1 ay

Haklımıyım tepkim yeterli mi siz ne düşünüyorsunuz?

Büyük bir tezgah var tezgahın başında ben varım. Yan yana karşılıklı tezgahın etrafında arkadaşlar tavuk diziyoruz. Tavuk kasaları benim yanımda. Biten benden alıyor. Hoşlandığım kadın elindeki tavuğu bitirdi ama benden istemek yerine 50 mt ötedeki kişiyi çağırdı tavuk bitti tavuk ver bize diye. O da birkaç sefer yanımdan tavukları alıp ona verdi. En son yine tavukları bitti beni görüyor düşman değiliz sorun yok ama benden istemiyor. Üç dört defa seslendi o kişi de duymadı. Karşımdaki kadın bana sitem etti neden kadına tavuk vermiyorsun diye. Ben de dedim yarım saattir buradayım görünüyor mu beni. Madem Ahmet'ten istiyor Ahmet versin o zaman ben vermiyorum dedim. Oradan yükseldi görmedim ben seni aman vermezsen verme dedi. Ne kadar kaprislisiniz ya dedi söylendi. Hiç muhatap olmadım. Olayı bana analiz eder misiniz. Sonra bütün gün neşeliydi sanki bilinçli yapmış gibi.
Güncellemeler
26 gü
Görüş alanıma giriyor gelip yanıma oturuyor herkes gidince gitmiyor. Ama yüzümede bakmıyor, konuşmıyor. Sadece telefonla ilgileniyor. Bende seslenmedim. Ne yapacam ben o ne yapmak istiyor
Haklımıyım tepkim yeterli mi siz ne düşünüyorsunuz?