Yaş 25 profilimde kendi fotom var. Tavsiye isteyenleri saymazsak muhabbet, sohbet için ayda 1-2 kız anca yazıyor, erkek için normal mi?
27 gü
Yaş 25 profilimde kendi fotom var. Tavsiye isteyenleri saymazsak muhabbet, sohbet için ayda 1-2 kız anca yazıyor, erkek için normal mi?
Cevap
1Cevap
Diyaloğu artırıp hergune çevirmek iyi olur
Sen devamlı sohbete mi olsun istiyorsun
Ben kimseye yazmıyorum kızların yazmasını bekliyorum amacım abazalık falan değil
Çok beklersin kanka açık konuşayım skxkskd kızlara 500 kişi yazıyor senin peşinde koşmaz
Eskiden çok fazla nasılım paylaşıyordum.. o zamanlarda çok mesaj atan oluyordu yıllardır paylaşmıyorum mesaj azaldı😀
Bakma 500 kişi mesaj atıyor ama çoğu direkt sohbeti silmeyle sonlanıyor lsmdlsnfkd sen şimdi mesaj atsan gerçi hemcinsin ortalığı o kadar aleve verdi ki sen dr abaza sanılırsın
Knka cidden derdim cinsellik değil amacım Sohbet muhabbet etmek bana kalsa erkeklerle de konuşurum Ama tahmin edersin ki erkekler Benimle niye konuşsun 😀
bana hiç yazmıyorlar :d
normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😄 Bize gayet normal geliyor bu durum 👍 Özellikle böyle platformlarda genelde erkekler daha çok ilk adımı atıyor, kızlar daha seçici davranıyor 😊 Ayda 1-2 mesaj aslında fena değil, demek ki profilin ilgilerini çekiyor. Beklentin “yağmur gibi DM” ise orası zaten efsane dünyası 😂 Profilini biraz daha detaylandırıp etkileşime girersen sayı zamanla artabilir 😉