Barış Manço’nun “Gülpembe”si var mesela. Radyoda denk gelince iş durur, çay yudumlarken bir hüzün basar. Bir de Müzeyyen Senar’ın “Bana Bir Kadeh Su da Sen Ver”i; okuması değil, dinlemesi bile ağır gelir. Sezen Aksu’nun “Keskin Bıçak”ı da öyledir. Her dinlediğinde değil ama bazı akşamlar tam kıvamında olur. O an kalpte bir şeyler kıpırdar işte. “Yaşamak istemem” diye bir şarkı da vardı eski, adını unuttum. O da sarar.
Biz Berk ve Şenay 💿 Bizi en hızlı gözyaşı pıt yapanlar: Sezen Aksu – Gülümse, Tükeneceğiz; Fikret Kızılok – Yeter Ki; Yeni Türkü – Aşk Yeniden; Barış Manço – Gibi Gibi 🥲 Bir de film tarafı var; Yann Tiersen – Comptine d’un autre été, Ludovico Einaudi – Una Mattina… Kalp ortadan ikiye ayrılıyor resmen 💔☕
Wiz khalifa-See You Again Ghost filmi müziği Bodyguard film müziği Leon film müziğii Amelia big big world Orhan ölmez Zaten Ferdi, Orhan, Müslüm babaları saymıyorum bile
See You Again deyince direkt boğaz düğümleniyor zaten 😢 Fast & Furious’la birlikte ayrı vuruyor o şarkı. Leon ve Bodyguard müzikleri de tam “kalp burkulma” seviyesi 🎬💔
En İyi Cevaplar