Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güncellemeyi okudum eve neden bu hisler karşılıklı olmuyor. Seni beğenene sen bakmazsin, sen beğenirsin sana bakmazlar.
Yazmissin tamam bu diyebileceğin biri dediğin kişi her zaman olmuyor. Unutma tüm guzellikler 1 kiside de olmuyor. Kiz cok güzeldir huysuzdur. Adam yakisiklidir ona da bi kulp takarsınız. Beklentinizi karşılar ama hosunuza gitmez. Burada karpuz secmiyorsunuz. Anlatmak istediğim bu.
Bu birazda insanlarda var. Senin icin en onemli seçeneğe bakacaksin gerisini de idare edeceksin13 Yorumla
Soran28 güİdare edilecek şeyler olsa edeceğim zaten ama ilk izlenim bile vasat çoğunda
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)29 güBu hisleri biliriz işte bazen karşılaşırsın anlık bir flaş ama bir türlü dönüp bakmaya cesaret edemezsin. Kendine çok yüklenme bu devirde herkes bir koşturmaca denk gelmek bile mucize. Hem öyle her baktığın birinin yüzüğüne bakıp evli mi değil mi diye düşünmekten de yorulduk. Olacaksa bir şekilde oluyor zaten.
10 Yorumla
29 güTipine falan baktın çok iyi giyimi kuşamı yerinde çekici biri de diyelim şans verdin öptün ama adam beceriksiz çıktı ne yapacaksın. Öte yandan bununla olmaz dediğin adama ezkaza yıl başı eğlencesi falan bir arkadaş ortamında alkolün de etkisi gittin öptün ve o beklemediğin adam aklını başından aldı. Bunun olmama ihtimalı nedir?
01 Yorumla
Soran29 güÇok detaycı düşünmüşsun erkeklerden beklenmeyecek derecede. İlk izlenimden bahsettim orada ayrıca bu kimseye zaten kolay kolay öpecek duruma gelmem, öyle kolay olsaydı bu kadar yıldır birini öpmüş olurdum. Alkol hayatım yok
29 güŞöyle ağzı first sakız ve parliament kokan erkek 😄
Artık o kadar değersiz hale getirildi tokalaşmaya döndürdüler, oysa ne günlerdi gizli gizli buluşmalar sanırım ben bu çağa ait hissetmiyorum
413 Yorumla
Soran29 güİşte o çağdan kalmayım bunların sebebi de bu 😅 sakız ne ya hadi parlament neyse de🤣
- 29 gü
Eski eniştenin beni öpecek ya aklınca ağzı çilekli first kokardı erkek gibi hissetmek içinde gözüme soka soka parliament içerdi.
Kilometrelerce yürürdüm ailem görmesin de onun yanına gideyim içimde heyecan korku özlem.
😆
Soran29 güSonrası? Şu an neden seninle değil😉
- 29 gü
Arada gelip evlenelim diyor sonra tekrar ortadan kayboluyor ben kürkçü dükkanı degilim ya benim de hakkım var ilgiye sevgiye , tam olacak gibi oluyor sonra yine kayboluyor benim kısmetimi de kapatıyor haberi yok ya gitsin gelmesin ya gelsin gitmesin ben hâlâ onu bekliyorum yazık bana
Soran29 güValla yazık madam. O seni kullanıyor buna izin verme, ya tamamen gelecek ya da bir daha sana erişemeyecek.. Bunu yapmalısın kendin için
- 29 gü
Geçen sene kararlıydım cevap vermedim görmezden geldim dibimdeyken ama bu sene bunu yapamadım ne yaptı bana bilmiyorum ama her yerde onu görüyorum sadece
Soran29 güSen onu tamamen her yerden engellemedigin sürece değişen bişey olmayacak, kullanılmaya devam edeceksin madam. Oysa o bir şey yapmıyor sen kendine yapıyorsun. Yapma bunu artık
- 29 gü
Seni de boğmak istemem ama çağa baksana sevmek istesen dahi sevilecek insanlar değiller ben ne yapabilirim ki gözümü açtım o vardı yasiyorum yine ona benzer birilerini arıyor gibi hissediyorum yalnızlıkta Allaha mahsus ama bu çağda kim kimden ne koparırsa olmuş ben yapamıyorum böyle
Soran29 güİşte biz onlardan olamayız. Yanlız huzurluyum ben yıllardır ama senin gibi kimseye kendimi üzdürmem. Dikkat et madam. Senin gibi bir hazine üzülmesin
- 29 gü
Teşekkür ederim insallah dilediğin biri girer hayatına
Soran29 güÇok zor olsa da 11 yıldır kimseyi alamadım kendim gibi biri yok.. Umarım sen şanslı olursun ama ondan tamamen kurtul önce. Kendine acı ona değil
- 29 gü
Yaşınız gerçek değil bence... siz bu çağdan olamazsınız
Soran5 gü@nightman35 kime dedinn bilmiyorum ama benim yaş gerçek
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Aslında mesele “biri yok” değil, “hissiz olmasın” isteği çok yükseldi. Eskiden merak baskındı, şimdi seçicilik. İnsan büyüdükçe, bir öpüşmenin bile ruh haliyle, güvenle, kimyayla gelmesini istiyor 😌 Bu çağda da herkes ya aceleci ya kafası karışık. Hak verilesi bir yalnızlık yani. Ama denk gelince yılların açığı fena kapanır, orası kesin 😏💋00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
148Cevap
Erkeklerin ağzı kokuyor çoğunun öpüşesim varsada kokuyu alınca öpmüyorum 😂
713 Yorumla
Soran29 güE tabi o ayrı mesele de🤣o aşamaya gelmekten bahsetmiştim
- 29 gü
Genelleme doğru değil bizde bakımsız kadınlara rast geliyoruz ama bunun her kadın aynı oldugunu göstermez
Soran29 güİkiniz de gizli değilsiniz özelden devam lütfen😉
- 29 gü
Senin bakımsız denk geldigin erkek nasıl sa öyle
- 29 gü
Kimsenin kişisel bilgi vereceğini sanmıyorum zaten 😅 verenin aklı yok
Soran29 güGizli derken profil isminiz var diye demiştim
- 29 gü
Evet evet anladım da hanımefendi bilgilerini kasteddi ona dedim
- 28 gü
Ne kokuyor mesela
- 28 gü
Sende karın tokluğuna çalışırsan bakım yapmazsan senin de ağzın kokar senin ağzın gül kokuyor sanki mk
- 28 gü
Birde gülmüşsün
Öyle biri kaldı mı gerçekten kadın olarakta sevgiye aşk ilgiye laik olcak varsa ben hayatımda boyunca yanlışlığı tercih etmeden hayatımı ona feda ederdim hiç düşünmeden
14 Yorumla
Soran29 güBen işte ama karşıma denk benim gibi biri çıkmıyor. Çıkmadı
Soran29 güBenim gibisi denk gelmez zaten herkese. Kendim gibi birine işte bu demedikten sonra olacak şey değil
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
27 güYolda yürürken bunlara dikkat ediyorsan o hooo
13 Yorumla
Soran27 güAhaha🤣 gözüme çarptı çıktı adam bir anda karşıma
Soran27 güGözümü mu kapatsaydim🤣
- 27 gü
Parmak yüzük falan bu ne detaycılık
Ayrıca günümüzde pek çok evli yüzük takmıyor
Aynı oranda bekarlar yüzük takıyor
Umarım gönlüne göre bulursun
27 güTürkiyenin hangi güzide şehirde hayatını idame ettiriyorsun
111 Yorumla
Soran27 güSevgili Cin 😅İstanbul
- 27 gü
Ora hala şehir mi ülke olmadı mı :))
Soran27 güEvet ülke aslında 🤣 sadece şehir olarak geçiyor hala
- 27 gü
Hangi semtindesin o ülkenin
Soran27 güHer yer benim 🤣
- 27 gü
Ve kimse bulunmuyor yarana y. bandı :(
Soran27 güEvet🤣 kimseye işte bu diyemiyorum. Dediğim de adam çıkmıyor şut ve gol
- 27 gü
Meslek nedir
- 6 gü
Gözlük kullanıyorsan numarasını kontrol ettirin gözlük yoksa kullanmaya başla o zaman :)
Soran6 güGerek yok 🤣 cin
- 6 gü
O zaman bol bol havuç ye
28 güSanırım senin libido tavanı aşmış ve taşmış öpüşmeyi hak edecek birisini bulmak en güzeli
16 Yorumla
Soran28 güNe ilgisi var yanılıyorsun
- 28 gü
Yani ne bileyim yolda yürüyen bir adamla bile öpüşmek istemissin ondan dedim
Soran28 güSen önce okuduğunu anlama kabiliyeti geliştir ondan sonra konuş
- 28 gü
Valla önündeki adama bakıp öpüşmek istemissin tamam hah işte bu diyeceğin adamda yolda yürürken denk gelmez gibi bence
Soran28 güZeka ve anlama kabiliyetine hayran kaldım
- 28 gü
Teşekkür ederim;)
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
29 güKendi halime uzuluyordum güzel benle aynı olanlar varmıs 🤣
116 Yorumla
Soran29 güÜzülecek ne varki🤣
- 29 gü
6 yıldır elime kendi elim harici değmedi 🤣🤣
Soran29 güGamyoncu olup yalan olduğu çok açık
- 29 gü
O sıra bana gelen gaylarin mesajları güldü buna 🤣 adımız çıkmış her kamyoncu aynı degilll öyle herkesin yuva yaptığı yere oggf midem kaldırmaz benim 🤣
Soran29 gü6 yıl öncesi?
- 29 gü
O evlilik düzeyinde ilişkim vardı olmadı harici hiç bir kadına el sürmedim
Soran29 güŞapka taktığına göre kel misin
- 29 gü
Oooooo bunu herkes bilmeeez seni tanıyabilir miyim 🤣 genelde ben söylerim kelim diye 🤣
Soran29 güBen anlarım, kimseye benzemem😉 farkım bu. Yaşın da doğru dimi
- 29 gü
Bende yalan bilgi olmaz nick bile doğru yaş 35 yazıyorsa sorun yok doğrudur
Soran29 güAnladım zaten, sadece teyit 👍
- 29 gü
Senin tahminin bile doğru teyite ihtiyaç yoktu gibi ama sen bilirsin 😄
Soran29 güBen dogruyu teyit ettim zaten🤣
- 29 gü
Nerde yaşıyorum desem nick sonunda plaka var 🤣 başka teyit edevek bişey kalmadı ismim de Samet memnun oldum
Soran29 güEvet 41 de çok açık Samet. Keşke herkes senin gibi olsa burası çok güzel olurdu. Aşırı anonimlik boğuyor burayı
- 29 gü
Bakmaa bende girgirina burdayım, anonim olanlar genelde korkularından ya da aşırı sapikliklardan yapıyorlar haklilar ama burası sosyal medya burada çoğu insanlar sahte nadir olanlar yani ben ve bana benzeyenler açık ortada duruyor zaten
- Diğer konusunda 578 cevap paylaştı.
29 güSenin gibisini nereden bulalım.
Dudakların küflenmiştir.
12 Yorumla
Soran29 güYoo değil🤣 sadece küçük bir uçuk var şu an
- 29 gü
Ya bak bilmişim
- Diğer konusunda 427 cevap paylaştı.
29 güİstanbul'da olsan seni ne öperdim dudakların kıpkırmızı olurdu
16 Yorumla
Soran29 güHerkese öptürmem🤣 Çok beklersin ama İstanbul
- 29 gü
Oooo bak siyah camlı arabam var. Pendik sahile çekelim ohh bal gibi yumulurum
Soran29 güOlmazzzz yolllu çoktur onlar gelsin
- 29 gü
Hayırrrrr sen kaç yaşındasın ki
Soran29 güGördüğün aralık
- 29 gü
Gel bi tanışalım ne kaybedersin yahu
29 güÖpüşme nolcak o ne be öyle sevgi güven bağ yok
60 Yorumla- Diğer konusunda 673 cevap paylaştı.
28 güVay arkadaş meğerse içten içe ne kadar da yanıp 🔥🔥🔥 tutuşan kadın varmış 🙄🙄 ah be aplamm sen kadınsın yeter ki öpüşmek iste yiyişmek iste, kimi öpsen yok istemem demez zaten yoldan geçen en best of the world erkeği bile öpsen itiraz etmez zaten niye bu kadar eziyet çekiyorsun ki 🙄🙄
01 Yorumla- 6 gü
Sen değer isin peki öpüşmeye? Güzel öpüşür müsün ve dudakların güzel mi
- Diğer konusunda 925 cevap paylaştı.
29 güHayatı kaçırmıssin kendi agzinla itiraf ediyorsun seneler oldu diye. Zamanı geriye alamadığımız için her anın tadını çıkarmaya odaklı yaşam bana daha mantıklı geliyor tavsiye ederim😇
10 Yorumla Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Duygusal boşluk hissi
Açken yedigin yemegi lezzeti çok farklıdır açken sevmediğin yemek bile güzel gelir10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)29 güBulursun da denk gelmek lazım. Düzgün, güvenilir insanlar tabii ki var.
143 Yorumla
Cevap sahibi6 güİstanbul'da yaşıyorsun değil mi?
Soran6 güNeden sordun
Cevap sahibi6 güMerak ettim
Soran6 güSen nereden
Cevap sahibi6 güİstanbul
Soran6 güEvet İstanbul
Cevap sahibi6 güAvrupa yakasındasın?
Soran6 güHayır ama bu kadarını da sormaz insan🤣
Cevap sahibi6 güTanışmak isterim aslında, sen de istersen :)
Soran6 güAç gizliyi
Cevap sahibi6 güAçtım
Cevap sahibi6 güOlmadı mıı
Soran6 güOrada bir şirin Baba değil gerçek seni görmeliyim
Cevap sahibi6 güÖzelden atsam olur mu?
Cevap sahibi6 gü?
Soran6 güHayır önce görmem lazım
Cevap sahibi6 güSen kesin tahmin ettiğim kişisin. Kim olduğunu, adını hatırlamıyorum ama hep böyle sorular soruyorsun , denk geliyoruz ve konuşmak istemiyorsun.
Soran6 güKişiyi bıliyorsun yaz nicki. Konuşmak istemek için önce görmek bilmek lazım
Cevap sahibi6 güBilmiyorum ki. Yani farklı biri de olabilirsin esasen ama ısrarla kendisini söylemiyor o kişi. Fizan zamanı konuşmuşuz, hiçbir şey hatırlamıyorum bile ama ısrarla üye adını bile söylemiyor. O kişi de profilde foto önce göreyim vs. dediği için acaba aynı kişi mi diye düşündüm. Bir de yani haksızlık oluyor, biz fotomuzu göstericez, karşılığında sıfır bilgi. Bu işler karşılıklı olur.
Soran6 güYa sen görün, gerekirse sana ulaşılır
Cevap sahibi6 güGöründüm bakalım
Cevap sahibi6 güSonuç olumsuz mu?
Soran6 güSenin kaç hesabın var valla inanamıyorum. Aynı resim. Senin adın da Başar mı
Cevap sahibi6 güDeğil... 2 tane hesap var. Kim olduğunu bir bilsem... onu da geçtim çok inatçısın ya, yani oturup düzgünce konuşabiliriz ama yok
Soran6 gü2 değil bence bununla 3. Hatta 4 bile olabilir🤣 sayamıyorum artık
Cevap sahibi6 güGerçekten 2. Yalan söyleyen biri değilim.
Cevap sahibi6 güHatta bu hesabım siteye ilk üye olduğum hesap, yıllar sonra şifresini buldum. Belki seninle ilk denk geldiğim hesap başka olabilir ama silindi gitti bir çoğu. Aktif olarak 2 tane var sadece. Bunun da şifresini bilmiyordum, yıllardır inaktifti.
Soran6 güYalan demiyorum ama hatırlasam sana nickleri yazacağım ama öyle diyorsan öyledir. Şirin babanın da sen olduğunu umarım unutmam bir daha🤣
Cevap sahibi6 güUnutma da bi konuşsak ya hep denk geliyoruz, kim olduğunu bi hatırlasam. Bak gerçekten benim gibi nazik, kibar birine zor denk gelirsin. Kimse bulunmaz hint kumaşı değildir öyle bir iddiam yok ama zaten baktık olmuyor ben de bir şey demem herkes yoluna gider yani
Soran6 güAma bunu daha ne kadar yazacağım sana. Konuştuk uymadığıni gördükn zamanında diye. Hem senin fetiş var başka huyların var yorumlarda denk geldikçe gördüğüm. Bunlar olacak şeyler değil.
Cevap sahibi6 güYa hoşuna gitmeyen şeyler zorla olacak değil ya? Anlayışsız biri değilim ki ben :) Olmazsa olmaz şeyler değil yani.
Soran6 güNeyse iyi geceler👋
Cevap sahibi6 güBunca dil dökülmesine rağmen asla burnundan kıl aldırmıyorsun.
Soran6 güÇünkü sonucu biliyorum yeniden denemeye gerek olmadığını da biliyorum
Cevap sahibi6 güNeyse bir şey demek istemiyorum
Cevap sahibi6 güBöyle aranmaya devam et...
Soran6 güBelki de gerçekten aramıyorumdur😉
Cevap sahibi6 güAferin sana
Soran6 güDeğecek biri yoksa bende yokum hepsi bu. Kendimle zaten mutluyum. Sen çok dert ediyorsun bu yüzden öyle yazdım
Cevap sahibi6 güSana göre kimse değmiyor zaten, boşversene
Soran6 güBu kadar kızmaya hakkın yok. Evet öyle değeni görmedik bugüne kadar
Cevap sahibi5 güBu kafayla da göremezsin diyorum ben de işte. Kızmadım niye kızayım.
Soran5 güİyi peki🙄
Gizli Üye(25-29)29 güSen nasıl birisin ki, böyle seni hak etmeyen çıkmıyor?🤔🤔
113 Yorumla
Soran29 güAnlatılmaz fark edilir😉
Cevap sahibi29 güDemek ki hala fark eden olmadığına göre, sorun başka..😅😅
Soran29 güOlmadığını kim söyledi😉🤣
Cevap sahibi29 güİşin şakası bir yana da, duygu olmadan öpüşmek, çokta ruhuna iyi gelen bir durum değil.
Ben eski sevgiliden sonra denedim pekte o tadı almak mümkün değil.
Öpüşmek bir ihtiyaç ise onu hak eden ile yapmak ruhuna iyi geliyor..
Sadece öpüşmek ruhunu duyuymuyor, illaki bir açlık hissetmek mümkündür..
Soran29 güAçlık hissettiğmi düşünmüyorum sadece soru😉 ilgi duyduğun biri olmadan olacak şey değil
Cevap sahibi29 güBen açlık hissediyorsun demedim ki, öyle bir his olur, bende seninle aynı fikirdeyim zaten..
Cevap sahibi29 güBaksana 17 kişi sorunu beğenmiş, seni sıraya girmiş öpmek için can atıyorlar..🤣
Soran29 güAma benim için can atan değil karşılıklı cam atılan diyorum ben baştan beri🤣
Cevap sahibi29 güBenim sana dair bir hevesim yok 😅
Soran29 güVar diyen olmadı
Cevap sahibi6 güHala aynı yerde misin?
Soran6 güSen neyin peşindesin🙄
Cevap sahibi6 güHiç bir şeyin, çoktandır ilk defa giriyorum en son sana yorum yazmışım bildirim geldi diye yazdım..
Gizli Üye(36-45)29 güBulup optun diyelim onu kaybedersen daha cok uzulursun
11 Yorumla
Soran29 güKaybedecegimm birine öptürmem zaten
Gizli Üye(25-29)29 güBenimde canım o kadar istiyor ki sürekli yükselip duruyorum
113 Yorumla- 29 gü
Bahar geldi çok normal😃
Ben de aynı şeyden muzdaribim birbirimizi anlarız. Bu zamanda buna değecek birini bulmak gerçekten çok zor
18 Yorumla
Soran28 güNihayet doğru yorumlayan biri😉👍 yorulmada neler yazıldı bir bakın isterseniz
Soran28 güRica ederim😉 yaş yanlış galiba değil mi
Soran28 güAhaha 🤣 neden mail
Soran28 güYok numara olmaz ama şimdi gördüm sildim. Şimdiye kadar birileri gördü aradı yazdı ise sorumluluk sizde.. Böyle ulu orta yazılmaz böyle şeyler
Eee öyledir secici olmak bedensel ve ruhsal uyum sağlayacak birini bulmak zordur
10 YorumlaDiğer konusunda 566 cevap paylaştı. Hormonlar, duygular, karakter bu 3üne hitap edecek birini bulmak kolay iş değil.
10 YorumlaKriterin eğer yüksekse herkesle olmaz ama sadece öpüşme olsun dersen doğru kişiyi buluncaya kadar beklemen gerekecek
14 Yorumla
Soran29 güYüksek değil sadece denklik olmazsa olmaz
Soran29 güDeğil ama her konuda diyelim kafa yapısı da karakter de görünüm de
- Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
29 gükıyamam ya ama güzel öpüşen birisi oluncada keyfli oluyo be:)
10 Yorumla - Diğer konusunda 9,7b cevap paylaştı.
m 29 güCinsel birleşmeden daha hoş bir şey bu. Cidden en masumu o
10 Yorumla Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sorma o kadar seviştik onun gibi seviseni bulamadim
10 YorumlaSanırım sorun sizde. Biz bol bol buluyoruz ama bu sefer de adımız çapkına çıkıyor. Biz n'apalım şimdi? 😂😂😂
08 Yorumla
Soran27 güEvet öylesiniz çünkü adınız bu. Hatta ortalık malı. Biri gitsin gelsin öteki😉
Soran27 güAhaha🤣 farkımız ortalık malı olmamak. Yoksa öpecek adam mı yok
Soran27 güHerkesin kendi tercihi.. Ben temiz kalmayı tercih ettim hepsi bu. Günümüz insanına benzemem hiçbir yönden😉
Soran27 güMaalesef 😉 farkımız var
29 güHahha süpermiş.. kzilarda böyle şey oluyor mu yklda görüp etkilenmek falan
12 Yorumla
Soran29 güNeden olmasın ama bel altı değil tabi sizler gibi, ilk izlenim bu😅
- 29 gü
Haklısın... bazen erkekde çok romantik duyyuslra kapılıyor ilk gördüğü kıza.. bir bakışına bir harkeetien vurulabiliyor. tabi opusmeyi istemek ayrı güzel bir şey 👍
29 güBelki de hayal kirikligina ugramaktan korkuyorsundur
14 Yorumla
Soran29 güBu da bir gerçek ama kalbim geçmiyor kimseye. Aşık olamıyorum denklik olmuyor
- 29 gü
Buda senin hatan, kendine bir sans vermelisin bence
Soran29 güKendime değil kimseye veremiyorum. İşte bu diyeceğim biri olsa deneyeceğim
- 29 gü
Bende onu diyorum zaten, baskasina degil kendine sans vermelisin bence
29 güBugünde sana yakalım
90 Yorumla
28 güBenimde yıllar oldu öpüşmeli bende kimseyi bulamıyorum konuşmaktan utanıyorum nasıl bulacağımı bilmiyorum
00 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bulursun ben inanıyorum. Sen kimi istersen o olur hayatında.
01 Yorumla
Soran28 güİstemek mesele zaten. Öyle biri olmuyor
Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. Kafa dengi insan zor bulunuyor bu zamanda, Umarım bulursun kafana göre birisi
10 YorumlaDiğer konusunda 355 cevap paylaştı. Bişeyler yap yoksa yaşlanınca takma diş varken öpüşülmez 😀
01 Yorumla
Soran29 güNe yapayım yoldan geçeni mi çevireyim🤣
Gizli Üye(25-29)27 güErkekler kendine bakmıyor. Benim de beğendim biri çıkmıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)27 güBulursun ya birazdan karşına şans kuşları olan arkadaşlar çıkacaktır
11 Yorumla
Cevap sahibi6 güYüreğine dokunan biriyle öpüşmelisin
Gizli Üye(36-45)29 güVardır bir sebebi bende 13 yıldır cinsellik yaşamadım malum işi yapanlara gitmem
10 Yorumla
27 güÖpüşmekten kastınız..
Tutku mu? şehvet mi?
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
28 güAğız bakımının önemi adlı spotu burada yayınlamak gerekir.
00 Yorumla Ağız bakımına özen gösteren biri denk gelmeli, ben biyolojik kısmı önemsiyorum mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)29 güBen gecen perşembe öpüştüm kiz igrencti agzina glosu surmus pislik sey yanaklarından pudra nemli nemli
02 Yorumla
Soran29 güAhaha🤣 iyi olmuş, boyalı taytlı peşinde koşarsaniz olacağı bu
Cevap sahibi29 güVerdi ama ilk görüşmede bilmedigim binanin bodrumuna çektim surtunduk
Tipi düzgünse öpüşmeye okeysin yani 😄😅
123 Yorumla
Soran29 güBu kadar şeyden sadece bunu anladıysan diyecek söz yok🙄
- 29 gü
Şaka yaptım ya 😅😄 temam etkilenmen gerek, hangi şehirdesin
Soran29 güİstanbul
Soran29 güAma karşılıklı olur o dediğin. Yoksa sonuç bu işte
- 29 gü
Evet haklısın, biriyle tanıştın çokta etkiledi seni ama efendi biri diyelim o konulara girmiyor ama seninde için bir tuhaf oluyor ne yaparsın
- 29 gü
Bende İstanbul 😊🌹
Soran29 güO konulara girilmez zaten bunlar konuşulacak şeyler değil, istenirse karşılıklı belli edilir yaşanır zaten uzun zaman sonra
- 29 gü
Evet biliyorum ama belki yanlış anlamandan çekindi belli etmiyor ne yaparsın
Soran29 güBen anlarım bir şekilde
- 29 gü
Hmm bu iyi, hiç evlendin mi
Soran29 güGizli gizli çok sorgulamadin mı 🤣
- 29 gü
Sen bir gelir misin 😄😊
- 29 gü
Utandın dimi eşref babayı görünce hshshs
Soran29 güYoo🤣 ama yaşın uymaz
- 29 gü
Görende aramızda 20 yaş falan var sanacak hshhshs kaç yaşındasın
Soran29 güGördüğün aralık
- 29 gü
Benimde o aralık zaten, yarın ne yapıyorsun)
Soran29 güDeğil senin yazan bile doğru mu ki, değildir
- 29 gü
Yaşımı yazdım evet ama niye böyle düşünüyorsun sanki ben gerçekten eşrefim mi dedim 😅
Soran29 güEşrefsin demedim ama yaşın profilde yazan değildir çoğu kişi yanlış
- 29 gü
Evet öyle üye çok var ama profilde yazan yaşım diyorum
Soran29 güİnanmıyorum. O zaman gerçek yüzünü koy görelim ne kadar doğru
- 29 gü
Of bir yaş konusu niye uzadı bu kadar, neyse keyfin bilir iyi akşamlar
Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hiç öpüşmeyenler ne yapsın
12 Yorumla
Soran29 güBende onlardanim aslında 🤣 çok bildiğimi de sanmıyorum
Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı. Önemli olan zaten doğru insanla yapılması
16 Yorumla
Soran29 güYok işte
Soran29 güYıllardır daha ne zaman😉
Soran29 güEvet 11 yıl
- Diğer konusunda 14,8b cevap paylaştı.
29 güYazık oluyor o köfte dudaklara
12 Yorumla
Soran29 güKöfte değil ama olsun🤣
- 29 gü
Kıyamammm
Diğer konusunda 6,1b cevap paylaştı. KS erkeği öbüşmeye her daim hazır yeterki sen öpmeye hevesli ol 😂😂
00 YorumlaDiğer konusunda 7,7b cevap paylaştı. Duygusal bir hissin olmadan kimseyi opmemek en dogrusu
01 Yorumla
Soran29 güYapacağım şey değil zaten
27 güO narin dudaklarini bı öküze feda etmeden sende yaşatacak tranvadan iyidir
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)29 güBende oyle opmeyi birak el ele gezmeyeli yillar oldu. En az 20 sene
06 Yorumla
Soran29 güYaş kaç ki
Cevap sahibi6 gü40 yasindayim
Soran6 güAç gizliyi
Cevap sahibi6 güActim
Cevap sahibi6 güVe yazini yeni gordum
Cevap sahibi5 gü?
29 güNapacak adam senle öpüşmek için ejderhami öldürecek. Kendinizi nerede goruyonuz
00 Yorumla
27 güÖpüşecek adam bulamayan kadın da yani ne diyim böyle bir ülkede garip
10 YorumlaValla knk daha kadın eli tutmadım senin gibi derdik olsa keşke 😅😅
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)27 güYaş aralığın doğru mu ateşli ama masum tatlış görünümlü hatun 😀
01 Yorumla
Cevap sahibi6 güSenin gözlerinin içine bakıp dudaklarına yapışıp kalçanı avuçlamak lazım Hele bir de yaş Aralığın doğru ise ateşli bir milf olmalısın sen😆
- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
28 güYılların patlaması olur şimdi sende çokmu belli ediyosun acaba milleti korkutma 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)28 güSenin o dediğini adam yapsa sapık olur
14 Yorumla
Soran28 güNe yapmışım ki🤣
Cevap sahibi28 güSon güncellemede ki olay yani kadın yaparsa genede sorun çıkmazda erkek onu yaparsa problem. Ben bakirim misal yoldan geçeni opim bu durumda
Soran28 güYa ne saçma varlıklarsiniz. Ne yapmışım. Adamı tutup opseydim keşke mi yazıyor orada. Siz mi okuma anlama özürlusunuz ben mi anlamadım ki. Ayrıca ben çok daha fazlasını yaşadım bugüne kadar kimseye çanta fırlatmadim güldüm geçtim
Cevap sahibi28 güTm knk
Gizli Üye(25-29)29 güBelki de kendini çok değerli sandığındandır?
16 Yorumla
Soran29 güSanmıyorum öyleyim😉
Cevap sahibi29 güBu nedenle boşta kalmış olabilir misin?
Soran29 güBen kabul etmediğim için bostayim güncelledim. Çünkü bana eşdeğer biri yok olan da uymuyor bir şekilde güncelledim
Cevap sahibi29 güEş değer? :) İngiltere prensesi misin ki sen?
Soran29 güKarşımdaki de olmayacak sonuçta 🙄😅
Cevap sahibi29 güAhahahah 😅 evet bak o da var. Tatlıymışsın :))
Gizli Üye(36-45)29 güOhoooo öpüşme de yoksa...
73 Yorumla
Soran29 güYok işte, yoldan geçeni öpecek değiliz😉
Cevap sahibi29 güStreçe de sar bence. Biri yanlışlıkla değmesin.
Soran29 güDeğecek olanı da değdirmedim kilitli😉
Gizli Üye(25-29)28 güBende sevismek sarılıp koynuna girip yatmak istiyorum
00 Yorumla
29 güİt köpek çok git bul kendine yakışır birini
35 Yorumla
Soran29 güSen öyle mi yaptın canım😉
- 29 gü
Zaten sitede çok havla bı kere hemen bulurlar seni
Soran29 güSen bulduysan mesele yok, ben yıllardır buradayım böyle biri olmadı 😉
- 29 gü
O kadar üzerine alınıp konuşma o zaman
Soran29 güSen çok alınmışsin belli ki işi intikama dökmüşsün 🤣
Diğer konusunda 600 cevap paylaştı. Biraz fırsat ver gerisi gelecektir
10 YorumlaDiğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Öpüşmek bir sanattır
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
29 güEvlenmeyi düşünerek öpülmez sen neden olmasın.
11 Yorumla- 28 gü
seks odaklı ol. boş ver evlenme.
Diğer konusunda 455 cevap paylaştı. İster misiniz tanışmak
10 Yorumla- Devamını Gör (102)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım