Herkesin duyunca çokça hoşuna giden hitaplar vardır. Özel birisinden veya arkadaşlarından duyunca çok hoşuna gider. Sizin de böyle çok hoşunuza giden hitaplar vardır illa, size ne diye hitap edilmesi hoşunuza gider?

Herkesin duyunca çokça hoşuna giden hitaplar vardır. Özel birisinden veya arkadaşlarından duyunca çok hoşuna gider. Sizin de böyle çok hoşunuza giden hitaplar vardır illa, size ne diye hitap edilmesi hoşunuza gider?
Hatun 😍 Arım, balım, peteğim bir de, ah gülüm, dalım, çiçeğim de dense mutluluktan uçarım ☺ Sevgilim, yavrum, en çok da yavrucuğum, bilhassa yavrucuğum kelimesine eriyip bitiyorum, nasıl da şefkat barındıran bir kelimedir o öyle, bana yavrucuğum dense :))) tüm hormonlarım, tüm duyularım tavan yapar. Yavrucuğum kelimesi benim için sadece şefkat barındıran bir kelime değil, aynı zamanda içimdeki yaramaz kız çocuğunu da ortaya çıkarır
Yavruyu anladım da neden yavrucuğum 😅
Sebebini bende bilmiyorum ama tüm duyularımı harekete geçiren bir kelime olduğunu biliyorum 😊
Her insanın içinde bir çocuk var. Sendeki şımartılmayı seviyor demek ki 😅
Sevdiğim insandan içten gelen bir canım kelimesi bile yeterlidir.. Öyle buram buram samimiyetsizlik fışkıran kelimelerden haz etmiyorum.. Keyifli günler..
Cevap
5Cevap
Sevgilim kelimesi benim kalbimi eritiyor
Balım, gülüm, güzelim, ama şimdi bir erkek hele de hoşlandığım bir bey bunu derse düşerim kalkamam ordan sjajsj kızlarda ismimle hitap etsin pliz 😂
shfdhgdf
Böyle mi gülüyon sen
Her zaman değil :D
Peki
"Güzelim" hitabı gözlerimden kalp çıkartır.
Adımın güzel söylenmesi hoşuma gidiyor.. Herkes aynı ton ve vurguda söyleyemiyor çünkü..
Aşkım
Hatunum
Prensesim
Gecenin ışığı
Gecenin aydınlığı
Gizli kalmış saklı hazinem
...
Güzelim hayatım yawrum bu üçü yeterli tabi sevdiğim adamdan duyarsam
Hitap sevmem üslubuna dikkat etsin yeter ismimle anilar yeter
Sevgilimin ettiği iltifatlar
Aslanım 😃
Aslan ya djdjsld