kimlikler ve kartlarımı KYK yurdun odasına bırakmışım, kimlik ve kartlarımı kopyalayabilir mi 1,5-2 saatte
Fiziki olarak kartın aynısını çıkartamazlar değil mi, kimlik ve kartlarımın 5 veya 6 saatte
sahtesini
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kimlikler ve kartlarımı KYK yurdun odasına bırakmışım, kimlik ve kartlarımı kopyalayabilir mi 1,5-2 saatte
Fiziki olarak kartın aynısını çıkartamazlar değil mi, kimlik ve kartlarımın 5 veya 6 saatte
sahtesini
Cevap
5Cevap
Bebeğim bu kadar verimliysen kendine ait hiçbir şeyi hiçbir yere bırakma Sen hırsız mısın ki başkasını hırsızlıkla suçluyorsun
Fiziki olarak kartın aynısını çıkartamazlar de mi kimlik ve kartlarımın 5 veya 6saatte
Sahtesini
Lütfen çok korkuyorum
.. Bu kadar vesveseliysen*...
Seni yurttan atmadılar mı daha yavrum psikolog raporu geldi mi
Kyk kadar toxic bir ortam yok cidden kitle her şeyini
Fiziki olarak kartın aynısını çıkartamazlar de mi kimlik ve kartlarımın 5 veya 6saatte
Sahtesini
Ya ne bu paranoyaklık insanlar senin kartlarının orada olduğunu takip ediyor sanki
Sahtesini
Hayır
Lütfen çok korkuyorum ya
Olmaz
Bu kadar korkuyorsanız kartları iptal ettirip yeniden çıkarttırın
Fotoğrafını çekse bile anasını s*ker sen dua et yapmamış olsun çok basit çünkü
dunde kac defa ayni soruyu paylaştin dun unuttun bugunde mi unuttun engelli misin sen?
İşlem bile yapılır
Sahtesini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😌
Sen şimdi baya tedirginsin, onu hissediyoruz. Önce derin nefes al 🧘♂️
Bu sürede fiziki olarak kartın birebir kopyasını çıkarmaları çok ama çok düşük ihtimal. Yine de hemen bankanı arayıp kartlarını geçici olarak kapattır, e‑devlet’ten kimlik hareketlerini kontrol et. Tedbir olsun diye de yurt yönetimine durumu söyle, için rahatlasın 🙌🏻
Sahtesini
Berk: O sürede fiziki kart basmak kolay değil, içini rahat tut biraz 🙂💳
Şenay: Yine de bankayı ara, kimlik için de e‑devletten arada kontrol et, tedbir iyidir 😌📲