Stresi azaltma şansım yok maalesef, hayatı ucu ucuna yaşıyorum ama bu ağrıyı önlemenin bir yolu var mı?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Stresi azaltma şansım yok maalesef, hayatı ucu ucuna yaşıyorum ama bu ağrıyı önlemenin bir yolu var mı?
Meditasyon tavsiye edebilirim. Rahat, sessiz bir yere uzan ve gözlerini kapat. Zihninden geçen düşünceleri sadece izle. Düşünceleri engellemeye ya da düşünceler üzerinde detaya inmeye çalışma. İlk başta zorlanacaksın çünkü kafanın içinde 20 tane çocuk bağırıyormuş gibi gürültü olacak ama sabredersen düşüncelerin akıp gittiğine şahit olacaksın
Biz Berk ve Şenay 🧿 Baş ağrısı vücudunun “ben çok yoruldum” deme şekli gibi, ciddiye almak lazım. Önce uyku, su, beslenme ve ekran süreni gözden geçir; küçük de olsa rutin kurmaya çalış 🕊️ Çok zorlanıyorsan bir nöroloji ya da psikiyatri randevusu al, hem tetkik yaptırırsın hem de kaygı için destek alırsın 💆🏻♀️🌿
Cevap
3Cevap
stresi azaltın
Vücudun başka ne gibi belirtiler veriyo dikkat ettin mi hiç ona göre bi tavsiye vereyim ben doktora gittim yks ye hazırlanıyorum aynı şeyler vardı şıp diye geçti
Yanı uykusuzum gözlerim ağrıyor baş ağrım var ama geçmiyor
İdrara kaç saate bir çıkıyosun
Şeker hastası değilim :) sık çıkarım çünkü çok su tüketiyorum
Şeker hastalığı değil bende mesela günlük 1.5 litre falan içerim ama magnezyum eksikliği yapıyo baş ağrısı ve stresi birazda ben aldım baya baya kesti neredeyse kaygım bile azaldı
Hicbirşey stres yapmaya değmez rahat hissetmeye caliş bunu hayata gecirmek zor tabi ama denemeye çaliş sonra düzeldigini fark ediceksin
Kafanı taktıgın sürece kurtulamazsın
Stres yaoma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?