyse iyi geceler👋
Cevap sahibi1 ayBunca dil dökülmesine rağmen asla burnundan kıl aldırmıyorsun.
Soran1 ayÇünkü sonucu biliyorum yeniden denemeye gerek olmadığını da biliyorum
Cevap sahibi1 ayNeyse bir şey demek istemiyorum
Cevap sahibi1 ayBöyle aranmaya devam et...
Soran1 ayBelki de gerçekten aramıyorumdur😉
Cevap sahibi1 ayAferin sana
Soran1 ayDeğecek biri yoksa bende yokum hepsi bu. Kendimle zaten mutluyum. Sen çok dert ediyorsun bu yüzden öyle yazdım
Cevap sahibi1 aySana göre kimse değmiyor zaten, boşversene
Soran1 ayBu kadar kızmaya hakkın yok. Evet öyle değeni görmedik bugüne kadar
Cevap sahibi1 ayBu kafayla da göremezsin diyorum ben de işte. Kızmadım niye kızayım.
Soran1 ayİyi peki🙄
Gizli Üye(25-29)2 aySen nasıl birisin ki, böyle seni hak etmeyen çıkmıyor?🤔🤔
113 Yorumla
Soran2 ayAnlatılmaz fark edilir😉
Cevap sahibi2 ayDemek ki hala fark eden olmadığına göre, sorun başka..😅😅
Soran2 ayOlmadığını kim söyledi😉🤣
Cevap sahibi2 ayİşin şakası bir yana da, duygu olmadan öpüşmek, çokta ruhuna iyi gelen bir durum değil.
Ben eski sevgiliden sonra denedim pekte o tadı almak mümkün değil.
Öpüşmek bir ihtiyaç ise onu hak eden ile yapmak ruhuna iyi geliyor..
Sadece öpüşmek ruhunu duyuymuyor, illaki bir açlık hissetmek mümkündür..
Soran2 ayAçlık hissettiğmi düşünmüyorum sadece soru😉 ilgi duyduğun biri olmadan olacak şey değil
Cevap sahibi2 ayBen açlık hissediyorsun demedim ki, öyle bir his olur, bende seninle aynı fikirdeyim zaten..
Cevap sahibi2 ayBaksana 17 kişi sorunu beğenmiş, seni sıraya girmiş öpmek için can atıyorlar..🤣
Soran2 ayAma benim için can atan değil karşılıklı cam atılan diyorum ben baştan beri🤣
Cevap sahibi2 ayBenim sana dair bir hevesim yok 😅
Soran2 ayVar diyen olmadı
Cevap sahibi1 ayHala aynı yerde misin?
Soran1 aySen neyin peşindesin🙄
Cevap sahibi1 ayHiç bir şeyin, çoktandır ilk defa giriyorum en son sana yorum yazmışım bildirim geldi diye yazdım..
Gizli Üye(36-45)2 ayBulup optun diyelim onu kaybedersen daha cok uzulursun
11 Yorumla
Soran2 ayKaybedecegimm birine öptürmem zaten
Gizli Üye(25-29)2 ayBenimde canım o kadar istiyor ki sürekli yükselip duruyorum
113 Yorumla- 2 ay
Bahar geldi çok normal😃
Ben de aynı şeyden muzdaribim birbirimizi anlarız. Bu zamanda buna değecek birini bulmak gerçekten çok zor
18 Yorumla
Soran2 ayNihayet doğru yorumlayan biri😉👍 yorulmada neler yazıldı bir bakın isterseniz
Soran2 ayRica ederim😉 yaş yanlış galiba değil mi
Soran2 ayAhaha 🤣 neden mail
Soran2 ayYok numara olmaz ama şimdi gördüm sildim. Şimdiye kadar birileri gördü aradı yazdı ise sorumluluk sizde.. Böyle ulu orta yazılmaz böyle şeyler
Diğer konusunda 316 cevap paylaştı. Eee öyledir secici olmak bedensel ve ruhsal uyum sağlayacak birini bulmak zordur
10 YorumlaDiğer konusunda 618 cevap paylaştı. Hormonlar, duygular, karakter bu 3üne hitap edecek birini bulmak kolay iş değil.
10 YorumlaKriterin eğer yüksekse herkesle olmaz ama sadece öpüşme olsun dersen doğru kişiyi buluncaya kadar beklemen gerekecek
14 Yorumla
Soran2 ayYüksek değil sadece denklik olmazsa olmaz
Soran2 ayDeğil ama her konuda diyelim kafa yapısı da karakter de görünüm de
- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
2 aykıyamam ya ama güzel öpüşen birisi oluncada keyfli oluyo be:)
10 Yorumla - Diğer konusunda 10,4b cevap paylaştı.
m 2 ayCinsel birleşmeden daha hoş bir şey bu. Cidden en masumu o
10 Yorumla Sorma o kadar seviştik onun gibi seviseni bulamadim
10 YorumlaSanırım sorun sizde. Biz bol bol buluyoruz ama bu sefer de adımız çapkına çıkıyor. Biz n'apalım şimdi? 😂😂😂
08 Yorumla
Soran2 ayEvet öylesiniz çünkü adınız bu. Hatta ortalık malı. Biri gitsin gelsin öteki😉
Soran2 ayAhaha🤣 farkımız ortalık malı olmamak. Yoksa öpecek adam mı yok
Soran2 ayHerkesin kendi tercihi.. Ben temiz kalmayı tercih ettim hepsi bu. Günümüz insanına benzemem hiçbir yönden😉
Soran2 ayMaalesef 😉 farkımız var
2 ayHahha süpermiş.. kzilarda böyle şey oluyor mu yklda görüp etkilenmek falan
12 Yorumla
Soran2 ayNeden olmasın ama bel altı değil tabi sizler gibi, ilk izlenim bu😅
- 2 ay
Haklısın... bazen erkekde çok romantik duyyuslra kapılıyor ilk gördüğü kıza.. bir bakışına bir harkeetien vurulabiliyor. tabi opusmeyi istemek ayrı güzel bir şey 👍
2 ayBelki de hayal kirikligina ugramaktan korkuyorsundur
14 Yorumla
Soran2 ayBu da bir gerçek ama kalbim geçmiyor kimseye. Aşık olamıyorum denklik olmuyor
- 2 ay
Buda senin hatan, kendine bir sans vermelisin bence
Soran2 ayKendime değil kimseye veremiyorum. İşte bu diyeceğim biri olsa deneyeceğim
- 2 ay
Bende onu diyorum zaten, baskasina degil kendine sans vermelisin bence
2 ayBugünde sana yakalım
90 Yorumla
2 ayBenimde yıllar oldu öpüşmeli bende kimseyi bulamıyorum konuşmaktan utanıyorum nasıl bulacağımı bilmiyorum
00 YorumlaDiğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bulursun ben inanıyorum. Sen kimi istersen o olur hayatında.
01 Yorumla
Soran2 ayİstemek mesele zaten. Öyle biri olmuyor
Diğer konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kafa dengi insan zor bulunuyor bu zamanda, Umarım bulursun kafana göre birisi
10 YorumlaDiğer konusunda 375 cevap paylaştı. Bişeyler yap yoksa yaşlanınca takma diş varken öpüşülmez 😀
01 Yorumla
Soran2 ayNe yapayım yoldan geçeni mi çevireyim🤣
Gizli Üye(25-29)2 ayErkekler kendine bakmıyor. Benim de beğendim biri çıkmıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayBulursun ya birazdan karşına şans kuşları olan arkadaşlar çıkacaktır
11 Yorumla
Cevap sahibi1 ayYüreğine dokunan biriyle öpüşmelisin
Gizli Üye(36-45)2 ayVardır bir sebebi bende 13 yıldır cinsellik yaşamadım malum işi yapanlara gitmem
10 Yorumla
2 ayÖpüşmekten kastınız..
Tutku mu? şehvet mi?
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
2 ayAğız bakımının önemi adlı spotu burada yayınlamak gerekir.
00 Yorumla
2 ayRahmetli eşimle tanışma hikayem de böyleydi yaklaşık
00 YorumlaAğız bakımına özen gösteren biri denk gelmeli, ben biyolojik kısmı önemsiyorum mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayBen gecen perşembe öpüştüm kiz igrencti agzina glosu surmus pislik sey yanaklarından pudra nemli nemli
02 Yorumla
Soran2 ayAhaha🤣 iyi olmuş, boyalı taytlı peşinde koşarsaniz olacağı bu
Cevap sahibi2 ayVerdi ama ilk görüşmede bilmedigim binanin bodrumuna çektim surtunduk
Tipi düzgünse öpüşmeye okeysin yani 😄😅
123 Yorumla
Soran2 ayBu kadar şeyden sadece bunu anladıysan diyecek söz yok🙄
- 2 ay
Şaka yaptım ya 😅😄 temam etkilenmen gerek, hangi şehirdesin
Soran2 ayİstanbul
Soran2 ayAma karşılıklı olur o dediğin. Yoksa sonuç bu işte
- 2 ay
Evet haklısın, biriyle tanıştın çokta etkiledi seni ama efendi biri diyelim o konulara girmiyor ama seninde için bir tuhaf oluyor ne yaparsın
- 2 ay
Bende İstanbul 😊🌹
Soran2 ayO konulara girilmez zaten bunlar konuşulacak şeyler değil, istenirse karşılıklı belli edilir yaşanır zaten uzun zaman sonra
- 2 ay
Evet biliyorum ama belki yanlış anlamandan çekindi belli etmiyor ne yaparsın
Soran2 ayBen anlarım bir şekilde
- 2 ay
Hmm bu iyi, hiç evlendin mi
Soran2 ayGizli gizli çok sorgulamadin mı 🤣
- 2 ay
Sen bir gelir misin 😄😊
- 2 ay
Utandın dimi eşref babayı görünce hshshs
Soran2 ayYoo🤣 ama yaşın uymaz
- 2 ay
Görende aramızda 20 yaş falan var sanacak hshhshs kaç yaşındasın
Soran2 ayGördüğün aralık
- 2 ay
Benimde o aralık zaten, yarın ne yapıyorsun)
Soran2 ayDeğil senin yazan bile doğru mu ki, değildir
- 2 ay
Yaşımı yazdım evet ama niye böyle düşünüyorsun sanki ben gerçekten eşrefim mi dedim 😅
Soran2 ayEşrefsin demedim ama yaşın profilde yazan değildir çoğu kişi yanlış
- 2 ay
Evet öyle üye çok var ama profilde yazan yaşım diyorum
Soran2 ayİnanmıyorum. O zaman gerçek yüzünü koy görelim ne kadar doğru
- 2 ay
Of bir yaş konusu niye uzadı bu kadar, neyse keyfin bilir iyi akşamlar
Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hiç öpüşmeyenler ne yapsın
12 Yorumla
Soran2 ayBende onlardanim aslında 🤣 çok bildiğimi de sanmıyorum
Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. Önemli olan zaten doğru insanla yapılması
16 Yorumla
Soran2 ayYok işte
Soran2 ayYıllardır daha ne zaman😉
Soran2 ayEvet 11 yıl
- Diğer konusunda 15,7b cevap paylaştı.
2 ayYazık oluyor o köfte dudaklara
12 Yorumla
Soran2 ayKöfte değil ama olsun🤣
- 2 ay
Kıyamammm
Diğer konusunda 6,1b cevap paylaştı. KS erkeği öbüşmeye her daim hazır yeterki sen öpmeye hevesli ol 😂😂
00 YorumlaDiğer konusunda 8,1b cevap paylaştı. Duygusal bir hissin olmadan kimseyi opmemek en dogrusu
01 Yorumla
Soran2 ayYapacağım şey değil zaten
2 ayO narin dudaklarini bı öküze feda etmeden sende yaşatacak tranvadan iyidir
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayBende oyle opmeyi birak el ele gezmeyeli yillar oldu. En az 20 sene
06 Yorumla
Soran2 ayYaş kaç ki
Cevap sahibi1 ay40 yasindayim
Soran1 ayAç gizliyi
Cevap sahibi1 ayActim
Cevap sahibi1 ayVe yazini yeni gordum
Cevap sahibi1 ay?
2 ayNapacak adam senle öpüşmek için ejderhami öldürecek. Kendinizi nerede goruyonuz
00 Yorumla
2 ayÖpüşecek adam bulamayan kadın da yani ne diyim böyle bir ülkede garip
10 YorumlaValla knk daha kadın eli tutmadım senin gibi derdik olsa keşke 😅😅
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayYaş aralığın doğru mu ateşli ama masum tatlış görünümlü hatun 😀
01 Yorumla
Cevap sahibi1 aySenin gözlerinin içine bakıp dudaklarına yapışıp kalçanı avuçlamak lazım Hele bir de yaş Aralığın doğru ise ateşli bir milf olmalısın sen😆
- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
2 ayYılların patlaması olur şimdi sende çokmu belli ediyosun acaba milleti korkutma 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayBen isterim 🌸💐🌹💓
13 Yorumla
Cevap sahibi2 ayÖpmek isterim uyarsa
Soran2 ayÖyle her isteyene öptürürsek ohooo🤣
Cevap sahibi2 ayBir şansımı deneyim istemiyorsan canın sağolsun sadece kölen olmak istemiştim 💐🌹🌸
Gizli Üye(25-29)2 aySenin o dediğini adam yapsa sapık olur
14 Yorumla
Soran2 ayNe yapmışım ki🤣
Cevap sahibi2 aySon güncellemede ki olay yani kadın yaparsa genede sorun çıkmazda erkek onu yaparsa problem. Ben bakirim misal yoldan geçeni opim bu durumda
Soran2 ayYa ne saçma varlıklarsiniz. Ne yapmışım. Adamı tutup opseydim keşke mi yazıyor orada. Siz mi okuma anlama özürlusunuz ben mi anlamadım ki. Ayrıca ben çok daha fazlasını yaşadım bugüne kadar kimseye çanta fırlatmadim güldüm geçtim
Cevap sahibi2 ayTm knk
Gizli Üye(25-29)2 ayBelki de kendini çok değerli sandığındandır?
16 Yorumla
Soran2 aySanmıyorum öyleyim😉
Cevap sahibi2 ayBu nedenle boşta kalmış olabilir misin?
Soran2 ayBen kabul etmediğim için bostayim güncelledim. Çünkü bana eşdeğer biri yok olan da uymuyor bir şekilde güncelledim
Cevap sahibi2 ayEş değer? :) İngiltere prensesi misin ki sen?
Soran2 ayKarşımdaki de olmayacak sonuçta 🙄😅
Cevap sahibi2 ayAhahahah 😅 evet bak o da var. Tatlıymışsın :))
Gizli Üye(36-45)2 ayOhoooo öpüşme de yoksa...
73 Yorumla
Soran2 ayYok işte, yoldan geçeni öpecek değiliz😉
Cevap sahibi2 ayStreçe de sar bence. Biri yanlışlıkla değmesin.
Soran2 ayDeğecek olanı da değdirmedim kilitli😉
Gizli Üye(25-29)2 ayBende sevismek sarılıp koynuna girip yatmak istiyorum
00 Yorumla- Diğer konusunda 742 cevap paylaştı.
2 ayİt köpek çok git bul kendine yakışır birini
35 Yorumla
Soran2 aySen öyle mi yaptın canım😉
- 2 ay
Zaten sitede çok havla bı kere hemen bulurlar seni
Soran2 aySen bulduysan mesele yok, ben yıllardır buradayım böyle biri olmadı 😉
- 2 ay
O kadar üzerine alınıp konuşma o zaman
Soran2 aySen çok alınmışsin belli ki işi intikama dökmüşsün 🤣
Diğer konusunda 639 cevap paylaştı. Biraz fırsat ver gerisi gelecektir
10 YorumlaDiğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Öpüşmek bir sanattır
10 Yorumla- Devamını Gör (102)